2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar dün silik bir test atmıştım bugün kan verdim 9. Gün 58 çıktı sizce nasıl
Hayırlı olsun arkadaşım.
Aynen canım. Bende hala kendimi kaptırmak istemiyorum. İnsanlar 1 kez kan verip hamileyim diye söylüyor hiç kötü düşünmüyor, ben hep acabayla geçiriyorum günlerimi. Korkuyorum aslında. Kızıyorum kendime. Bi kere kötü oldu diye hep olacak değil diyorum ama kendime dinletemiyorum. Rabbim sevincimizi yarım bırakmasın inşallah.
Hepimiz aynı meraktayız canım. İnşallah hiç birimizde sorun yoktur.
Bende hep uyku modundayım. Sürekli esneme uyku hali.

Uyuyor musunuz yoksa böyle halsizlik uyku Mu canım

Birde benim ellerim cildim çok çabuk kurumaya başladı. Ellerime günde 2 kez nemlendirici kullanıyorum. Dışarı doğru dürüst çıkmıyorum. Çıktığımda soğuğa maruz kalmıyorum ama ellerim çatlamış acıyo. Dudaklarım çok kuruyo.

Benim de yüzüm öyle oldu ya acayip kuruyor ve o kuruluk kaşıntı yapıyor.

Ben uyuyorum ya dayanamıyorum halsizlikte çok hiç bişi yapasım gelmiyor
Ebet benim de öyle hiç birşey yapasım yok öyle halsizim ki ama uyku halim var öyle çok uyumuyorum az önce uyumuşum 1 saat azıcık içim geçti kalktım
Ben uyuyorum canım. Dün 14.30 gibi bi dalmışım akşam 6da uyandım. Sonra gece 12.30 1 gibi uyudum 9.30da uyandım. Bugün direndim uyumamak için 3.30 4 gibi bi dalmışım akşam 6ya kadar.
Oh maşallah annesi uyu

Uyku hali... uyuşukluk .. bugün büyük iş yaptım nevresim değişimi bittim var ya .. bi çorba pişirdim biraz da elektrik süpürgesi ve nakavt
Demek Ki herkeste farklı etki yapıyor bende de uyku hali var ama öyle 3 5 saat uyumuyorum :) ama bi saat yarım saat uyuyup uyanıyorum geri. Yapma iş boşver canım kalsın benim evi görsen kapıdan adım atmazsın

Kizlar merhaba. Ben ilk kez tüp bebek tedavisine başlayacağım. Ignekere başlatılacağı gün gittiğinizde hormon tahlilleri yapıldı mı? Ben muayenehanede bir doktora gidiyorum, böyle birşey istemedi. Görüşmeye ilk gittigimizde önceki ay yaptirdiklarmi götürmüştüm onları inceledi. Ama 2 ay geçti üzerinden

Benim de yüzüm öyle oldu ya acayip kuruyor ve o kuruluk kaşıntı yapıyor.
Benimde ellerim kaşınıyor.
Ebet benim de öyle hiç birşey yapasım yok öyle halsizim ki ama uyku halim var öyle çok uyumuyorum az önce uyumuşum 1 saat azıcık içim geçti kalktım
Oh maşallah annesi uyu ❤
Ooooo... baya iyiymiş.. ben gündüz uyumayı sevmem bakalım..
Bende sevmem normalde ama tutamıyorum kendimi.

banada yanınızda getirin dediler.transferden sonra hastanede 1 gece yattım.o zaman jelinizi yapın demişti hemşire

Merhaba canım hoşgeldin. Benim doktorum her muayene gittiğimde kan tahlili yapıp baktı hormonlara. Tabi her doktorun tedavi yöntemi aynı değil

Merhaba canım hoşgeldin. Benim doktorum her muayene gittiğimde kan tahlili yapıp baktı hormonlara. Tabi her doktorun tedavi yöntemi aynı değil
Hosbuldum, tesekkür ederim.
Bakalım bekleyip göreceğim. Bu ay başlayacaktım ama tedavi bir sonraki aya kaldı. Siz hamilesiniz sanırım, saglikla büyüsün ve doğsun inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…