2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hergun bendede oluyo bacaklarda karin bolgesinde. Insaallah kotu bisey olmuyordur. Rabbim esirgesin.

Hergun bendede oluyo bacaklarda karin bolgesinde. Insaallah kotu bisey olmuyordur. Rabbim esirgesin.
uzanmayın falan diyorlar ya dediğin gibi bacaklarda karında gerilme oluyor çok fazla.herşeyden korkar aldım.daha hamilemiyim onu bile bilmiyorum ne yesem internete bakar oldum acaba zararı varmıdır diye.böyleside iyi değil yaa.

Kızlar günaydın hangi marka folik asit kullanıyorsunuz aklıma takıldı sabah sabah zaten neyi takmadık ki bugüne kadar foliol kullanıyorum ben 120’lik tabletini almıştık
Bana doktorum omepa diye bir vitamin verdi içinde hepsi var 100 lira civarında

Kızlar günaydın hangi marka folik asit kullanıyorsunuz aklıma takıldı sabah sabah zaten neyi takmadık ki bugüne kadar foliol kullanıyorum ben 120’lik tabletini almıştık
Canım ben evde folbiol var dedim onu kullanma sakın dedi niye bilmiyorum folidays yazdı günde 2 tane

Ben vinalac diye bir vitamin kullanıyorum geçen dahiliye doktoruna gittim folik asit ölçülemiyecek kadar çok dedi bu arada ben bugün bulantıyla uyandım hala biraz içim bulanıyor kahvaltı yapmaya gittim kayınvalideme eve girince bi öğürme geldi zor tuttum kendimi koku hassasiyetim var bugün. Ama göğüslerimin acısı yok denecek kadar azaldı ya yarın kontrolüm var dua edin bana kızlar güzel sonuçlarla geleyim.

İnşallah canım hadi hayırlısı bakalım. Bende 9 buçukta uyandım 11 e kadar eşimi bekledim 11 gibi bulandı midem ama açlıktan da olabilir tabi belki de vardır benimledir ondandır öyle olmasını diliyorum. Neden hep yok olduğunu düşünüyoruz. Neden olumsuza bu kadar yatkınız onu da bilmiyorum daha önce yaşadıklarımızdan muhtemelen. Hayırlısı olsun bakalım

Ben de de affedersiniz ama sadece kusma var.aksam baş ağrısı ve siddetli kusms ile acile gittim.serum taktılar.simdi de hafif ağrı ve kusma var.

Inşallah hayırlısı olsun canım.guzel haberlerle gel inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…