2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Benim doktorum bu durumu bana açıklamıştı 6ay içinde yaptırdığın hormon testleri bizim için yeterli olur dedi. Çünkü tüp bebek için vereceği ilaç ve benzeri tedavi yöntemleri şuan senin kanla ölçülecek hormonlarını etkilemiyor demişti. Benim de üç ay öncesine ait testlerim vardı. Transfer tedavisi için yeterli dedi. Başladık ikinci denemem benim. Bu sefer çok şükür kanda beta HCG yüksek çıktı. Ama 5.haftanin dolmasını bekliyorum.

Yorumunuza çok sevindim, içim rahatladı inşallah artarak devam eder ve güzel haberi alırsınız

Soğuktan mı nedir acaba ya gaz sancısı gibi ağrım var benim de akıntımda kahverengimsi gelmiş. Bence bu ağrıların soğuktanla da ilgisi var cnm korkma
Ben evden pek çıkmıyorum Ankara çok soğuk. Evim 24 25 derece. Bilmiyorum ki neden oluyor. Günlerde zor geçiyor.
Korkma canım normal bence hala bunlar. Bende çok güldüm eşim yüzünden bugün güldüm Karnım kasıldı diye pişmanım şuan
Bişey olmasa çok normal acaba düştü mü diyede korkuyo insan. Bilmiyorum ben artık bişey.

Yaa gerçekten mi. Biliyorum hiç ağrı çekmeden hamile kalanlar var ama böyle biriyle konuşmak içimi rahatlatıyor. Peki mide sorunun oldu mu?
Yok canim mide sorunumda olmadi tek belirtim 6 gun lekelenme oldu bide bel agrim oldu hafif baska ne kasiklarda agri ne midede sorun olmadi

Kızlar günaydın. Bugün iğne yaptırmaya gidicem hastaneye. Gitmişken birde kan mı versem acaba hcg için? En son 15.gün bakıldı. Gerek yok dediler hastaneden ama bilemedim.

Bizden tahlil istediler canım. Sağlık ocağında yaptırdık.

Dün itibariyle bulantılarım başladı. Kızıma hamileyken 6 ay sürmüştü, süründürmüştü Herhangi bir koku almayayım hemen öğürme başlıyor ve lavaboya koşuyorum. Bu halde nasıl çalışacağım, nasıl evde yemek yapacağım hiç bilmiyorum. Ama bunlar iyiye işaret içeride bir şeylerin olduğuna işaret buna şükür. Sağlıklı olsun da bebekler.

kızlar günaydın bugün 10.günüm.uyurken sağıma soluma dönerken istemsiz gerneşiyorum.ve her seferinde tedirgin olup uyanıyorum.progestan iğnelerden dolayı yatıp oturmak çok zor oluyor bazen.tek taraflı uzun süre yatınca uyuşuyorum dönerken de gerneşme oluyor.zararı varmıdır ki

Hosbuldum, tesekkür ederim.
Bakalım bekleyip göreceğim. Bu ay başlayacaktım ama tedavi bir sonraki aya kaldı. Siz hamilesiniz sanırım, saglikla büyüsün ve doğsun inşallah
Çok teşekkür ederim. Darısı size ve sizin gibi isteyen herkese inşaallah Rabbim yardımcınız olsun hep pozitif olun inşaallah sonuç da öyle olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…