2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya özellikle akşam yemeklerinden sonra çok rahatsız oluyorum ben kızlar gaz sancısı gibi karnımın alt kısmı ağrıo kasıklarıma vuruyor gaz da oluyor tabi yemeklerimi sindiremiyorum acaba

ödün aşırı miğde bulantım oldu ilk defa bide sürekli afedersiniz altımı ıslak hissediyorum
Sende var mı?
Bende ıslak hissediyorum ama normal akıntım yok. Jel kullaniyrum o geliyor ara ara. Benimde dünden beri aşırı mide yanmam var yediğim biseyden herhalde diye düşünüyorum . Ara ara kasıklarımda bişeyler oluyor o da psikolojik galiba

Bennuyumadım öyle çok ama halim yoktu evet gözlerimin altı mor yüzüm ise solgun tabi makyaj da yapmıyorum onunda etkisi vardır ama inşallah herşey yolundadır

kabıZlık var mı peki.. sindirimle ilgili sorunun olursa diye bana şurup verdi dr
Kabızlık yok çok şükür ama akşam yemekleri ağır mı gelio ne anlamadım iştahım da pek yoktu bugün rahatsız olucam diye psikolojik mi oldu ne anlamadım

Bana adet ağrısı gibi olmuyor. Aslında adet ağrısı gibi ağrılar belirti diyolar bende niye bende olmuyor diye kafama takıyorum
Adet agrisi gibi agrim hic olmadi o kisiden kisiye degisiyor canim bunyeyle alakali sukur ki pozitif sonucum sadece hafif bel agrim oldu kimisi agri cekip tutmuyor kimiside 0 agriyla tutuyor

Adet agrisi gibi agrim hic olmadi o kisiden kisiye degisiyor canim bunyeyle alakali sukur ki pozitif sonucum sadece hafif bel agrim oldu kimisi agri cekip tutmuyor kimiside 0 agriyla tutuyor
Yaa gerçekten mi. Biliyorum hiç ağrı çekmeden hamile kalanlar var ama böyle biriyle konuşmak içimi rahatlatıyor. Peki mide sorunun oldu mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…