- 27 Temmuz 2018
- 6.651
- 7.357
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.381
Normalde yok canım. Ama hamilelik yükseltmiş olabilir mi diye endişe ettim.KuZum baktır hemen bak bnm 12. Gün fırlamış bile tiroidin varsa baktırmalısın
Bende aynı durumdayım. Göbeğim çürüdü. Yatınca üstüne acıyo. Gonal f gibi yapıyorum bende.Kızlar oksapar kullananlar nereden yapıyorsunuz bana hemşire göbek deliğine 3 parmak koy yap demişti aynı gonal-f yapar gibi ama her yerim yemyeşil çürüdü ve çok acıyor nefes alırken bile acısını hissediyorum
21. Gün bugünBenim de aynı şekilde . Sanki kasıklarımda taş gn ağırlık var. Yani garip bir his var bacaklarımda da ağrı, uykusuzluk da var. Senin kaçıncı günün?
Canım benimde ilk denemem idrar testim bugun pozitif göründü. İlk 3 gün nümkün mertebe çok kalkma uzan dinlen. Sonraki günler gşnlğk hayatına dön ama agır hiçbir iş yapma. mesela ben kalktm yemeğimi yaptm. Süpürge falan eşim yaptı hep, ufak şeyleri ben yaptm. ayakta durunca birraz belim ağrıyınca hemen uzandım dinlendm evde yürü tamamen yatalak olma demişti doktorum çünkü kan dolaşımı olmazsa asıl o zman tutmaz demişti. Hayırlısı olsun hakkındaCok sukur cok sevindim saglikla kucaginiza alin insaallahnelere dikkat etmem gerekli benimde ilk olacak nasipse
Bende aynı durumdayım. Göbeğim çürüdü. Yatınca üstüne acıyo. Gonal f gibi yapıyorum bende.
Saglikla kucaginiza alin insaallahCanım benimde ilk denemem idrar testim bugun pozitif göründü. İlk 3 gün nümkün mertebe çok kalkma uzan dinlen. Sonraki günler gşnlğk hayatına dön ama agır hiçbir iş yapma. mesela ben kalktm yemeğimi yaptm. Süpürge falan eşim yaptı hep, ufak şeyleri ben yaptm. ayakta durunca birraz belim ağrıyınca hemen uzandım dinlendm evde yürü tamamen yatalak olma demişti doktorum çünkü kan dolaşımı olmazsa asıl o zman tutmaz demişti. Hayırlısı olsun hakkında
Oh çok şükür , geçmiş olsun inşallah tekrarı da olmasın canım. Çok dikkatli olmalıyız bizler galiba. Gerisi Allah'ın takdiri ...Hemşirem herşey Yolunda korkma yazmış ara lekelenmeler tutunmayla ilgiliymiş ağrılarda normal dedi gebelikte yaşanır dedi
Yinede içim rahatlamıyor ama bir baktım göğüslerimin şişliği de inmiş ya şu an bi ağrım lekelenmem kalmadı ama bilmiyorum rahatlamıyor içim bir türlü. Ya ben bugün haberleri izledim ağladım malum hiç iyi şeyler olmadı şu son zamanlar ülkemizde çok ağladım ondan mı oldu stresten bilmiyorumOh çok şükür , geçmiş olsun inşallah tekrarı da olmasın canım. Çok dikkatli olmalıyız bizler galiba. Gerisi Allah'ın takdiri ...
Çarşamba 68 di bugün 148 olmuş canmPazartesi vermeyi dusunuyorum canim tekrar icim rahat etmez diye sen ne yaptin bende seni kacirdim galiba
Benim de goguslerimin şişliği gitti. İki üç gün önce dokunamiyordum bile . Onlar bence belirti değil. Gönlünü ferah tut , malum bu işte stres çok etkiliymis . İş yapmak çok etkili bence . İş yaptıysan dün bugün yapma bence artık bir şey . Önemli olan bebekler şimdi , temizlik eksik kaliversin.Yinede içim rahatlamıyor ama bir baktım göğüslerimin şişliği de inmiş ya şu an bi ağrım lekelenmem kalmadı ama bilmiyorum rahatlamıyor içim bir türlü. Ya ben bugün haberleri izledim ağladım malum hiç iyi şeyler olmadı şu son zamanlar ülkemizde çok ağladım ondan mı oldu stresten bilmiyorum
Aminn inşallah herkes hamile olsunMaşallah ya bu topik artık gebeliğin konuşulduğu bir topik haline gelmiş..Rabbim hepinizin hamileliklerini tamamına erdirsin...
Kacinci gunun degerleri canim hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsinÇarşamba 68 di bugün 148 olmuş canm
Dün biraz iş yaptım evet onunda etkisi olabilir canımBenim de goguslerimin şişliği gitti. İki üç gün önce dokunamiyordum bile . Onlar bence belirti değil. Gönlünü ferah tut , malum bu işte stres çok etkiliymis . İş yapmak çok etkili bence . İş yaptıysan dün bugün yapma bence artık bir şey . Önemli olan bebekler şimdi , temizlik eksik kaliversin.
9.ve 11 gün canmKacinci gunun degerleri canim hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin ❤
Şöyle hayırlısıyla bir kucağımıza alsaydık Allah’ım kim istiyorsa nasip etBende biraz önce kitaplığa uzandım bi kaç kez.
Pişman oldum sonradan. Ne zaman geçecek bu korkular..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?