- 6 Eylül 2019
- 422
- 361
- 53
- 40
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.541
Canim ben de iki kez verdim daha fazla verdiğinizi sandim2 kez kan cok degilki bence heryer boyle. Burdaki tum arkadaslar en az 2 kan vermistir
Normalde 2 veriliyor ztn. Ben 3 verdim.ama bende kendim korkup verdim 8nci gun o yuzden. Leke olmustu. Yoksa herkes en az 2 benceCanim ben de iki kez verdim daha fazla verdiğinizi sandim
Hayırlı olsun arkadaşım.Kızlar dün silik bir test atmıştım bugün kan verdim 9. Gün 58 çıktı sizce nasıl
Aynen canım. Bende hala kendimi kaptırmak istemiyorum. İnsanlar 1 kez kan verip hamileyim diye söylüyor hiç kötü düşünmüyor, ben hep acabayla geçiriyorum günlerimi. Korkuyorum aslında. Kızıyorum kendime. Bi kere kötü oldu diye hep olacak değil diyorum ama kendime dinletemiyorum. Rabbim sevincimizi yarım bırakmasın inşallah.Sana bir sır vereyim mi daha ortada bebek yok dermişim... ya kızlar çok karamsarım bugün inanmak istemiyorum... yükselip yere çakılmak istemiyorum... tek dileğim bunca emeğin sonucunda kucağımıza tatlı birer şekerpare almamız... bazen çok korkuyorum olmayacak sanıyorum düşük yaşayanlar bu hissi belki anlar..
Hepimiz aynı meraktayız canım. İnşallah hiç birimizde sorun yoktur.kızlar bugün kese göründü.cok şükürAma dr um biraz küçük yeni oluşmuş dedi.baska birşey demedi.17.sine randevu verdi kalp atışı için. Ultrason karından baktı
Bir sorun yoktur demi.cok meraktayim
Bende hep uyku modundayım. Sürekli esneme uyku hali.Bende bugün berbat haldeyim aynaya bakınca halimden anlıyorum gözlerimin altı çökmüş vaziyette kafamı yastıktan kaldırmadım resmen uyudum koca gün hala uyumak istiyorum o kadar halsizim ki bide bu bacak ağrısı üstüne
Uyuyor musunuz yoksa böyle halsizlik uyku Mu canımHayırlı olsun arkadaşım.
Aynen canım. Bende hala kendimi kaptırmak istemiyorum. İnsanlar 1 kez kan verip hamileyim diye söylüyor hiç kötü düşünmüyor, ben hep acabayla geçiriyorum günlerimi. Korkuyorum aslında. Kızıyorum kendime. Bi kere kötü oldu diye hep olacak değil diyorum ama kendime dinletemiyorum. Rabbim sevincimizi yarım bırakmasın inşallah.
Hepimiz aynı meraktayız canım. İnşallah hiç birimizde sorun yoktur.
Bende hep uyku modundayım. Sürekli esneme uyku hali.
Ben uyuyorum ya dayanamıyorum halsizlikte çok hiç bişi yapasım gelmiyorUyuyor musunuz yoksa böyle halsizlik uyku Mu canım
Ben uyuyorum canım. Dün 14.30 gibi bi dalmışım akşam 6da uyandım. Sonra gece 12.30 1 gibi uyudum 9.30da uyandım. Bugün direndim uyumamak için 3.30 4 gibi bi dalmışım akşam 6ya kadar.Uyuyor musunuz yoksa böyle halsizlik uyku Mu canım
Benim de yüzüm öyle oldu ya acayip kuruyor ve o kuruluk kaşıntı yapıyor.Birde benim ellerim cildim çok çabuk kurumaya başladı. Ellerime günde 2 kez nemlendirici kullanıyorum. Dışarı doğru dürüst çıkmıyorum. Çıktığımda soğuğa maruz kalmıyorum ama ellerim çatlamış acıyo. Dudaklarım çok kuruyo.
Uyuyor musunuz yoksa böyle halsizlik uyku Mu canım
Ebet benim de öyle hiç birşey yapasım yok öyle halsizim ki ama uyku halim var öyle çok uyumuyorum az önce uyumuşum 1 saat azıcık içim geçti kalktımBen uyuyorum ya dayanamıyorum halsizlikte çok hiç bişi yapasım gelmiyor
Oh maşallah annesi uyuBen uyuyorum canım. Dün 14.30 gibi bi dalmışım akşam 6da uyandım. Sonra gece 12.30 1 gibi uyudum 9.30da uyandım. Bugün direndim uyumamak için 3.30 4 gibi bi dalmışım akşam 6ya kadar.
Ben uyuyorum canım. Dün 14.30 gibi bi dalmışım akşam 6da uyandım. Sonra gece 12.30 1 gibi uyudum 9.30da uyandım. Bugün direndim uyumamak için 3.30 4 gibi bi dalmışım akşam 6ya kadar.
Demek Ki herkeste farklı etki yapıyor bende de uyku hali var ama öyle 3 5 saat uyumuyorum :) ama bi saat yarım saat uyuyup uyanıyorum geri. Yapma iş boşver canım kalsın benim evi görsen kapıdan adım atmazsınUyku hali... uyuşukluk .. bugün büyük iş yaptımnevresim değişimi bittim var ya .. bi çorba pişirdim biraz da elektrik süpürgesi ve nakavt
Ben hala hiç bir şey yapmıyorumUyku hali... uyuşukluk .. bugün büyük iş yaptımnevresim değişimi bittim var ya .. bi çorba pişirdim biraz da elektrik süpürgesi ve nakavt
Benimde ellerim kaşınıyor.Benim de yüzüm öyle oldu ya acayip kuruyor ve o kuruluk kaşıntı yapıyor.
Ebet benim de öyle hiç birşey yapasım yok öyle halsizim ki ama uyku halim var öyle çok uyumuyorum az önce uyumuşum 1 saat azıcık içim geçti kalktım
Oh maşallah annesi uyu ❤
Bende sevmem normalde ama tutamıyorum kendimi.Ooooo... baya iyiymiş.. ben gündüz uyumayı sevmem bakalım..
banada yanınızda getirin dediler.transferden sonra hastanede 1 gece yattım.o zaman jelinizi yapın demişti hemşireKızlar transfer günü crinone jel kullanmış mıydınız ben önceki tedavimde transfer günü jel kullanmadım diye hatırlıyorum da sormak istedim hemşirede jele günde 2 defa demiş sadece transfer günü yapıcam mı bilemedim ya
Merhaba canım hoşgeldin. Benim doktorum her muayene gittiğimde kan tahlili yapıp baktı hormonlara. Tabi her doktorun tedavi yöntemi aynı değilKizlar merhaba. Ben ilk kez tüp bebek tedavisine başlayacağım. Ignekere başlatılacağı gün gittiğinizde hormon tahlilleri yapıldı mı? Ben muayenehanede bir doktora gidiyorum, böyle birşey istemedi. Görüşmeye ilk gittigimizde önceki ay yaptirdiklarmi götürmüştüm onları inceledi. Ama 2 ay geçti üzerinden
Hosbuldum, tesekkür ederim.Merhaba canım hoşgeldin. Benim doktorum her muayene gittiğimde kan tahlili yapıp baktı hormonlara. Tabi her doktorun tedavi yöntemi aynı değil
Soğuktan mı nedir acaba ya gaz sancısı gibi ağrım var benim de akıntımda kahverengimsi gelmiş. Bence bu ağrıların soğuktanla da ilgisi var cnm korkmaKasık ağrım var yine belli belirsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?