2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende çok solgunmuşum iş yerindekiler yüzün sapsarı dediler bugün. Anneme sordum bebek senden vitamin alıyor çok normal dedi bilemedim

Bende çok solgunmuşum iş yerindekiler yüzün sapsarı dediler bugün. Anneme sordum bebek senden vitamin alıyor çok normal dedi bilemedim

Sana bir sır vereyim mi daha ortada bebek yok dermişim... ya kızlar çok karamsarım bugün inanmak istemiyorum... yükselip yere çakılmak istemiyorum... tek dileğim bunca emeğin sonucunda kucağımıza tatlı birer şekerpare almamız... bazen çok korkuyorum olmayacak sanıyorum düşük yaşayanlar bu hissi belki anlar..

Biliyorum ama hamile olan arkadaşlarım da çok normal olduğunu söylüyor ah o korku bende de var çok iyi bilirim gittiğimde birley olacakmış gibi

Bnm doktorum kullanmamı söylemişti canm transfer öncesi de sonrasıda

kızlar bugün kese göründü.cok şükür Ama dr um biraz küçük yeni oluşmuş dedi.baska birşey demedi.17.sine randevu verdi kalp atışı için. Ultrason karından baktı
Bir sorun yoktur demi.cok meraktayim

biz elimizden geleni yaptik Allah nefes verdiyse yaşayacak vermediyse bizim elimizden ne gelir ki.suan her şey yolunda.sabırla bekleyeceğiz.iyi düşün iyi olsun.

Çok canım yapmayacaksın. Transferden sonra eve gelince yaptım ben

Bende bugün berbat haldeyim aynaya bakınca halimden anlıyorum gözlerimin altı çökmüş vaziyette kafamı yastıktan kaldırmadım resmen uyudum koca gün hala uyumak istiyorum o kadar halsizim ki bide bu bacak ağrısı üstüne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…