- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 43
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.361
Evet canim bende korktum baktirdim birsey cikmadi simdilik ama yine de icim rahat etmez baktiririmBenim de hemen hamile kalır kalmaz 1.5 dan 6.5 a fırlamış canım ona 2 haftada bi baktırmak lazım endokrin doktoruma gttim eutrox kullanıyorum hafta içi 125 hafta sonu 150 iç dedi artırdı dozumu bence seninki iyi yani
Ah çok saolun kızlar hemen sizlere yazıyorum valla iyi ki varsınız hepinizEvet canım düşük olsa dayanılmaz sancın olurdu sakin ol bebeğin seninleve bizde burada seninleyiz ❤
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin sizin adiniza cok sevindim.Ben canim ilk deneme sukur pozitif
KuZum baktır hemen bak bnm 12. Gün fırlamış bile tiroidin varsa baktırmalısınBende troidime epeydir baktırmadım kızlar. Normal denilmişti ama hamilelik yükseltmiş olabilir. 18ine kadar beklesem geç mi kalmış olurum acaba? B12 eksikliği, kan uyuşmazlığı var birde.
Ben 2 aya yaklasti yumurta toplamadan beri kullaniyorum zor yakici bir igne ama deger ya bebislereSenden de Allah razı olsun canımrabbim neylerse güzel eyler Tek sığınağımız dua etmek hepimiz pamuk ipliğinde bekliyoruz sağlıkla gelsinler inşallah
Hiç sorma arkadaşım bugün 18 gün oldu artık dayanamaz Hale geldim vuracak yer kalmadı sanki mor yemyeşil Karnım yani nefes alırken insanın karnı hafif şiner iner ya o şişmesinde bile canım yanıyor
Ben canım ilk kez yaptırdım tuttu çok şükürMerhaba, ilk kez tup bebek yaptirip olumlu sonuc alan var mi ?
Endokrine mi gidiyorsun yoksa dahiliyeye mi? Hamile kalırsam bana da bi endokrin uzmanı lazım olacak. Bekarlığımdan beri antalyada bi doktora gidiyorum 4 ayda bir, çok da memnunum ama hamile kalırsam izmirde iyi bir endokrinci bulmam gerekecek. Benimki haşimato tiroidi
Amin canim Allah razi olsun darisi sana insallahAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin sizin adiniza cok sevindim.benimde nasipse ilk denemem olacak sadece korkuyorum neler yapmam lazim bilmiyorum dua ve selam ile..
Cok sukur cok sevindim saglikla kucaginiza alin insaallahBen canım ilk kez yaptırdım tuttu çok şükür
Hastanelerimiz ayni doktorlarimiz farkli canim seninleBen canım ilk kez yaptırdım tuttu çok şükür
Eyvah yer kalmamıştır sendeBen 2 aya yaklasti yumurta toplamadan beri kullaniyorum zor yakici bir igne ama deger ya bebislere
Evet haklisiniz nasipte varsa oluyor ama kuluz iste korkuyoruz ya olmazsa diye..Amin canim Allah razi olsun darisi sana insallahhic korkma ben rabbime teslim ettim kendimi yemene icmene dikkat et bol bol dua et olacagi varsa oluyor inan ki ama olmayacaksa 10 gun yatsan da bos ben transferin 1inci gunu saglik ocagina yuruyerek igneye basladim Allahimin izniyle hicbirsey olmadi tutundu jelden sonra yurudum 15 hep yatmadim 3 lt su ictim mutlaka ilaclarimi duzenli kullandim ve 5inci gune kadar tek belirtim olmadi hic takilma boyle seylere
Ben de öyle selam olsunBenim de haşimato troidi :) selam haşimato kulübü...
Hicbirsey fayda etmiyor malesef bende elimle basinca sertlik yerler olustu igneyi nereye vursam diye sasiriyorum her gun ya gobegin altina gecicegim 3 parmak inip ya da esim koldan bacaktan baslayacak artik baska carem yokEyvah yer kalmamıştır sendedeğer tabi ki onlar yeterki bizimle beraber olsunlar Geçireceği birşey yok mu ki annem kolonyalı pamukla ov diyor ama tenimden geçer kolonya diye ovmadım hiç
Hadi insallah sifa olur o igneler sana guzel sonuclar alirsinEvet haklisiniz nasipte varsa oluyor ama kuluz iste korkuyoruz ya olmazsa diye..ben ignelere bugun basladim dua edin olur mu banada müminin mümine ettigi dua kabul olur der hz. Nebi
Insaallah cok sagolunHadi insallah sifa olur o igneler sana guzel sonuclar alirsin ♥
Benim şimdi kahverengi kırmızıya dönük lekelenmem oldu düşük yapıyorum galiba hemşireye attım bakalım ne dicek ama kan var yani kesin düşük
Benim de aynı şekilde . Sanki kasıklarımda taş gn ağırlık var. Yani garip bir his var bacaklarımda da ağrı, uykusuzluk da var. Senin kaçıncı günün?Ya kızlar böyle rahmimde bi ağrı gibi sızı gibi bişi var bacaklarıma vuruyor ağrısı midem de gaz sancısı var gaz mı yapıyor acaba ya anlayamadım da nerem ağrıo diye tuvalete gidip duruyorum korkudan bişi geldi mi noldu diye bitane parol içmek zorunda kaldım bacaklarımın ağrısı geçsin diye
Oluyo canım maalesef. Benimde adet gibi ağrım var rahmimde. Kasığımda yok ama rahmimde basınç var sanki. Uzandım geçmiyor.Dinleniyorum kuzum şimdi bugün hep dinlendim aslında hiç bişi yapmadım da anlamıyorum niye böyle oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?