- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.601
Transferin 22nci gunundeyimKaçıncı gündesin. Bende bu sabah miğde bulantısı ile uyandım
Erken değil mi canım yaBunalti olsa bi keske. Icim disima cikiyor kusuyorum
Ben ilk kizimda 9 ay kustum. Bence bana degilErken değil mi canım ya
Insandan insana degisiyor yani. Beta yukseldikce bulanti fazlalasirmis. Bana suan hersey kokuyor.Erken değil mi canım ya
Alla alla bende birşey yok yaInsandan insana degisiyor yani. Beta yukseldikce bulanti fazlalasirmis. Bana suan hersey kokuyor.
Kiz insandan insana degisiyor diyorum ne korkuyorsun. Kimsede yok.ben nadir insanimAlla alla bende birşey yok yakorkmaya başladım şimdi
Kızlar sonucum çıkmış. Farklı hastanelerde bakıldı. 5 gün önce 2479 çıkmıştı. Bugün 8825 çıkmış. Hesapladım %60tan biraz fazla artmış. Labaratuvar farkıda vardır illaki. Çok mu az artmış acaba?
Bende öyle diye biliyorum aslında. Test yapılan hastanelerde farklı. Yinede artış %60ı geçmiş. Korkulacak bişey yoktur dimi..Dedim ya başlarda çok artar.. sonra gitgide azalır katlanma derecesi
Yok canım bir süre sonra 2 kattan fazla artmıyor zatenKızlar sonucum çıkmış. Farklı hastanelerde bakıldı. 5 gün önce 2479 çıkmıştı. Bugün 8825 çıkmış. Hesapladım %60tan biraz fazla artmış. Labaratuvar farkıda vardır illaki. Çok mu az artmış acaba?
Ama beta yükselmedi mi ki bulantı olmadığına göreKiz insandan insana degisiyor diyorum ne korkuyorsun. Kimsede yok.ben nadir insanim
Midem normal zamandada hasastir
Ornek sana 5000 bin dokanmaz bana dokanir canim. Kimsede olmuyor kolay kolay. Ama benim midem ztn cok hashastirYok canım bir süre sonra 2 kattan fazla artmıyor zaten
Ama beta yükselmedi mi ki bulantı olmadığına göre
Hayırlısı bakalım görcez kaldı 5 günOrnek sana 5000 bin dokanmaz bana dokanir canim. Kimsede olmuyor kolay kolay. Ama benim midem ztn cok hashastir
Yok canım bir süre sonra 2 kattan fazla artmıyor zaten
Mide bulantısı kiminde hiç olmuyor canım. Endişelenme.Hayırlısı bakalım görcez kaldı 5 gün
Benim 11. Gün 2906Değerleriniz kaçtı acaba ben de merak ediyorum ikiz mi değil mi 10. Gün 295 ti 12. Gün 870 ti 15. Gün 3072
Bende onu diyorum. Benim mide normal zamandada hassasMide bulantısı kiminde hiç olmuyor canım. Endişelenme.
Senin 20. gün kan sonucun kaç çıkmıştı canım? Birde bi önceki kaçıncı gündü o kaçtı?Bende onu diyorum. Benim mide normal zamandada hassas
Daha önceki olumsuz yaşamız olduklarımızdan kaynaklı aslında bence hepimizin bebişleri bizimle ama bize kalsa hergün sabah kan versek akşam acaba mı deriz yaniİnşallah canım hadi hayırlısı bakalım. Bende 9 buçukta uyandım 11 e kadar eşimi bekledim 11 gibi bulandı midem ama açlıktan da olabilir tabibelki de vardır benimledir ondandır öyle olmasını diliyorum. Neden hep yok olduğunu düşünüyoruz. Neden olumsuza bu kadar yatkınız onu da bilmiyorum daha önce yaşadıklarımızdan muhtemelen. Hayırlısı olsun bakalım
8nci gun 174Senin 20. gün kan sonucun kaç çıkmıştı canım? Birde bi önceki kaçıncı gündü o kaçtı?
Ne dedi doktor artışına? Seninde tam 2 kat katlamamış gibi. Bi kuşku düştü ki fenaa8nci gun 174
13ncu gun 1206
20nci gun 11800.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?