2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet çok pahalı. Ben ne kadar süre kullanacağımı bilmediğim için şimdiye kadar ilaçlarla ilgili hiç yorum yapmadım. Ama sürekli kullanılacaksa tabii ki alternatiflere bakılmalı. Zaten süreç maddi olarak çökertti. Alerji vs yapmadı bende. Hatta hiç ağrı olmuyor. Günde bir defa kullanıyorum ben.

Kızlar oksaparı yaparken nasıl yapıyosunuz eger gonal f gibi yaparsanız ilaç deri altında kalır ağrı yapar ve şişer
Koldan yapıyorum ben. Aşı bölgesine yapabilirsin demişti hemşire. Bir sağ koldan bir sol koldan yapıyorum. Bir defa yanlış yere yapmıştım, aşı bölgesinden baya beriye o orda top ve mor şekilde 10 gün kadar kaldı ve inanılmaz canım yanmıştı.

Bende aynı durumdayım. Göbeğim çürüdü. Yatınca üstüne acıyo. Gonal f gibi yapıyorum bende.
Hiç sorma yok mu bir çözümü acaba
Bende biraz önce kitaplığa uzandım bi kaç kez.
Pişman oldum sonradan. Ne zaman geçecek bu korkular..
Bence hiç bitmeyecek :) korkma canım bende iş yerinde unutup bi kaç uzandığım oluyor
Kızlar oksaparı yaparken nasıl yapıyosunuz eger gonal f gibi yaparsanız ilaç deri altında kalır ağrı yapar ve şişer
Evet aynı gonal f gibi yapıyoruz nasıl yapmamız lazım ki hemşire öyle tarif etmişti bana

Canim galiba yine eti tutuyoruz ama igneyi batirdiktan sonra enjekte ederken birakiyoruz deriyi bende videoda gormustum ama hic oyle denemedim

Canim galiba yine eti tutuyoruz ama igneyi batirdiktan sonra enjekte ederken birakiyoruz deriyi bende videoda gormustum ama hic oyle denemedim
Aynen kızlar eti sıkmanız lazım hormon ilacı olmadığı için der altında kalmaması lazım ben de ilk zamanlar baya morartıyodum beze oluşuyodu sonra doğrusunu öğrendim

Aynen kızlar eti sıkmanız lazım hormon ilacı olmadığı için der altında kalmaması lazım ben de ilk zamanlar baya morartıyodum beze oluşuyodu sonra doğrusunu öğrendim
Eti sıkarak deneyim birde. Mosmor oldu çünkü göbeğim. Bazı yerler top top kaldı. Yeşil mor arası çürüdü etim resmen.

Aynen benşmde beze de oldu ondan demek yapamamışım
Eti sıkarak deneyim birde. Mosmor oldu çünkü göbeğim. Bazı yerler top top kaldı. Yeşil mor arası çürüdü etim resmen.
Aynı kuzum hiç sorma bende deneyeyim bakalım Akşam

Aynen canım eti sık ve iğneyi yapana kadar bırakma doğru yaptığında beze oluşmaz

kızlar affınıza sığınarak bişey sorcam.benim bugün transferimin 9.günü.pazartesi günü hayırlısıyla sonucumu öğreneceğim.iki gündür tuvalete girince alt tarafım çıkacak gibi oluyor.sizde son günlere doğru böyle birşey oldumu

Benim 6 gunum oyle olmustu canim hatta yazmistim buraya da yanma degil abla idrar bittikten sonra cok afedersiniz alt bolgeme agri giriyor ve birileri sanki cekiyor gibi hissettim diye insallah guzel belirtidir korkma yanma yoksa

Benim 6 gunum oyle olmustu canim hatta yazmistim buraya da yanma degil abla idrar bittikten sonra cok afedersiniz alt bolgeme agri giriyor ve birileri sanki cekiyor gibi hissettim diye insallah guzel belirtidir korkma yanma yoksa
hayır hayır yanma yok kesinlikle.tam dediğin gibi sanki dışarı pörtleyip çıkacak gibi hatta bide o sıra bi öksürme geldi.ağrısından öksüremedim tuttum kendimi

Kızlar ben bu gün doktora gittim ultrasonda baktı keseyi daha net gördük ama bebek şimdi görünmez dedi. Siz keseyi gördüğünüz De bebek görünüyormuydu. 5+3 deyim merak ettim aklımda kaldı ya

hayır hayır yanma yok kesinlikle.tam dediğin gibi sanki dışarı pörtleyip çıkacak gibi hatta bide o sıra bi öksürme geldi.ağrısından öksüremedim tuttum kendimi
Aynen canim siddetliydi benimki ama sadece lavaboda oluyordu tuvalette ayyy ayy diye sesler cikartiyordum agrisindan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…