- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 63
- 34
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.461
Kesin o zaman da başka şeylere evham yaparız bizBende cok heycanliyimmmm. Keske bukadar gec verrneselerdiii. Kalpi duyunca oh diyebilecezmi
Bence diyemiycez.Bende cok heycanliyimmmm. Keske bukadar gec verrneselerdiii. Kalpi duyunca oh diyebilecezmi
Ben geçen sene şubat ayında düşük yaptım. Ama ilaçları kesmişti doktorum düşük olacağını bildiği için. Önce su gibi bi akıntı arkasından pembe lekeler başladı. Sonra felaket bi ağrı başladı. O günün gecesi kaybettim. Farklı bi ağrı o ağlatıyor insanı. Ama şu an ilaçlar engeller mi bilmiyorum bende.Valla iki gündür bunu düşünüyorum ya kötü bişi olsa anlaşılır mı diye dün işte biraz lekelenmem oldu ya biraz da ağrım vardı işte diyorum acaba düşük oldu da iğneden dolayı falan mı kanama olmadı
Kiz korkuttun beni. Bende su gibi akinti hep var. Ama ben belki idrat kaciriodurum die dusunuodum cunki oramda baski var. Bu su gibi akintin geldiginde kac haftaliktinBen geçen sene şubat ayında düşük yaptım. Ama ilaçları kesmişti doktorum düşük olacağını bildiği için. Önce su gibi bi akıntı arkasından pembe lekeler başladı. Sonra felaket bi ağrı başladı. O günün gecesi kaybettim. Farklı bi ağrı o ağlatıyor insanı. Ama şu an ilaçlar engeller mi bilmiyorum bende.
Bende nisan ayında yapmıştım evet dediğin gibi ağrıdan oturup hüngür hüngür ağlamıştım ilaçlarımı da kullanmama rağmen düşük olmuştu yalnızca o zaman iğneyi iki günde bir yaptırıyordumBen geçen sene şubat ayında düşük yaptım. Ama ilaçları kesmişti doktorum düşük olacağını bildiği için. Önce su gibi bi akıntı arkasından pembe lekeler başladı. Sonra felaket bi ağrı başladı. O günün gecesi kaybettim. Farklı bi ağrı o ağlatıyor insanı. Ama şu an ilaçlar engeller mi bilmiyorum bende.
Canım korkma. 6+4tüm ama zaten hcg hiç düzenli artmamıştı. Geriden geliyordu. Düşmesini bekliyordu doktorum. Benimki sabah ilk su gibi geldi sonra hemen lekeler geldi peşinden. Sen endişelenme.Kiz korkuttun beni. Bende su gibi akinti hep var. Ama ben belki idrat kaciriodurum die dusunuodum cunki oramda baski var. Bu su gibi akintin geldiginde kac haftaliktin
Demekki ilaçlara rağmen düşük olacaksa kanama başlıyor. Şu an gayet iyiyiz.Bende nisan ayında yapmıştım evet dediğin gibi ağrıdan oturup hüngür hüngür ağlamıştım ilaçlarımı da kullanmama rağmen düşük olmuştu yalnızca o zaman iğneyi iki günde bir yaptırıyordum
Su cok yogunmuydu.Canım korkma. 6+4tüm ama zaten hcg hiç düzenli artmamıştı. Geriden geliyordu. Düşmesini bekliyordu doktorum. Benimki sabah ilk su gibi geldi sonra hemen lekeler geldi peşinden. Sen endişelenme.
Yoğundu canım.Su cok yogunmuydu.
Of benimkide yogun ama idrarmi sumu anlayamiorum. Rahimde baski var kaciriormuyum acaba vallah anlamiom...Yoğundu canım.
Cok sanslisin canim 5 yumurtan daha varmisbugün test günümdü negatif çıktı bu sefer olmadı. Oğlumu ilk denemede kucağıma almıştım ama kardeşi biraz nazlı cıktı biraz uğraştıracak bizi. Şükür ki daha 5 yumurtam var tekrar denyicez insallah sonraki denemede oglum kardeşine kavuşur olmazsa da hayırlısı bu deriz oğlumuzu büyütürüz. Hamile olanlar insallah sağsalim bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız
Canım evhamlanma allah aşkına. Benim tek sefer o su geldi, sonra peşinden lekelenme başladı hemen. Zaten düşmesi beklenen bi bebekti.Of benimkide yogun ama idrarmi sumu anlayamiorum. Rahimde baski var kaciriormuyum acaba vallah anlamiom...
Ay ne bilim korktm. Devamli ped koyuyorum. Sulu akinti oluo dedigim gibi idrarda olabilir baski cokCanım evhamlanma allah aşkına. Benim tek sefer o su geldi, sonra peşinden lekelenme başladı hemen. Zaten düşmesi beklenen bi bebekti.
Rahmimde baskı var benimde 2 gündür. Transferden beri ped takıyorum ben zaten.Ay ne bilim korktm. Devamli ped koyuyorum. Sulu akinti oluo dedigim gibi idrarda olabilir baski cok
Bende yanmada oluyo hafif pipi yaparkenRahmimde baskı var benimde 2 gündür. Transferden beri ped takıyorum ben zaten.
Canım bana doktorum bol su iç dedi su içtim sürekli. Meyvayıda taze tükettim yedim direk havuç kabak çekirdeği falan. Pazartesi de kan bakcaz bakalımSaglikla kucaginiza alin insaallahdikkat edecegim
birde ananas avakado havuc suyu nar suyu falan yiyin diyorlar siz yaptiniz mi yada bolca su ictiniz mi
Bu arada çok teşekkür ederim kanda da güzel sonuçlar alırım inşallah da darısı sana herkese olshn inşCanım bana doktorum bol su iç dedi su içtim sürekli. Meyvayıda taze tükettim yedim direk havuç kabak çekirdeği falan. Pazartesi de kan bakcaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?