2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana doktorum kese boyutu bile söylemedi. Ben bi eğitim araştırma hastanesinin tüp bebek bölümünde tedavi oldum. Normalde beta hcg güzel katlandıktan sonra orayla alakam kesilmişti. Randevu bulamayacığım için keseye baktılar sadece. Ama ben daha önce aynı hastanede aşılamayla gebe kalıp düşük yaptım. Doktorum o zaman kese için normal değil demişti, yolk sacda vardı üstelik. Dediği gibide olmuştu. Bi anormallik görse yine söylerdi aslında.

Kızlar merhaba ben ikinci transferimı yaptırdım ayın 3 ünde bu defa çift embriyo transfer edildi. Sizlerden öğrenmek istediğim. Test gününüze kadar akıntı oldu mu? Bu bir hamilelik belirtisiymis ve benim hiç akıntım yok

Ben progestan fitil kullanıyorum. Fitil hep geri geldiği için hep akıntım oluyor. Belirti arayıp yıpratma kendini.

Herşey normal dedi de işte insanoğlu sabırsızız. Rabbim hayırlısı ile bebişlermizi kucağımıza almayı nasip etsin

Bacaklarım çok ağrıyor benim kızlar ya bide rahmimde baskı var sanki dolgunluk gibi ama bu bacak ağrısı normal mi acaba adet olcağım zaman da olurdu romatizma ağrısı gibi sizlerdede var mı?

Bacaklarım çok ağrıyor benim kızlar ya bide rahmimde baskı var sanki dolgunluk gibi ama bu bacak ağrısı normal mi acaba adet olcağım zaman da olurdu romatizma ağrısı gibi sizlerdede var mı?
Benimde rahmimde baskı ve dolgunluk var. Dünde vardı bugünde var. Bol bol dinleniyorum ama geçmiyor.

Benimde rahmimde baskı ve dolgunluk var. Dünde vardı bugünde var. Bol bol dinleniyorum ama geçmiyor.
Bende dünden beridir dinleniyorum ama yok normal mi acaba pazartesi gelse de hayırlısıyla bi gitsem doktora ne olup bittiğini bi öğrensem en azından bu belirsizlik ne zor ya valla kafayı yememek elde değil

Bende dünden beridir dinleniyorum ama yok normal mi acaba pazartesi gelse de hayırlısıyla bi gitsem doktora ne olup bittiğini bi öğrensem en azından bu belirsizlik ne zor ya valla kafayı yememek elde değil
Benim randevuya daha 10 gün var. Kötü bişey olsa kendini belli eder mi bilmiyorum.

Benim randevuya daha 10 gün var. Kötü bişey olsa kendini belli eder mi bilmiyorum.
Valla iki gündür bunu düşünüyorum ya kötü bişi olsa anlaşılır mı diye dün işte biraz lekelenmem oldu ya biraz da ağrım vardı işte diyorum acaba düşük oldu da iğneden dolayı falan mı kanama olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…