2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende aynı durumdayım. Göbeğim çürüdü. Yatınca üstüne acıyo. Gonal f gibi yapıyorum bende.

Cok sukur cok sevindim saglikla kucaginiza alin insaallah nelere dikkat etmem gerekli benimde ilk olacak nasipse
Canım benimde ilk denemem idrar testim bugun pozitif göründü. İlk 3 gün nümkün mertebe çok kalkma uzan dinlen. Sonraki günler gşnlğk hayatına dön ama agır hiçbir iş yapma. mesela ben kalktm yemeğimi yaptm. Süpürge falan eşim yaptı hep, ufak şeyleri ben yaptm. ayakta durunca birraz belim ağrıyınca hemen uzandım dinlendm evde yürü tamamen yatalak olma demişti doktorum çünkü kan dolaşımı olmazsa asıl o zman tutmaz demişti. Hayırlısı olsun hakkında

Bende aynı durumdayım. Göbeğim çürüdü. Yatınca üstüne acıyo. Gonal f gibi yapıyorum bende.

oy oyy kızlarr kolay gelsin size ben de o derdi bilirim önceki tedavilerimde verilmişti ama bu kez verilmedi neden verilmedi bilmiyorum gerek görülmedi.. verilseydi hem popodan hem göbekten iğne çok zor olurdu. acısına ne çare var hiç bilmiyorum ben de altı yedi hafta yapmıştım sonra düşük olmştu.. :/

Saglikla kucaginiza alin insaallah dikkat edecegim
birde ananas avakado havuc suyu nar suyu falan yiyin diyorlar siz yaptiniz mi yada bolca su ictiniz mi

Bunu bir arkadasim gondermisti
Havuc ve avakado sıkmadm fakat hergun yedim.
Kabak cekirdegi yedim. Ananas yemedim.

Eklentiler

• Screenshot_20200207-202444_Gallery.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 61
Oh çok şükür , geçmiş olsun inşallah tekrarı da olmasın canım. Çok dikkatli olmalıyız bizler galiba. Gerisi Allah'ın takdiri ...
Yinede içim rahatlamıyor ama bir baktım göğüslerimin şişliği de inmiş ya şu an bi ağrım lekelenmem kalmadı ama bilmiyorum rahatlamıyor içim bir türlü. Ya ben bugün haberleri izledim ağladım malum hiç iyi şeyler olmadı şu son zamanlar ülkemizde çok ağladım ondan mı oldu stresten bilmiyorum

Benim de goguslerimin şişliği gitti. İki üç gün önce dokunamiyordum bile . Onlar bence belirti değil. Gönlünü ferah tut , malum bu işte stres çok etkiliymis . İş yapmak çok etkili bence . İş yaptıysan dün bugün yapma bence artık bir şey . Önemli olan bebekler şimdi , temizlik eksik kaliversin.

Dün biraz iş yaptım evet onunda etkisi olabilir canım

Kızlar oksaparı yaparken nasıl yapıyosunuz eger gonal f gibi yaparsanız ilaç deri altında kalır ağrı yapar ve şişer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…