2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar gogsumde hassasiyet vardi. Ama bu hafta yok. Sönmus memeler korkmalimiyim
bunca bulantı da ve değerin çok güzel canım korkma bence :) benimde sönmüş hatta ilk günler göğüslerimde ince o kılcal damarlar belliydi dünden beri bakıyorum yok demek ki öyle olması gerekiyor diyorum

Evet cnm ilk transferim düşük oldu kese falan oluşmamıştı ikinci kanımı verdim iki gün sonra düşük oldu

Geçmiş olsun çok zor... bu deneyimlerden ötürü de karamsar olabiliyoruz bazen. Ama şimdi değerlerin arttı.. hem de 5. Gün dondurulmuş pgt olduğu için embriyoda sıkıntı olamaz.. bu açıdan rahat olabiliriz. Düşüklerin yüzde 90 ı sanırım embriyoda anomali sebepli.. ama bilemiyoruz tabii başka sebepler ne?.. benim hikayem kalp atışı ile ilgili olduğu için iddialıyım ben rahatlayacağım onu duyunca inşallah

Kizlar gogsumde hassasiyet vardi. Ama bu hafta yok. Sönmus memeler korkmalimiyim

Benim de hassasiyet azaldı. Bence vucüt dengeledi hormon düzeyini herşeye adapte olma özelliğimiz var, sonuçta homo sapiens sapiens iz en iyi adapte olabilen türüz :) başka açıklama bulamadım.

Benimde hcg hep az arttığı için ve olması gerekenin altında olduğu için doktorum bölünürken bi hata oldu muhtemelen demişti. O aşılamaydı, bu 5.gün embriyosu. Bölünmesi çok iyiydi. Kalp atışlarını bi duysak oh diycez.

Bende ilkin de randevu almıştım kese almak için gidemedik şimdi yarın gitçez içim içime sığmıyor

Kızlar selam benim de transferim oldu beklemedeyim 3.gun embriyosu 2 tane konuldu. Benim 12.gun haftasonuna geldi burda da acildir test yapmadılar o yüzden pazartesiyi bekliyorum ama ben evde ıdrar testi yaptım 12.gun çıkmadı sizce olmamış midir ilk denemem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…