- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.501
Teşekkür ederim canım amin inşallahÇok güzel maşallah allahım sağlıkla devamını getirsin katlanarak artsın
Bende çok solgunmuşum iş yerindekiler yüzün sapsarı dediler bugün. Anneme sordum bebek senden vitamin alıyor çok normal dedi bilemedim
İnşallah güzel sonuclar alırız hepimizCanım akıntıya falan bakma herkesin nlbelurtisu başka olabiliyor. Hiç belirti bile olmayabilir. Sen içini ferah tut
BiliyorumSana bir sır vereyim mi daha ortada bebek yok dermişim... ya kızlar çok karamsarım bugün inanmak istemiyorum... yükselip yere çakılmak istemiyorum... tek dileğim bunca emeğin sonucunda kucağımıza tatlı birer şekerpare almamız... bazen çok korkuyorum olmayacak sanıyorum düşük yaşayanlar bu hissi belki anlar..
Bnm doktorum kullanmamı söylemişti canm transfer öncesi de sonrasıdaKızlar transfer günü crinone jel kullanmış mıydınız ben önceki tedavimde transfer günü jel kullanmadım diye hatırlıyorum da sormak istedim hemşirede jele günde 2 defa demiş sadece transfer günü yapıcam mı bilemedim ya
Benim dun 11800du 20nco gunumdu. Ikiz mi ?Transfer sonrası 18. Gün değerim 36.165. İyi mi acaba? 13. Gün 7737ydi
biz elimizden geleni yaptik Allah nefes verdiyse yaşayacak vermediyse bizim elimizden ne gelir ki.suan her şey yolunda.sabırla bekleyeceğiz.iyi düşün iyi olsun.Sana bir sır vereyim mi daha ortada bebek yok dermişim... ya kızlar çok karamsarım bugün inanmak istemiyorum... yükselip yere çakılmak istemiyorum... tek dileğim bunca emeğin sonucunda kucağımıza tatlı birer şekerpare almamız... bazen çok korkuyorum olmayacak sanıyorum düşük yaşayanlar bu hissi belki anlar..
Siz hala kan değerlerinize mi bakıyorsunuz ben iki kez verdim bugün keseyi gördük.daha da kalp atisini bekleyeceğiz.Benim dun 11800du 20nco gunumdu. Ikiz mi ?
Çok canım yapmayacaksın. Transferden sonra eve gelince yaptım benKızlar transfer günü crinone jel kullanmış mıydınız ben önceki tedavimde transfer günü jel kullanmadım diye hatırlıyorum da sormak istedim hemşirede jele günde 2 defa demiş sadece transfer günü yapıcam mı bilemedim ya
Evet hastane istedi kafama gore degil. Hastame 2 kez istiyor 12nci gum ve 20nci gun.Siz hala kan değerlerinize mi bakıyorsunuz ben iki kez verdim bugün keseyi gördük.daha da kalp atisini bekleyeceğiz.
Seninle aynı gün transferimiz olmuş 03 Şubat ne zaman test yapacaksınİnşallah güzel sonuclar alırız hepimiz
Her hastanenin uygulaması farklı demek ki yanlış değilsem benden önceydi sizin transfer o yüzden şaşırdım....benimkiler niye istemedi...Evet hastane istedi kafama gore degil. Hastame 2 kez istiyor 12nci gum ve 20nci gun.
Keseye bakmak istiyorum izin yok illa 18ini beklemeliyim
Kaçıncı gün senin?Her hastanenin uygulaması farklı demek ki yanlış değilsem benden önceydi sizin transfer o yüzden şaşırdım....benimkiler niye istemedi...
Bende bugün berbat haldeyim aynaya bakınca halimden anlıyorum gözlerimin altı çökmüş vaziyette kafamı yastıktan kaldırmadım resmen uyudum koca gün hala uyumak istiyorum o kadar halsizim ki bide bu bacak ağrısı üstüneBende çok solgunmuşum iş yerindekiler yüzün sapsarı dediler bugün. Anneme sordum bebek senden vitamin alıyor çok normal dedi bilemedim
14.gunKaçıncı gün senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?