- 7 Şubat 2020
- 65
- 113
- 23
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.561
Korkma canım normal bence hala bunlar. Bende çok güldüm eşim yüzünden bugün güldüm Karnım kasıldı diye pişmanım şuanKasık ağrım var yine belli belirsiz.
Yorumunuza çok sevindim, içim rahatladıSıkıntı olacağını sanmıyorum. Benim doktorum bu durumu bana açıklamıştı 6ay içinde yaptırdığın hormon testleri bizim için yeterli olur dedi. Çünkü tüp bebek için vereceği ilaç ve benzeri tedavi yöntemleri şuan senin kanla ölçülecek hormonlarını etkilemiyor demişti. Benim de üç ay öncesine ait testlerim vardı. Transfer tedavisi için yeterli dedi. Başladık ikinci denemem benim. Bu sefer çok şükür kanda beta HCG yüksek çıktı. Ama 5.haftanin dolmasını bekliyorum.
Bence süpürge yapma canmUyku hali... uyuşukluk .. bugün büyük iş yaptımnevresim değişimi bittim var ya .. bi çorba pişirdim biraz da elektrik süpürgesi ve nakavt
Benim ikiz evet. Çift kese görüldü şimdilik ama değer düzgün artmış mı onu hesaplayamadımBenim dun 11800du 20nco gunumdu. Ikiz mi ?
maşallah.. kaçıncı gün test yaptırdın?Benim ikiz evet. Çift kese görüldü şimdilik ama değer düzgün artmış mı onu hesaplayamadım
İdrarda 7. Gün çıktı. Kanda 11. Gün baktırdımKaçıncı gün
maşallah.. kaçıncı gün test yaptırdın?
Ben evden pek çıkmıyorum Ankara çok soğuk. Evim 24 25 derece. Bilmiyorum ki neden oluyor. Günlerde zor geçiyor.Soğuktan mı nedir acaba ya gaz sancısı gibi ağrım var benim de akıntımda kahverengimsi gelmiş. Bence bu ağrıların soğuktanla da ilgisi var cnm korkma
Bişey olmasa çok normal acaba düştü mü diyede korkuyo insan. Bilmiyorum ben artık bişey.Korkma canım normal bence hala bunlar. Bende çok güldüm eşim yüzünden bugün güldüm Karnım kasıldı diye pişmanım şuan
Yok canim mide sorunumda olmadi tek belirtim 6 gun lekelenme oldu bide bel agrim oldu hafif baska ne kasiklarda agri ne midede sorun olmadiYaa gerçekten mi. Biliyorum hiç ağrı çekmeden hamile kalanlar var ama böyle biriyle konuşmak içimi rahatlatıyor. Peki mide sorunun oldu mu?
Ver canım ya için rahat olsunKızlar günaydın. Bugün iğne yaptırmaya gidicem hastaneye. Gitmişken birde kan mı versem acaba hcg için? En son 15.gün bakıldı. Gerek yok dediler hastaneden ama bilemedim.
Olmaz6. Gün çok erken ama erken gebelik testi yapmak doğru olur mu kızlar ?
Bizden tahlil istediler canım. Sağlık ocağında yaptırdık.Kizlar merhaba. Ben ilk kez tüp bebek tedavisine başlayacağım. Ignekere başlatılacağı gün gittiğinizde hormon tahlilleri yapıldı mı? Ben muayenehanede bir doktora gidiyorum, böyle birşey istemedi. Görüşmeye ilk gittigimizde önceki ay yaptirdiklarmi götürmüştüm onları inceledi. Ama 2 ay geçti üzerinden
Bende öyle düşünüyorum aslında. Farklı labaratuarlar ama olsun. Hastane randevuma daha çok var. İçim rahatlar belki diyorum.Ver canım ya için rahat olsun
Ben de öyle yaptım canım. Randevuya çok vardı diye 3. Kez kendim yaptırdım artış iyiydi, rahatladımBende öyle düşünüyorum aslında. Farklı labaratuarlar ama olsun. Hastane randevuma daha çok var. İçim rahatlar belki diyorum.
Bende yaptırıcam. İnşallah güzel katlanmıştır.Ben de öyle yaptım canım. Randevuya çok vardı diye 3. Kez kendim yaptırdım artış iyiydi, rahatladım ☺
Çok teşekkür ederim. Darısı size ve sizin gibi isteyen herkese inşaallahHosbuldum, tesekkür ederim.
Bakalım bekleyip göreceğim. Bu ay başlayacaktım ama tedavi bir sonraki aya kaldı. Siz hamilesiniz sanırım, saglikla büyüsün ve doğsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?