2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keseyi girdik kızlar sıra kalp atışında...10 gün sonra...
Gözün aydın arkadaşım. Yolk sacı gördünüz mü? Bende transfer sonrası 16.gün keseyi gördüm. 18inde kalp atışı için gidicem Allahın izniyle. Yolk sacdan bahsetmedi doktorum azıcık endişe ettim. Kafamı kurcalıyor.

Merhhabalar kizlar. Bugun cok siddetli derecede kustum. Butun vucudum disina cikti sabah ac karna. Heryerim agridi kusarken bisey olmusmudur..?

Benim de doktorum bir şey demedi aklımda kaldı.

Kızlar ben bu gün doktora gittim ultrasonda baktı keseyi daha net gördük ama bebek şimdi görünmez dedi. Siz keseyi gördüğünüz De bebek görünüyormuydu. 5+3 deyim merak ettim aklımda kaldı ya
Benimde 5+3 bugün. 5 şubatta gördük keseyi. Ultasonu yapan doktor bişeyi göremediğinden bahsetti, kese burda bişey yok dedi. Ne yok dedi ama anlamadım onu tıbbi bi terimdi bende heyecanlıydım unuttum. Doktorumda transferin kaçıncı günü dedi 16 dedim. Betada 2500e çok yakındı bir gün öncesinde. Daha o değerle görünmez o dedi doktorda. Herşey yolunda 10 gün sonra kalp atışı dedi. Heyecanla ayın 18ini bekliyorum.

Bende 7 de yapıyorum akşam evet damara denk geldiği bende de oldu bi kaç kez aynı sorun bende de var canım bakalım bu akşam bi de eti sıkıştırıp deneyeceğim
Herşey yolunda giderse allahın izniyle 18inden sonra göbeğim iyileşene kadar bacağıma geçmeyi düşünüyorum.

Bana da kese tam olması gerektiği gibi dedi. 20 sinde kalp atışı dedi ama merak ettiğim bebeğin neden görünmediği. Doktor normal dedi ama yine neden diye düşünmeden duramıyorum günü kendime zehir ediyorum yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…