2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende cok heycanliyimmmm. Keske bukadar gec verrneselerdiii. Kalpi duyunca oh diyebilecezmi
Kesin o zaman da başka şeylere evham yaparız biz bu annelik denen duygu çok akıl işi bişi değil ya tam anlamıyla delilik bebeğimize çocuğumuza bişi olcak diye aklımız çıkıyor mantık gidiyor

Ben geçen sene şubat ayında düşük yaptım. Ama ilaçları kesmişti doktorum düşük olacağını bildiği için. Önce su gibi bi akıntı arkasından pembe lekeler başladı. Sonra felaket bi ağrı başladı. O günün gecesi kaybettim. Farklı bi ağrı o ağlatıyor insanı. Ama şu an ilaçlar engeller mi bilmiyorum bende.

Kiz korkuttun beni. Bende su gibi akinti hep var. Ama ben belki idrat kaciriodurum die dusunuodum cunki oramda baski var. Bu su gibi akintin geldiginde kac haftaliktin

Bende nisan ayında yapmıştım evet dediğin gibi ağrıdan oturup hüngür hüngür ağlamıştım ilaçlarımı da kullanmama rağmen düşük olmuştu yalnızca o zaman iğneyi iki günde bir yaptırıyordum

Kiz korkuttun beni. Bende su gibi akinti hep var. Ama ben belki idrat kaciriodurum die dusunuodum cunki oramda baski var. Bu su gibi akintin geldiginde kac haftaliktin
Canım korkma. 6+4tüm ama zaten hcg hiç düzenli artmamıştı. Geriden geliyordu. Düşmesini bekliyordu doktorum. Benimki sabah ilk su gibi geldi sonra hemen lekeler geldi peşinden. Sen endişelenme.

Demekki ilaçlara rağmen düşük olacaksa kanama başlıyor. Şu an gayet iyiyiz. Biz evham yapıyoruz.

Zaten uzanamıyorum bi yere. Salonun storunu indirmiştim güneş tvye vuruyor diye. Güneş gitti geri kaldırayım dedim. Yerinden çıktı tek tarafı. Eşim gelene kadar duracak öyle. İnşallah komple kornişi kırıp düşmez..

bugün test günümdü negatif çıktı bu sefer olmadı. Oğlumu ilk denemede kucağıma almıştım ama kardeşi biraz nazlı cıktı biraz uğraştıracak bizi. Şükür ki daha 5 yumurtam var tekrar denyicez insallah sonraki denemede oglum kardeşine kavuşur olmazsa da hayırlısı bu deriz oğlumuzu büyütürüz. Hamile olanlar insallah sağsalim bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız

Cok sanslisin canim 5 yumurtan daha varmis

Saglikla kucaginiza alin insaallah dikkat edecegim
birde ananas avakado havuc suyu nar suyu falan yiyin diyorlar siz yaptiniz mi yada bolca su ictiniz mi
Canım bana doktorum bol su iç dedi su içtim sürekli. Meyvayıda taze tükettim yedim direk havuç kabak çekirdeği falan. Pazartesi de kan bakcaz bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…