2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet canim bende korktum baktirdim birsey cikmadi simdilik ama yine de icim rahat etmez baktiririm

Ben 2 aya yaklasti yumurta toplamadan beri kullaniyorum zor yakici bir igne ama deger ya bebislere

Benim de haşimato troidi :) selam haşimato kulübü...

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin sizin adiniza cok sevindim. benimde nasipse ilk denemem olacak sadece korkuyorum neler yapmam lazim bilmiyorum dua ve selam ile..
Amin canim Allah razi olsun darisi sana insallah hic korkma ben rabbime teslim ettim kendimi yemene icmene dikkat et bol bol dua et olacagi varsa oluyor inan ki ama olmayacaksa 10 gun yatsan da bos ben transferin 1inci gunu saglik ocagina yuruyerek igneye basladim Allahimin izniyle hicbirsey olmadi tutundu jelden sonra yurudum 15 hep yatmadim 3 lt su ictim mutlaka ilaclarimi duzenli kullandim ve 5inci gune kadar tek belirtim olmadi hic takilma boyle seylere

Ben 2 aya yaklasti yumurta toplamadan beri kullaniyorum zor yakici bir igne ama deger ya bebislere
Eyvah yer kalmamıştır sende değer tabi ki onlar yeterki bizimle beraber olsunlar Geçireceği birşey yok mu ki annem kolonyalı pamukla ov diyor ama tenimden geçer kolonya diye ovmadım hiç

Evet haklisiniz nasipte varsa oluyor ama kuluz iste korkuyoruz ya olmazsa diye.. ben ignelere bugun basladim dua edin olur mu banada müminin mümine ettigi dua kabul olur der hz. Nebi

Eyvah yer kalmamıştır sende değer tabi ki onlar yeterki bizimle beraber olsunlar Geçireceği birşey yok mu ki annem kolonyalı pamukla ov diyor ama tenimden geçer kolonya diye ovmadım hiç
Hicbirsey fayda etmiyor malesef bende elimle basinca sertlik yerler olustu igneyi nereye vursam diye sasiriyorum her gun ya gobegin altina gecicegim 3 parmak inip ya da esim koldan bacaktan baslayacak artik baska carem yok

Benim de aynı şekilde . Sanki kasıklarımda taş gn ağırlık var. Yani garip bir his var bacaklarımda da ağrı, uykusuzluk da var. Senin kaçıncı günün?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…