2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım akıntıya falan bakma herkesin nlbelurtisu başka olabiliyor. Hiç belirti bile olmayabilir. Sen içini ferah tut

18inde 6+6 olucam allah izin verirse. Kese içinde bebek görünmesi gerekir tabi o zamana kadar. Kalp atışınıda duymak gerekir. Şimdiden sardı korkular.
Demek ki beni de 6+8 de çağırmış oluyor. Şimdi baktım da kese büyüklüğü 10.1 mm yazıyor. İnşaallah güzel haberleri alırız. Önce seninki ile sonra da benim ki ile seviniriz

Kızlar transfer günü crinone jel kullanmış mıydınız ben önceki tedavimde transfer günü jel kullanmadım diye hatırlıyorum da sormak istedim hemşirede jele günde 2 defa demiş sadece transfer günü yapıcam mı bilemedim ya

Kullaniyorsun canim ben doktorumu yanlis anlamistim hatta transfer sirasinda sordu jel yaptin mi diye bende hayir dedim eve gidince hemen yap jelini demisti

Kullaniyorsun canim ben doktorumu yanlis anlamistim hatta transfer sirasinda sordu jel yaptin mi diye bende hayir dedim eve gidince hemen yap jelini demisti
Bana embriyolog transfere gelirken jel yapmayın dedi demek ki eve gelince yapmam gerekiyormuş teşekkür ederim canım

Saglikla kucaginiza alin
Canım bana özellikle yapıp gelmemi söylemişlerdi ama yinede hemşirene sor

Benimde akıntım çok ama jelden kaynaklı bence çünkü gün içerisinde devamlı geliyor ben jelden diye pek önemsemedim açıkçası

Evet canım kullanmıştım hatta hemşire özellikle saat vermişti transfere göre mesela transfer 12 deydi 6 da yapmış olun sabah demişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…