- 4 Şubat 2020
- 116
- 67
- 18
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.321
Canım göremedim sen kan versin mi bugünEvet ayni gun transfer olmusuz seninle bakalim bugunde yarinda kac cikacak yukselecek mi sende yarin haber ver bize mutlaka
Türkan Özilhan hastanesinde Murat medeni tavsiye ederimHangi doktor? Aklımda olsun benim de
Bacak ağrısı bende de var canım ama iş yerinde ayaklarımı uzatıp oturuyorum devamlı sürekli uzattığım için mi yoksa neden ağrıyor bilmiyorum inanYa kızlar böyle rahmimde bi ağrı gibi sızı gibi bişi var bacaklarıma vuruyor ağrısı midem de gaz sancısı var gaz mı yapıyor acaba ya anlayamadım da nerem ağrıo diye tuvalete gidip duruyorum korkudan bişi geldi mi noldu diye bitane parol içmek zorunda kaldım bacaklarımın ağrısı geçsin diye
Ya valla anlayamadım Ağrı’da böyle tam ağrı gibi de değil içten sızlıyor sanki romatizma ağrısı gibiBacak ağrısı bende de var canım ama iş yerinde ayaklarımı uzatıp oturuyorum devamlı sürekli uzattığım için mi yoksa neden ağrıyor bilmiyorum inan
Benim de böyle nasıl desem nereye koyacağımı bilemiyorum sanki ayaklarım fazla geliyor bana öyle değişik bir ağrı hatta bugün 10 sn kadar kısa süreli adet sancısına benzer ağrım da oldu korkar olduk herşeydenYa valla anlayamadım Ağrı’da böyle tam ağrı gibi de değil içten sızlıyor sanki romatizma ağrısı gibi
Benim şimdi kahverengi kırmızıya dönük lekelenmem oldu düşük yapıyorum galiba hemşireye attım bakalım ne dicek ama kan var yani kesin düşükBenim de böyle nasıl desem nereye koyacağımı bilemiyorum sanki ayaklarım fazla geliyor bana öyle değişik bir ağrı hatta bugün 10 sn kadar kısa süreli adet sancısına benzer ağrım da oldu korkar olduk herşeyden
Dur bakalım canım sakin ol lütfen kanamayla devam eden bir sürü hamile var ne kadar oldu lekelenme estrofem kullanıyor MusunBenim şimdi kahverengi kırmızıya dönük lekelenmem oldu düşük yapıyorum galiba hemşireye attım bakalım ne dicek ama kan var yani kesin düşük
Kullanıyorum cnm az bişi geldi bide geçen seferki gibi koyu kahverengi bi leke kanla birlikte şu an bişi yok ağrım da hafifledi fitili koydum uzandım şimdi birazdan tuvalete gidip bakıcam tekrarDur bakalım canım sakin ol lütfen kanamayla devam eden bir sürü hamile var ne kadar oldu lekelenme estrofem kullanıyor Musun
Canım korkma düşük yapıyor olsan kasık sancın çok fazla olurdu ve yarım pedi geçerdi kanaman tamamen kırmızı taze kan olurdu. Hala yerleşme olabilir. Arkadaşım söyledi kalp atımına gittiğimde doktor hala kendisine yer arıyor demiş ona mesela düşün :) moralini bozma hemşire dönecektir sana zaten ama kalkma dinlen sırt üstKullanıyorum cnm az bişi geldi bide geçen seferki gibi koyu kahverengi bi leke kanla birlikte şu an bişi yok ağrım da hafifledi fitili koydum uzandım şimdi birazdan tuvalete gidip bakıcam tekrar
Sakın panik yapma değildir kuzenimde aynı bizim gibi tüp bebekle 5 aylık hamile pozitifi öğrendikten 10 gün sonra resmen adet kanaması gibi kanaması oldu düşüyor sandık ama çok şükür hiç bişey olmadı gayet sağlıklı ilerliyor bazen olabiliyormuş bu tür kanamalar içini ferah tutBenim şimdi kahverengi kırmızıya dönük lekelenmem oldu düşük yapıyorum galiba hemşireye attım bakalım ne dicek ama kan var yani kesin düşük
Ben tedaviye başlamadan önce hastanede bakılmıştı hepsine zaten. Şu sırada şu salgınlardan dolayı çok gitmek istemiyorum. Hiç sıkıntı yaşamadım ama gebelik etkiler tabi.Bence aklinda surekli duracagina baktir canim ihmal ettirme bende hemen poztiften sonra baktirdim
Kullanıyorum cnm az bişi geldi bide geçen seferki gibi koyu kahverengi bi leke kanla birlikte şu an bişi yok ağrım da hafifledi fitili koydum uzandım şimdi birazdan tuvalete gidip bakıcam tekrar
Canım kötü düşünme hemen. Bi arkadaşımında ara ara lekelenmesi oldu. 13 haftalık oldu ama bebeği. Uzan dinlen.Benim şimdi kahverengi kırmızıya dönük lekelenmem oldu düşük yapıyorum galiba hemşireye attım bakalım ne dicek ama kan var yani kesin düşük
YOk canim 9.gun degerim 91 cikmisti doktorum hormon testi istedi saglik ocaginda 10.gun hormon testiyle birlikte tekrar beta bakildi 171 cikmisti 1 gunde doktorum tekrar kan vermene gerek yok guzel ilerlemis dediCanım göremedim sen kan versin mi bugün
Aslinda tedbir amacli canim istedim birazda bakilmasini icim rahatlasin aklimda kalmasin diyeKızlar bir sıkıntı olduğu için mi baktırdınız yoksa tedbir amaçlı mı yani hiç bu tür hormonlar da sorun yaşamadım ama yine de baktırmam mı gerekiyor
Yok cnm yaptırmadım haber bekliyorum şimdi hemşiremdenYağmur proluton depot yaptırdın mı ? Geçen ben cok kötü oldum kanamam başladı acile gittim dr um hemem serum iğne ve fitil verdirdi ondan sonra durdu ama ben de çok korktum . Ve yatak istirahati dedi
Yok ağrı falan kalmadı şimdi iyiyim canım leke şeklinde geldi geçti kanama da yok ay valla iyice deli olup çıkıcamCanım korkma düşük yapıyor olsan kasık sancın çok fazla olurdu ve yarım pedi geçerdi kanaman tamamen kırmızı taze kan olurdu. Hala yerleşme olabilir. Arkadaşım söyledi kalp atımına gittiğimde doktor hala kendisine yer arıyor demiş ona mesela düşün :) moralini bozma hemşire dönecektir sana zaten ama kalkma dinlen sırt üst
Saol canım benim allah sizlerden razı olsun her zaman içimi ferahlaıyorsunuzSakın panik yapma değildir kuzenimde aynı bizim gibi tüp bebekle 5 aylık hamile pozitifi öğrendikten 10 gün sonra resmen adet kanaması gibi kanaması oldu düşüyor sandık ama çok şükür hiç bişey olmadı gayet sağlıklı ilerliyor bazen olabiliyormuş bu tür kanamalar içini ferah tut
Dinleniyorum kuzum şimdi bugün hep dinlendim aslında hiç bişi yapmadım da anlamıyorum niye böyle oluoCanım kötü düşünme hemen. Bi arkadaşımında ara ara lekelenmesi oldu. 13 haftalık oldu ama bebeği. Uzan dinlen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?