- 27 Temmuz 2018
- 6.651
- 7.357
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.441
Bana doktorum kese boyutu bile söylemedi. Ben bi eğitim araştırma hastanesinin tüp bebek bölümünde tedavi oldum. Normalde beta hcg güzel katlandıktan sonra orayla alakam kesilmişti. Randevu bulamayacığım için keseye baktılar sadece. Ama ben daha önce aynı hastanede aşılamayla gebe kalıp düşük yaptım. Doktorum o zaman kese için normal değil demişti, yolk sacda vardı üstelik. Dediği gibide olmuştu. Bi anormallik görse yine söylerdi aslında.Bana da kese tam olması gerektiği gibi dedi. 20 sinde kalp atışı dedi ama merak ettiğim bebeğin neden görünmediği. Doktor normal dedi ama yine neden diye düşünmeden duramıyorum günü kendime zehir ediyorum yani
Kese ve yolk varsa her şey yolundadır.Bana da kese tam olması gerektiği gibi dedi. 20 sinde kalp atışı dedi ama merak ettiğim bebeğin neden görünmediği. Doktor normal dedi ama yine neden diye düşünmeden duramıyorum günü kendime zehir ediyorum yani
Ben ara ara hala yaşıyorum. İki gündürde adet öncesi gibi bi baskı var rahmimde mesela.Hamis kizlar adet olacak gibi agri yasadiniz mi bu surecte
Benim oluyor ya.. diyorum ki herhalde regl oluyorum sonra tuvalete gidiyorum bişey yok çok şükür insan korkuyor bide ayaklarım bu kesiyorHamis kizlar adet olacak gibi agri yasadiniz mi bu surecte
Dun cok agrim vardi bugun yok denecek kadar azalmis durumda ne dusunecegimi bilemedim deBen ara ara hala yaşıyorum. İki gündürde adet öncesi gibi bi baskı var rahmimde mesela.
İyi düşün iyi olsun arkadaşım.Dun cok agrim vardi bugun yok denecek kadar azalmis durumda ne dusunecegimi bilemedim de
İnsallah hepimizinİyi düşün iyi olsun arkadaşım.
Ben progestan fitil kullanıyorum. Fitil hep geri geldiği için hep akıntım oluyor. Belirti arayıp yıpratma kendini.Kızlar merhaba ben ikinci transferimı yaptırdım ayın 3 ünde bu defa çift embriyo transfer edildi. Sizlerden öğrenmek istediğim. Test gününüze kadar akıntı oldu mu? Bu bir hamilelik belirtisiymis ve benim hiç akıntım yok
O bende de oluyor jel kullanıyorum o geri geliyorBen progestan fitil kullanıyorum. Fitil hep geri geldiği için hep akıntım oluyor. Belirti arayıp yıpratma kendini.
Progestan koydugum icin akiosada farketmedimKızlar merhaba ben ikinci transferimı yaptırdım ayın 3 ünde bu defa çift embriyo transfer edildi. Sizlerden öğrenmek istediğim. Test gününüze kadar akıntı oldu mu? Bu bir hamilelik belirtisiymis ve benim hiç akıntım yok
Herşey normal dedi de işte insanoğlu sabırsızız. Rabbim hayırlısı ile bebişlermizi kucağımıza almayı nasip etsinBana doktorum kese boyutu bile söylemedi. Ben bi eğitim araştırma hastanesinin tüp bebek bölümünde tedavi oldum. Normalde beta hcg güzel katlandıktan sonra orayla alakam kesilmişti. Randevu bulamayacığım için keseye baktılar sadece. Ama ben daha önce aynı hastanede aşılamayla gebe kalıp düşük yaptım. Doktorum o zaman kese için normal değil demişti, yolk sacda vardı üstelik. Dediği gibide olmuştu. Bi anormallik görse yine söylerdi aslında.
Kese için iyi dedi de yolk var demedi ama herşey yolunda dedi. Ayy allahım yardım etsin bize her şeyde bi sebeb arıyoruzKese ve yolk varsa her şey yolundadır.
18inde 6+6 olucam allah izin verirse. Kese içinde bebek görünmesi gerekir tabi o zamana kadar. Kalp atışınıda duymak gerekir. Şimdiden sardı korkular.Kese için iyi dedi de yolk var demedi ama herşey yolunda dedi. Ayy allahım yardım etsin bize her şeyde bi sebeb arıyoruz
Benimde rahmimde baskı ve dolgunluk var. Dünde vardı bugünde var. Bol bol dinleniyorum ama geçmiyor.Bacaklarım çok ağrıyor benim kızlar ya bide rahmimde baskı var sanki dolgunluk gibi ama bu bacak ağrısı normal mi acaba adet olcağım zaman da olurdu romatizma ağrısı gibi sizlerdede var mı?
Bende dünden beridir dinleniyorum ama yok normal mi acaba pazartesi gelse de hayırlısıyla bi gitsem doktora ne olup bittiğini bi öğrensem en azından bu belirsizlik ne zor ya valla kafayı yememek elde değilBenimde rahmimde baskı ve dolgunluk var. Dünde vardı bugünde var. Bol bol dinleniyorum ama geçmiyor.
Benim randevuya daha 10 gün var. Kötü bişey olsa kendini belli eder mi bilmiyorum.Bende dünden beridir dinleniyorum ama yok normal mi acaba pazartesi gelse de hayırlısıyla bi gitsem doktora ne olup bittiğini bi öğrensem en azından bu belirsizlik ne zor ya valla kafayı yememek elde değil
Bende cok heycanliyimmmm. Keske bukadar gec verrneselerdiii. Kalpi duyunca oh diyebilecezmiBenim randevuya daha 10 gün var. Kötü bişey olsa kendini belli eder mi bilmiyorum.
Valla iki gündür bunu düşünüyorum ya kötü bişi olsa anlaşılır mı diye dün işte biraz lekelenmem oldu ya biraz da ağrım vardı işte diyorum acaba düşük oldu da iğneden dolayı falan mı kanama olmadıBenim randevuya daha 10 gün var. Kötü bişey olsa kendini belli eder mi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?