- 26 Kasım 2017
- 876
- 546
- 103
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.521
Çarşamba yapıcam canım.benim 5. Gün embriyosu senin kaçıncı gün?Seninle aynı gün transferimiz olmuş 03 Şubat ne zaman test yapacaksın
Meraklı günleri atlatmışsın, diğer heyecanlarda sıra14.gun
Benimde 5 gün embriyosu.. 2 emrbriyo transferiÇarşamba yapıcam canım.benim 5. Gün embriyosu senin kaçıncı gün?
Yaa benimde 2 tane transfer edildi. Neler yaşıyorsun peki?Benimde 5 gün embriyosu.. 2 emrbriyo transferi
Ya özellikle akşam yemeklerinden sonra çok rahatsız oluyorum ben kızlar gaz sancısı gibi karnımın alt kısmı ağrıo kasıklarıma vuruyor gaz da oluyor tabi yemeklerimi sindiremiyorum acaba
Yaa benimde 2 tane transfer edildi. Neler yaşıyorsun peki?
Bende ıslak hissediyorum ama normal akıntım yok. Jel kullaniyrum o geliyor ara ara. Benimde dünden beri aşırı mide yanmam var yediğim biseyden herhalde diye düşünüyorum . Ara ara kasıklarımda bişeyler oluyor o da psikolojik galibaödün aşırı miğde bulantım oldu ilk defa bide sürekli afedersiniz altımı ıslak hissediyorum
Sende var mı?
Bennuyumadım öyle çok ama halim yoktu evet gözlerimin altı mor yüzüm ise solgun tabi makyaj da yapmıyorum onunda etkisi vardır ama inşallah herşey yolundadırBende bugün berbat haldeyim aynaya bakınca halimden anlıyorum gözlerimin altı çökmüş vaziyette kafamı yastıktan kaldırmadım resmen uyudum koca gün hala uyumak istiyorum o kadar halsizim ki bide bu bacak ağrısı üstüne
Evet regl adeti gibi banada ağrılar geliyorBende ıslak hissediyorum ama normal akıntım yok. Jel kullaniyrum o geliyor ara ara. Benimde dünden beri aşırı mide yanmam var yediğim biseyden herhalde diye düşünüyorum . Ara ara kasıklarımda bişeyler oluyor o da psikolojik galiba
2 kez kan cok degilki bence heryer boyle. Burdaki tum arkadaslar en az 2 kan vermistirHer hastanenin uygulaması farklı demek ki yanlış değilsem benden önceydi sizin transfer o yüzden şaşırdım....benimkiler niye istemedi...
Bana adet ağrısı gibi olmuyor. Aslında adet ağrısı gibi ağrılar belirti diyolar bende niye bende olmuyor diye kafama takıyorumEvet regl adeti gibi banada ağrılar geliyorkorkuyorum
İnşallah canımBennuyumadım öyle çok ama halim yoktu evet gözlerimin altı mor yüzüm ise solgun tabi makyaj da yapmıyorum onunda etkisi vardır ama inşallah herşey yolundadır
Kabızlık yok çok şükür ama akşam yemekleri ağır mı gelio ne anlamadım iştahım da pek yoktu bugün rahatsız olucam diye psikolojik mi oldu ne anlamadımkabıZlık var mı peki.. sindirimle ilgili sorunun olursa diye bana şurup verdi dr
Kaçıncı gün peki?Kabızlık yok çok şükür ama akşam yemekleri ağır mı gelio ne anlamadım iştahım da pek yoktu bugün rahatsız olucam diye psikolojik mi oldu ne anlamadım
Adet agrisi gibi agrim hic olmadi o kisiden kisiye degisiyor canim bunyeyle alakali sukur ki pozitif sonucum sadece hafif bel agrim oldu kimisi agri cekip tutmuyor kimiside 0 agriyla tutuyorBana adet ağrısı gibi olmuyor. Aslında adet ağrısı gibi ağrılar belirti diyolar bende niye bende olmuyor diye kafama takıyorum
Yaa gerçekten mi. Biliyorum hiç ağrı çekmeden hamile kalanlar var ama böyle biriyle konuşmak içimi rahatlatıyor. Peki mide sorunun oldu mu?Adet agrisi gibi agrim hic olmadi o kisiden kisiye degisiyor canim bunyeyle alakali sukur ki pozitif sonucum sadece hafif bel agrim oldu kimisi agri cekip tutmuyor kimiside 0 agriyla tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?