- 27 Temmuz 2018
- 6.651
- 7.357
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.421
Gözün aydın arkadaşım. Yolk sacı gördünüz mü? Bende transfer sonrası 16.gün keseyi gördüm. 18inde kalp atışı için gidicem Allahın izniyle. Yolk sacdan bahsetmedi doktorum azıcık endişe ettim. Kafamı kurcalıyor.Keseyi girdik kızlar sıra kalp atışında...10 gün sonra...
Yolk sac ne giiiiGözün aydın arkadaşım. Yolk sacı gördünüz mü? Bende transfer sonrası 16.gün keseyi gördüm. 18inde kalp atışı için gidicem Allahın izniyle. Yolk sacdan bahsetmedi doktorum azıcık endişe ettim. Kafamı kurcalıyor.
evet benimde sadece lavaboda oldu.sorma ya bende şekilden şekile girdim nasıl dursam acımaz diyeAynen canim siddetliydi benimki ama sadece lavaboda oluyordu tuvalette ayyy ayy diye sesler cikartiyordum agrisindan
Kaçıncı gün embriyosu idi arkadaşım?16.gün gördük
Bebek görünüyor muydu . Yoksa sadece keseyi mi gördünüz16.gün gördük
Benim de doktorum bir şey demedi aklımda kaldı.Gözün aydın arkadaşım. Yolk sacı gördünüz mü? Bende transfer sonrası 16.gün keseyi gördüm. 18inde kalp atışı için gidicem Allahın izniyle. Yolk sacdan bahsetmedi doktorum azıcık endişe ettim. Kafamı kurcalıyor.
Demekki çok minik oldukları için daha oluşmamış oluyor.Benim de doktorum bir şey demedi aklımda kaldı.
Bebeğin beslenmesi için olan kese içindeki kese. Hem boş gebelik olmadığı anlamına geliyor, hem sağlıklı ilerlediği anlamına geliyor bildiğim kadarıyla.Yolk sac ne giiii
Aynı kuzum hiç sorma bende deneyeyim bakalım Akşam
Benimde 5+3 bugün. 5 şubatta gördük keseyi. Ultasonu yapan doktor bişeyi göremediğinden bahsetti, kese burda bişey yok dedi. Ne yok dedi ama anlamadım onu tıbbi bi terimdi bende heyecanlıydım unuttum. Doktorumda transferin kaçıncı günü dedi 16 dedim. Betada 2500e çok yakındı bir gün öncesinde. Daha o değerle görünmez o dedi doktorda. Herşey yolunda 10 gün sonra kalp atışı dedi. Heyecanla ayın 18ini bekliyorum.Kızlar ben bu gün doktora gittim ultrasonda baktı keseyi daha net gördük ama bebek şimdi görünmez dedi. Siz keseyi gördüğünüz De bebek görünüyormuydu. 5+3 deyim merak ettim aklımda kaldı ya
Bende 7 de yapıyorum akşam evet damara denk geldiği bende de oldu bi kaç kez aynı sorun bende de var canım bakalım bu akşam bi de eti sıkıştırıp deneyeceğimBen 11, 11.30 arası yapıyorum hep.
Bazı yerlerde damara denk geldi galiba benim. Kan var bi kaç yerinde.
Herşey yolunda giderse allahın izniyle 18inden sonra göbeğim iyileşene kadar bacağıma geçmeyi düşünüyorum.Bende 7 de yapıyorum akşam evet damara denk geldiği bende de oldu bi kaç kez aynı sorun bende de var canım bakalım bu akşam bi de eti sıkıştırıp deneyeceğim
Yolk oluşmaya başlamış dedi.Gözün aydın arkadaşım. Yolk sacı gördünüz mü? Bende transfer sonrası 16.gün keseyi gördüm. 18inde kalp atışı için gidicem Allahın izniyle. Yolk sacdan bahsetmedi doktorum azıcık endişe ettim. Kafamı kurcalıyor.
Sadece keseyi gördük daha çok erken ve yolk oluşmaya baslamisBebek görünüyor muydu . Yoksa sadece keseyi mi gördünüz
Normal süreç bu şekilde ilerliyor demekki. Hayırlı olsun tekrar. Sırada kalp atışları var.Yolk oluşmaya başlamış dedi.
Teşekkürler sağlıkla kucagimiza alalım insallahNormal süreç bu şekilde ilerliyor demekki. Hayırlı olsun tekrar. Sırada kalp atışları var.
Bana da kese tam olması gerektiği gibi dedi. 20 sinde kalp atışı dedi ama merak ettiğim bebeğin neden görünmediği. Doktor normal dedi ama yine neden diye düşünmeden duramıyorum günü kendime zehir ediyorum yaniBenimde 5+3 bugün. 5 şubatta gördük keseyi. Ultasonu yapan doktor bişeyi göremediğinden bahsetti, kese burda bişey yok dedi. Ne yok dedi ama anlamadım onu tıbbi bi terimdi bende heyecanlıydım unuttum. Doktorumda transferin kaçıncı günü dedi 16 dedim. Betada 2500e çok yakındı bir gün öncesinde. Daha o değerle görünmez o dedi doktorda. Herşey yolunda 10 gün sonra kalp atışı dedi. Heyecanla ayın 18ini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?