- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.581
Masaallah kiz cok iyi. Daha ne artacakBenim ikiz evet. Çift kese görüldü şimdilik ama değer düzgün artmış mı onu hesaplayamadım
Hergun bendede oluyo bacaklarda karin bolgesinde. Insaallah kotu bisey olmuyordur. Rabbim esirgesin.kızlar günaydın bugün 10.günüm.uyurken sağıma soluma dönerken istemsiz gerneşiyorum.ve her seferinde tedirgin olup uyanıyorum.progestan iğnelerden dolayı yatıp oturmak çok zor oluyor bazen.tek taraflı uzun süre yatınca uyuşuyorum dönerken de gerneşme oluyor.zararı varmıdır ki
uzanmayın falan diyorlar ya dediğin gibi bacaklarda karında gerilme oluyor çok fazla.herşeyden korkar aldım.daha hamilemiyim onu bile bilmiyorum ne yesem internete bakar oldum acaba zararı varmıdır diye.böyleside iyi değil yaa.Hergun bendede oluyo bacaklarda karin bolgesinde. Insaallah kotu bisey olmuyordur. Rabbim esirgesin.
Bana doktorum omepa diye bir vitamin verdi içinde hepsi var 100 lira civarındaKızlar günaydın hangi marka folik asit kullanıyorsunuz aklıma takıldı sabah sabahzaten neyi takmadık ki bugüne kadar foliol kullanıyorum ben 120’lik tabletini almıştık
Değerleriniz kaçtı acaba ben de merak ediyorum ikiz mi değil mi 10. Gün 295 ti 12. Gün 870 ti 15. Gün 3072Benim ikiz evet. Çift kese görüldü şimdilik ama değer düzgün artmış mı onu hesaplayamadım
Yine iyi kötü bişey olmuş lekelenme falanda yok bel ağrısı vs hiç bişeyYok canim mide sorunumda olmadi tek belirtim 6 gun lekelenme oldu bide bel agrim oldu hafif baska ne kasiklarda agri ne midede sorun olmadi
Canım ben evde folbiol var dedim onu kullanma sakın dedi niye bilmiyorum folidays yazdı günde 2 taneKızlar günaydın hangi marka folik asit kullanıyorsunuz aklıma takıldı sabah sabahzaten neyi takmadık ki bugüne kadar foliol kullanıyorum ben 120’lik tabletini almıştık
Aaa başladı mı bulantılar sizi kaç haftalık oldu ki ? bende yok henüzSabahlari hergun kusuyorum
Buradaki takvime gore 6 haftalikAaa başladı mı bulantılar sizi kaç haftalık oldu ki ? bende yok henüz
Maşallah benim daha 4haftalık oyüzden sanırım daha bişi tokBuradaki takvime gore 6 haftalik
Folbiol nasıl onu bilmiyorum ama foliol benimkiCanım ben evde folbiol var dedim onu kullanma sakın dedi niye bilmiyorum folidays yazdı günde 2 tane
Aaa bulantılar başladı desene :) valla bende hiç birşey yok sadece kahvaltım gecikince biraz bulanıyor o kadar o da ondan mı açlıktan mı bilmiyorumBuradaki takvime gore 6 haftalik
İnşallah canım hadi hayırlısı bakalım. Bende 9 buçukta uyandım 11 e kadar eşimi bekledim 11 gibi bulandı midem ama açlıktan da olabilir tabiBen vinalac diye bir vitamin kullanıyorum geçen dahiliye doktoruna gittim folik asit ölçülemiyecek kadar çok dedibu arada ben bugün bulantıyla uyandım hala biraz içim bulanıyor kahvaltı yapmaya gittim kayınvalideme eve girince bi öğürme geldi zor tuttum kendimi koku hassasiyetim var bugün. Ama göğüslerimin acısı yok denecek kadar azaldı ya yarın kontrolüm var dua edin bana kızlar güzel sonuçlarla geleyim.
Inşallah hayırlısı olsun canım.guzel haberlerle gel inşallahBen vinalac diye bir vitamin kullanıyorum geçen dahiliye doktoruna gittim folik asit ölçülemiyecek kadar çok dedibu arada ben bugün bulantıyla uyandım hala biraz içim bulanıyor kahvaltı yapmaya gittim kayınvalideme eve girince bi öğürme geldi zor tuttum kendimi koku hassasiyetim var bugün. Ama göğüslerimin acısı yok denecek kadar azaldı ya yarın kontrolüm var dua edin bana kızlar güzel sonuçlarla geleyim.
Kaçıncı gündesin. Bende bu sabah miğde bulantısı ile uyandımSabahlari hergun kusuyorum
Bunalti olsa bi keske. Icim disima cikiyor kusuyorumAaa bulantılar başladı desene :) valla bende hiç birşey yok sadece kahvaltım gecikince biraz bulanıyor o kadar o da ondan mı açlıktan mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?