2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslinda tedbir amacli canim istedim birazda bakilmasini icim rahatlasin aklimda kalmasin diye
Anladım canım gebelik takibine başlayan doktor da ister herhalde değil mi
Yok ağrı falan kalmadı şimdi iyiyim canım leke şeklinde geldi geçti kanama da yok ay valla iyice deli olup çıkıcam
Çok şükür canım Ben hala yerleşme olabileceğini düşünüyorum hemşiren ne dedi

Anladım canım gebelik takibine başlayan doktor da ister herhalde değil mi

Çok şükür canım Ben hala yerleşme olabileceğini düşünüyorum hemşiren ne dedi
Henüz dönmedi ya inşallah öyledir eşimde üzüldü yazık keyfi kaçtı iyi görünmeye çalışıyorum ama olmuyor

Slm kizlar benim de Çarşamba günü transfer oldu dondurulmuş 3. Denemem ve diğerlerinden olmayan ilginç bı bel ağrım ve kasiklarim var 2 denemem de 5 gün Cook aşırı duramuycak şekilde olmuştu bu ağrılar ve düşük yapmisim bunda da yine öyle olacak sanki kasıklarım ve belim ince ince ağrıyor çok korkuyorum yaaa kizlar...

Henüz dönmedi ya inşallah öyledir eşimde üzüldü yazık keyfi kaçtı iyi görünmeye çalışıyorum ama olmuyor
Öyledir canım benim. Cevap gelmezse ara istersen belki iğne vurunmanı isteyebilir ihtimale karşılık. Kaçmasın canım yapma sakın salma kendini Allah ne derse o olur kuzum rabbim ol dediğinde olmayacak hiç birşey yok benim annemin arkadaşı 3 ay adet gördü kadın hamile olduğunu anlamadı. Geçen doktorum dedi bir gebem var kanamasını göndermiş görseniz öyle korkarsınız dedi ama sağlıkla 6. Aya geldi dedi yani korkulacak herhangi birşey yok canım lütfen

Kızlar oksapar kullananlar nereden yapıyorsunuz bana hemşire göbek deliğine 3 parmak koy yap demişti aynı gonal-f yapar gibi ama her yerim yemyeşil çürüdü ve çok acıyor nefes alırken bile acısını hissediyorum

Kızlar tsh 2,21 sizce nasil sizlerde kac cikmisti gebelikte kac olmasi normal ?
Benim de hemen hamile kalır kalmaz 1.5 dan 6.5 a fırlamış canım ona 2 haftada bi baktırmak lazım endokrin doktoruma gttim eutrox kullanıyorum hafta içi 125 hafta sonu 150 iç dedi artırdı dozumu bence seninki iyi yani

Saol canım allah razı olsun. Öyle tabi rabbim ne derse o olur ama işte yaşanılan kötü tecrübelerden sonra insanın kafası allak bullak oluyor yine de herşeyin hayırlısı tabi biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah’ımın takdiri

Az once bende onun acisini yasarken dusundum artik kol bacaga mi gecsem diye ya benimde yesil mor benek benek oldu gobegim ve agriyor igneyi vururken

Canimm ne yaptin nasilsin hic korkma bence Allahin izniyle birsey olmaz
Şu an iyiyim canım ağrım geçti hafif bir sancı var dolgunluk gibi leke kan bişi yok şu an düşük olsa Ağrıdan duramazdım herhalde ya ilkinde ağrıdan oturup ağlamıştım çünkü

Senden de Allah razı olsun canım rabbim neylerse güzel eyler Tek sığınağımız dua etmek hepimiz pamuk ipliğinde bekliyoruz sağlıkla gelsinler inşallah
Az once bende onun acisini yasarken dusundum artik kol bacaga mi gecsem diye ya benimde yesil mor benek benek oldu gobegim ve agriyor igneyi vururken
Hiç sorma arkadaşım bugün 18 gün oldu artık dayanamaz Hale geldim vuracak yer kalmadı sanki mor yemyeşil Karnım yani nefes alırken insanın karnı hafif şiner iner ya o şişmesinde bile canım yanıyor

Şu an iyiyim canım ağrım geçti hafif bir sancı var dolgunluk gibi leke kan bişi yok şu an düşük olsa Ağrıdan duramazdım herhalde ya ilkinde ağrıdan oturup ağlamıştım çünkü
Evet canım düşük olsa dayanılmaz sancın olurdu sakin ol bebeğin seninle ve bizde burada seninleyiz

Benim transferden önce 1.56 idi.. Transferden sonra pozitif alınca 2.65 olmuştu. Dozu artırıldı. Şu an 6 gün 75, 5 gün ise 50mg eutyhrox alıyorum.
Canım bnmki de 6.5 a fırlamış hemen seninki azmış çok şükür ben haftaiçi 125 hafta sonu 150 kullancam aynı ilacı inşallah düşer 2 haftada bi baktırmayı düşünüyorum korkuyorum tiroidden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…