- 4 Şubat 2020
- 116
- 67
- 18
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.481
Canım akıntıya falan bakma herkesin nlbelurtisu başka olabiliyor. Hiç belirti bile olmayabilir. Sen içini ferah tutKızlar merhaba ben ikinci transferimı yaptırdım ayın 3 ünde bu defa çift embriyo transfer edildi. Sizlerden öğrenmek istediğim. Test gününüze kadar akıntı oldu mu? Bu bir hamilelik belirtisiymis ve benim hiç akıntım yok
Demek ki beni de 6+8 de çağırmış oluyor. Şimdi baktım da kese büyüklüğü 10.1 mm yazıyor. İnşaallah güzel haberleri alırız. Önce seninki ile sonra da benim ki ile seviniriz18inde 6+6 olucam allah izin verirse. Kese içinde bebek görünmesi gerekir tabi o zamana kadar. Kalp atışınıda duymak gerekir. Şimdiden sardı korkular.
Canım bende de var o bebek yerleşmesin den kaynaklı salgılanan sıvıymış korkma. Bebişlerimiz Allah’a emanetOf benimkide yogun ama idrarmi sumu anlayamiorum. Rahimde baski var kaciriormuyum acaba vallah anlamiom...
Rahmimde baskı var benimde 2 gündür. Transferden beri ped takıyorum ben zaten.
Kızlar hemşirem bana sakın ped ya da günlük ped kullanma dedi. Sürekli nemli olarak kaldığı için enfeksiyona yol açabilir sürekli iç çamaşırı değiş dediAy ne bilim korktm. Devamli ped koyuyorum. Sulu akinti oluo dedigim gibi idrarda olabilir baski cok
İnşallah canım.Demek ki beni de 6+8 de çağırmış oluyor. Şimdi baktım da kese büyüklüğü 10.1 mm yazıyor. İnşaallah güzel haberleri alırız. Önce seninki ile sonra da benim ki ile seviniriz❤
Aa güzel bilgi. Ben hep ped kullandım.Kızlar hemşirem bana sakın ped ya da günlük ped kullanma dedi. Sürekli nemli olarak kaldığı için enfeksiyona yol açabilir sürekli iç çamaşırı değiş dedi
5.gün embriyosuKaçıncı gün embriyosu idi arkadaşım?
Artık kullanma canım. Pamuklu iç çamaşırı giyinmeye çalış. Vücut yapısı olarak hassasızAa güzel bilgi. Ben hep ped kullandım.
Bence diyemiycez.
Bence diyemiycez.
Kullaniyorsun canim ben doktorumu yanlis anlamistim hatta transfer sirasinda sordu jel yaptin mi diye bende hayir dedim eve gidince hemen yap jelini demistiKızlar transfer günü crinone jel kullanmış mıydınız ben önceki tedavimde transfer günü jel kullanmadım diye hatırlıyorum da sormak istedim hemşirede jele günde 2 defa demiş sadece transfer günü yapıcam mı bilemedim ya
Bana embriyolog transfere gelirken jel yapmayın dedi demek ki eve gelince yapmam gerekiyormuş teşekkür ederim canımKullaniyorsun canim ben doktorumu yanlis anlamistim hatta transfer sirasinda sordu jel yaptin mi diye bende hayir dedim eve gidince hemen yap jelini demisti
Bilmiyorum canim her doktorun isleyisi farkli demek ki sordugun icin soyledimBana embriyolog transfere gelirken jel yapmayın dedi demek ki eve gelince yapmam gerekiyormuş teşekkür ederim canım
Saglikla kucaginiza alin
Canım bana özellikle yapıp gelmemi söylemişlerdi ama yinede hemşirene sorKızlar transfer günü crinone jel kullanmış mıydınız ben önceki tedavimde transfer günü jel kullanmadım diye hatırlıyorum da sormak istedim hemşirede jele günde 2 defa demiş sadece transfer günü yapıcam mı bilemedim ya
Evet canım kullanmıştım hatta hemşire özellikle saat vermişti transfere göre mesela transfer 12 deydi 6 da yapmış olun sabah demiştiKızlar transfer günü crinone jel kullanmış mıydınız ben önceki tedavimde transfer günü jel kullanmadım diye hatırlıyorum da sormak istedim hemşirede jele günde 2 defa demiş sadece transfer günü yapıcam mı bilemedim ya
Çok güzel maşallah allahım sağlıkla devamını getirsin katlanarak artsınKızlar dün silik bir test atmıştım bugün kan verdim 9. Gün 58 çıktı sizce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?