- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.341
Anladım canım gebelik takibine başlayan doktor da ister herhalde değil miAslinda tedbir amacli canim istedim birazda bakilmasini icim rahatlasin aklimda kalmasin diye
Çok şükür canımYok ağrı falan kalmadı şimdi iyiyim canım leke şeklinde geldi geçti kanama da yok ay valla iyice deli olup çıkıcam
Henüz dönmedi ya inşallah öyledir eşimde üzüldü yazık keyfi kaçtı iyi görünmeye çalışıyorum ama olmuyorAnladım canım gebelik takibine başlayan doktor da ister herhalde değil mi
Çok şükür canımBen hala yerleşme olabileceğini düşünüyorum hemşiren ne dedi
Hiç duymadım bu hastaneyi, bi bakayımTürkan Özilhan hastanesinde Murat medeni tavsiye ederim
Öyledir canım benim. Cevap gelmezse ara istersen belki iğne vurunmanı isteyebilir ihtimale karşılık. Kaçmasın canım yapma sakın salma kendini Allah ne derse o olur kuzum rabbim ol dediğinde olmayacak hiç birşey yokHenüz dönmedi ya inşallah öyledir eşimde üzüldü yazık keyfi kaçtı iyi görünmeye çalışıyorum ama olmuyor
Lütfen kusura bakma unutmuşumYOk canim 9.gun degerim 91 cikmisti doktorum hormon testi istedi saglik ocaginda 10.gun hormon testiyle birlikte tekrar beta bakildi 171 cikmisti 1 gunde doktorum tekrar kan vermene gerek yok guzel ilerlemis dedi
Pazartesi vermeyi dusunuyorum canim tekrar icim rahat etmez diye sen ne yaptin bende seni kacirdim galibaLütfen kusura bakma unutmuşumbn pazar günü kan verecek misin peki.
Trafik hastanesi de diyorlar evka3 deHiç duymadım bu hastaneyi, bi bakayım
Ben canim ilk deneme sukur pozitifMerhaba, ilk kez tup bebek yaptirip olumlu sonuc alan var mi ?
Canimm ne yaptin nasilsin hic korkma bence Allahin izniyle birsey olmazTrafik hastanesi de diyorlar evka3 de
Benim de hemen hamile kalır kalmaz 1.5 dan 6.5 a fırlamış canım ona 2 haftada bi baktırmak lazım endokrin doktoruma gttim eutrox kullanıyorum hafta içi 125 hafta sonu 150 iç dedi artırdı dozumu bence seninki iyi yaniKızlar tsh 2,21 sizce nasil sizlerde kac cikmisti gebelikte kac olmasi normal ?
Saol canım allah razı olsun. Öyle tabi rabbim ne derse o olur ama işte yaşanılan kötü tecrübelerden sonra insanın kafası allak bullak oluyor yine de herşeyin hayırlısı tabi biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah’ımın takdiriÖyledir canım benim. Cevap gelmezse ara istersen belki iğne vurunmanı isteyebilir ihtimale karşılık. Kaçmasın canım yapma sakın salma kendini Allah ne derse o olur kuzum rabbim ol dediğinde olmayacak hiç birşey yokbenim annemin arkadaşı 3 ay adet gördü kadın hamile olduğunu anlamadı. Geçen doktorum dedi bir gebem var kanamasını göndermiş görseniz öyle korkarsınız dedi ama sağlıkla 6. Aya geldi dedi yani korkulacak herhangi birşey yok canım lütfen
Az once bende onun acisini yasarken dusundum artik kol bacaga mi gecsem diye ya benimde yesil mor benek benek oldu gobegim ve agriyor igneyi vururkenKızlar oksapar kullananlar nereden yapıyorsunuz bana hemşire göbek deliğine 3 parmak koy yap demişti aynı gonal-f yapar gibi ama her yerim yemyeşil çürüdü ve çok acıyor nefes alırken bile acısını hissediyorum
Şu an iyiyim canım ağrım geçti hafif bir sancı var dolgunluk gibi leke kan bişi yok şu an düşük olsa Ağrıdan duramazdım herhalde ya ilkinde ağrıdan oturup ağlamıştım çünküCanimm ne yaptin nasilsin hic korkma bence Allahin izniyle birsey olmaz
Senden de Allah razı olsun canımSaol canım allah razı olsun. Öyle tabi rabbim ne derse o olur ama işte yaşanılan kötü tecrübelerden sonra insanın kafası allak bullak oluyor yine de herşeyin hayırlısı tabi biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah’ımın takdiri
Hiç sorma arkadaşım bugün 18 gün oldu artık dayanamaz Hale geldim vuracak yer kalmadı sanki mor yemyeşil Karnım yani nefes alırken insanın karnı hafif şiner iner ya o şişmesinde bile canım yanıyorAz once bende onun acisini yasarken dusundum artik kol bacaga mi gecsem diye ya benimde yesil mor benek benek oldu gobegim ve agriyor igneyi vururken
Evet canım düşük olsa dayanılmaz sancın olurdu sakin ol bebeğin seninleŞu an iyiyim canım ağrım geçti hafif bir sancı var dolgunluk gibi leke kan bişi yok şu an düşük olsa Ağrıdan duramazdım herhalde ya ilkinde ağrıdan oturup ağlamıştım çünkü
Canım bnmki de 6.5 a fırlamış hemenBenim transferden önce 1.56 idi.. Transferden sonra pozitif alınca 2.65 olmuştu. Dozu artırıldı. Şu an 6 gün 75, 5 gün ise 50mg eutyhrox alıyorum.
Canım yüksek Ya nasıl değil bnmki de 6.5 a yükseldi artırdı ilaç dozumu hemenAslında yaptırdım. 6.5 çıktı. Çok yüksek değil aynı doz devam et tiroid ilacına dedi doktor ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?