2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen. Öyle oluyor gerçekten kanı verip çıktığında rahatlık oluyor bi saat sonra başlıyor

Gayet iyi dedi. Senin kacinci gununki bgn
20. günüm. 15. gün 2479du. Bi daha kana gerek yok dediler. Acile gitmişken bi baktırayım dedim. Farklı hastane ama nolcak dedim. 8825i görünce hesapladım %60tan biraz fazla katlanmış 2 güne 1. Yeterli mi bilemedim. Bi yandanda gebelik ilerledikçe artışın azaldığınıda biliyorum aslında.

Bosuna stres yapma. Yuzde 60dan fazlaysa hersey yolundadir.

kan değerlerinizi okudukça benim heyecanım iyice artıyor yarın benim için büyük gün.sonucum belli olacak dünden beride karınımın alt tarafları ağrıyor.değişik bi ağrı..bide normalde bütün evi temizlerdim öyle çok yorulmazdım. bugün eşim evi süpürdü ben toz aldım sadece çok yoruldum yattım

Ah canım yorgunluk nedir birde bana sor. Uykudan gözümü açamıyorum.
Güzel haberler verirsin inşallah yarın.

Bende öyle diye biliyorum aslında. Test yapılan hastanelerde farklı. Yinede artış %60ı geçmiş. Korkulacak bişey yoktur dimi..

Gayet iyi artmış... valla sabredicez.. benim düşük hikayem daha farklı benim değerim artıyordu düşük olacağı tahmin edilmiyordu. Kalp atışı gelmeyince anlaşıldı bir gram dahi kananam olmamıştı. Çok zordu gerçekten...

Daha önce senin de düşük tecrüben mi vardı?

Benimde düşük olayı hcgyle başlamıştı. 2 kere güzel katlanan hcg 3.den sonra az az artmaya başlamıştı. Kese göründü ama çok düşük bi değerle göründü. Hcgde geriden geldi haftaya göre. Sonrada düşük oldu zaten. İnsan bu olayı yaşayınca daha çok korkuyor sanki.

Merhaba kızlar moralim cokk bozuk bugün kan verdim 3.kanı verdim b chg icin
27 ocakta 5.gün tek embriyo transfer edildi. 10.gün 68
12.gün 148
14.gün 271 cıktı b chg.
Doktorum değerin iyi olduğunu söylüyor ama böyle olunca korkuyorum ya yolunda gitmezse diye .Aranızda ya cevrenizde sonuçları böyle olan var mı.

Doktorum 2 hafta sonra kese için 3 hafta sonra da kalp sesi için görüşelim dedi.estrofem ,crinone jel ,prolotex tek ampül ,
Coraspin ve methly balance kullanıyorum.Ama dediğim gibi değerlerin düşük olması beni korkutuyor ilk gebeliğim diyeyim.

%60 ve üzeri artış bekleniyor en az. Hesapladın mı ne kadar arttığını?

Canım moralini bozma %60 dam fazla artmış yani gayet iyi şuan da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…