- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.621
Gayet iyi dedi. Senin kacinci gununki bgnNe dedi doktor artışına? Seninde tam 2 kat katlamamış gibi. Bi kuşku düştü ki fenaa
Aynen. Öyle oluyor gerçekten kanı verip çıktığında rahatlık oluyor bi saat sonra başlıyorDaha önceki olumsuz yaşamız olduklarımızdan kaynaklı aslında bence hepimizin bebişleri bizimle ama bize kalsa hergün sabah kan versek akşam acaba mı deriz yanikafalar azıcık gidik oluo tüp bebek yaptıran annişlerin
13. günden 20. güne kadar olan artışı dedim bu arada 8.günden 13. güne 2 katınında üstünde katlanmış.8nci gun 174
13ncu gun 1206
20nci gun 11800.
Ben derin hesap yapmadim. Doktor cok iyi dedi. 11bin uzeri 20nci gun daha nolsun...13. günden 20. güne kadar olan artışı dedim bu arada 8.günden 13. güne 2 katınında üstünde katlanmış.
20. günüm. 15. gün 2479du. Bi daha kana gerek yok dediler. Acile gitmişken bi baktırayım dedim. Farklı hastane ama nolcak dedim. 8825i görünce hesapladım %60tan biraz fazla katlanmış 2 güne 1. Yeterli mi bilemedim. Bi yandanda gebelik ilerledikçe artışın azaldığınıda biliyorum aslında.Gayet iyi dedi. Senin kacinci gununki bgn
Ben deliricek gibi uğraştığım için her detayla.Ben derin hesap yapmadim. Doktor cok iyi dedi. 11bin uzeri 20nci gun daha nolsun...
Bosuna stres yapma. Yuzde 60dan fazlaysa hersey yolundadir.20. günüm. 15. gün 2479du. Bi daha kana gerek yok dediler. Acile gitmişken bi baktırayım dedim. Farklı hastane ama nolcak dedim. 8825i görünce hesapladım %60tan biraz fazla katlanmış 2 güne 1. Yeterli mi bilemedim. Bi yandanda gebelik ilerledikçe artışın azaldığınıda biliyorum aslında.
Amaan. Bitmiyo ki stres...Bosuna stres yapma. Yuzde 60dan fazlaysa hersey yolundadir.
Ah canım yorgunluk nedir birde bana sor. Uykudan gözümü açamıyorum.kan değerlerinizi okudukça benim heyecanım iyice artıyoryarın benim için büyük gün.sonucum belli olacak dünden beride karınımın alt tarafları ağrıyor.değişik bi ağrı..bide normalde bütün evi temizlerdim öyle çok yorulmazdım. bugün eşim evi süpürdü ben toz aldım sadece çok yoruldum yattım
Bende öyle diye biliyorum aslında. Test yapılan hastanelerde farklı. Yinede artış %60ı geçmiş. Korkulacak bişey yoktur dimi..
aminn inşallah canımAh canım yorgunluk nedir birde bana sor. Uykudan gözümü açamıyorum.
Güzel haberler verirsin inşallah yarın.
Daha önceki olumsuz yaşamız olduklarımızdan kaynaklı aslında bence hepimizin bebişleri bizimle ama bize kalsa hergün sabah kan versek akşam acaba mı deriz yanikafalar azıcık gidik oluo tüp bebek yaptıran annişlerin
Benimde düşük olayı hcgyle başlamıştı. 2 kere güzel katlanan hcg 3.den sonra az az artmaya başlamıştı. Kese göründü ama çok düşük bi değerle göründü. Hcgde geriden geldi haftaya göre. Sonrada düşük oldu zaten. İnsan bu olayı yaşayınca daha çok korkuyor sanki.Gayet iyi artmış... valla sabredicez.. benim düşük hikayem daha farklı benim değerim artıyordu düşük olacağı tahmin edilmiyordu. Kalp atışı gelmeyince anlaşıldı bir gram dahi kananam olmamıştı. Çok zordu gerçekten...
%60 ve üzeri artış bekleniyor en az. Hesapladın mı ne kadar arttığını?Merhaba kızlar moralim cokk bozukbugün kan verdim 3.kanı verdim b chg icin
27 ocakta 5.gün tek embriyo transfer edildi. 10.gün 68
12.gün 148
14.gün 271 cıktı b chg.
Doktorum değerin iyi olduğunu söylüyor ama böyle olunca korkuyorum ya yolunda gitmezse diye .Aranızda ya cevrenizde sonuçları böyle olan var mı.
Canım moralini bozma %60 dam fazla artmış yani gayet iyi şuan daMerhaba kızlar moralim cokk bozukbugün kan verdim 3.kanı verdim b chg icin
27 ocakta 5.gün tek embriyo transfer edildi. 10.gün 68
12.gün 148
14.gün 271 cıktı b chg.
Doktorum değerin iyi olduğunu söylüyor ama böyle olunca korkuyorum ya yolunda gitmezse diye .Aranızda ya cevrenizde sonuçları böyle olan var mı.
%83 artmış canım%60 ve üzeri artış bekleniyor en az. Hesapladın mı ne kadar arttığını?
İnşallah canımBende yaptırıcam. İnşallah güzel katlanmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?