- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.363
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.641
Sıkıntı yoktur o zaman.%83 artmış canım
Sağol canım ama dediğim gibi kendimi burada okuduklarıma kiyasliyorum herkesin bünyesi farklı bunu da biliyorum ama yine de kafama takıyorum.Canım moralini bozma %60 dam fazla artmış yani gayet iyi şuan da
Evet cnm ilk transferim düşük oldu kese falan oluşmamıştı ikinci kanımı verdim iki gün sonra düşük olduDaha önce senin de düşük tecrüben mi vardı?
bunca bulantı da ve değerin çok güzel canım korkma bence :) benimde sönmüş hatta ilk günler göğüslerimde ince o kılcal damarlar belliydi dünden beri bakıyorum yok demek ki öyle olması gerekiyor diyorumKizlar gogsumde hassasiyet vardi. Ama bu hafta yok. Sönmus memeler korkmalimiyim
Ayy benim de öyle ya normal herhalde benimde söndü yok denecek kadar azKizlar gogsumde hassasiyet vardi. Ama bu hafta yok. Sönmus memeler korkmalimiyim
Benimde sadece sabah uyanınca çok acıyor. Gün içinde geçmiş oluyor.Kizlar gogsumde hassasiyet vardi. Ama bu hafta yok. Sönmus memeler korkmalimiyim
Benim de goguslerde hic bise yok bende dusunuyodum acaba niye diye bakalim 2 gune testim varKizlar gogsumde hassasiyet vardi. Ama bu hafta yok. Sönmus memeler korkmalimiyim
Benim hiç acımadı da göğüslerim büyümedi de ben de ona endişe ettim 16 gün oldu ama bi belirti yok göğüslerdeBenimde sadece sabah uyanınca çok acıyor. Gün içinde geçmiş oluyor.
Her bünye farklı canım endişelenme.Benim hiç acımadı da göğüslerim büyümedi de ben de ona endişe ettim 16 gün oldu ama bi belirti yok göğüslerde
Evet cnm ilk transferim düşük oldu kese falan oluşmamıştı ikinci kanımı verdim iki gün sonra düşük oldu
Kizlar gogsumde hassasiyet vardi. Ama bu hafta yok. Sönmus memeler korkmalimiyim
Ne komiksin kizBenim de hassasiyet azaldı. Bence vucüt dengeledi hormon düzeyini herşeye adapte olma özelliğimiz var, sonuçta homo sapiens sapiens iz en iyi adapte olabilen türüz :) başka açıklama bulamadım.
Baska neler oldu belirtilerin canim gogus benim de acimiyor da merak ettimBenim hiç acımadı da göğüslerim büyümedi de ben de ona endişe ettim 16 gün oldu ama bi belirti yok göğüslerde
Benimde hcg hep az arttığı için ve olması gerekenin altında olduğu için doktorum bölünürken bi hata oldu muhtemelen demişti. O aşılamaydı, bu 5.gün embriyosu. Bölünmesi çok iyiydi. Kalp atışlarını bi duysak oh diycez.Geçmiş olsun çok zor... bu deneyimlerden ötürü de karamsar olabiliyoruz bazen. Ama şimdi değerlerin arttı.. hem de 5. Gün dondurulmuş pgt olduğu için embriyoda sıkıntı olamaz.. bu açıdan rahat olabiliriz. Düşüklerin yüzde 90 ı sanırım embriyoda anomali sebepli.. ama bilemiyoruz tabii başka sebepler ne?.. benim hikayem kalp atışı ile ilgili olduğu için iddialıyım ben rahatlayacağım onu duyunca inşallah
Bende ilkin de randevu almıştım kese almak için gidemedik şimdi yarın gitçez içim içime sığmıyorGeçmiş olsun çok zor... bu deneyimlerden ötürü de karamsar olabiliyoruz bazen. Ama şimdi değerlerin arttı.. hem de 5. Gün dondurulmuş pgt olduğu için embriyoda sıkıntı olamaz.. bu açıdan rahat olabiliriz. Düşüklerin yüzde 90 ı sanırım embriyoda anomali sebepli.. ama bilemiyoruz tabii başka sebepler ne?.. benim hikayem kalp atışı ile ilgili olduğu için iddialıyım ben rahatlayacağım onu duyunca inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?