- 19 Ağustos 2016
- 1.358
- 1.008
- 83
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.661
Ya sormayayım diyorum ama duramayacağım affınıza sığınıyorum Kızlar sonuçta doktor alttan muayene ediyor nasıl temizleniyorsunuz
Bizim doktor alttan bakıyor canım merkezin kuralı sanırım :)Canım bana alttan bakmadı. Dr üstten baktı
Orman oldun herhalde senYa sormayayım diyorum ama duramayacağım affınıza sığınıyorum Kızlar sonuçta doktor alttan muayene ediyor nasıl temizleniyorsunuz
Ya altan bakacam ac bakalim deseydiCanım bana alttan bakmadı. Dr üstten baktı
Jiletle yapacağım da öyle oldum biraz evetOrman oldun herhalde senjiletle temizleniyorum. Kizimda krem kulanmistim ama bunda dogal gebelik olmadigi icin korkuyorum
Pismis ye . Sakin pismemis yemeYa birde şimdi okuyorum rafadan yumurta düşüğe mi sebep oluyor yoksa mikrop dan dolayı mı ? Ben her sabah rafadan yiyorum
Yok vermez merak etmeJiletle yapacağım da öyle oldum biraz evetama eğilip yapmak falan ne bileyim zarar vermez mi
Neden ama işte sebep ne düşük mü oluyor mikrop mu transfer olduğum günden beri rafadan yiyorumPismis ye . Sakin pismemis yeme
Allah korusun guya mikropten dolayi dusuk duydum. Aklina kotu bsy getirme. Bundan sonrw dikkat et canim. Birdaha dikkat etNeden ama işte sebep ne düşük mü oluyor mikrop mu transfer olduğum günden beri rafadan yiyorum
Bende okuyorum da düşük yazmıyor ama tabi kafamı karıştırmadı değil.. yani transferin ilk günü dahil yedim tutmasa o zaman da tutmazdı ama mikrop doğru olabilir onu düşünemedimAllah korusun guya mikropten dolayi dusuk duydum. Aklina kotu bsy getirme. Bundan sonrw dikkat et canim. Birdaha dikkat et
Ona bakarsan kizartmada yemeyin diyotlar dun. Bi tabak dolusu patates kizartmasi yedimYani her yerde yenilmemesi gerektiği yazılmış ama sebebi nedir tamam yemeyelim de
Ya altan bakacam ac bakalim deseydi
Merak etme bsy olsa olurdu. Allah esirgesin. Tedbir amacli bunlar direkman dusuk yapmaz.Bende okuyorum da düşük yazmıyor ama tabi kafamı karıştırmadı değil.. yani transferin ilk günü dahil yedim tutmasa o zaman da tutmazdı ama mikrop doğru olabilir onu düşünemedim
Bende okuyorum da düşük yazmıyor ama tabi kafamı karıştırmadı değil.. yani transferin ilk günü dahil yedim tutmasa o zaman da tutmazdı ama mikrop doğru olabilir onu düşünemedim
Ay vallahi cok komik ya. Ben hayata doktora oyle gidemem. Yaaa bakarsa derim yaniÇevremdeki herkes alttan bakmaz dedibende o yüzden rahat rahat gittim ama ayıptır söylemesi üst tarafı temizledim
Ay vallahi cok komik ya. Ben hayata doktora oyle gidemem. Yaaa bakarsa derim yaniCok cesaretlisin en onemlisi ici ztn oraya bakiyo
Oh afiyet olsun çok özledim valla ben onu yemeyi uzun zamandır 4 5 Aydır hiç yemedimOna bakarsan kizartmada yemeyin diyotlar dun. Bi tabak dolusu patates kizartmasi yedim
Allah korusun. Evet bi bakteri virüsü varmış o oluyormuş sonra ateş kusma ve ishal oluyormuş dışkıda kan oluyormus öyle birşey olmadı şükürMerak etme bsy olsa olurdu. Allah esirgesin. Tedbir amacli bunlar direkman dusuk yapmaz.
Evet bende şimdi öğreniyorum yumurtayı düşünemedim çiğ eti biliyorum amaBu süreçte az pişmiş ürünler yemememiz gerekiyormus . O yüzden her şeyi çok pişmiş ye
Ay vallahi cok komik ya. Ben hayata doktora oyle gidemem. Yaaa bakarsa derim yaniCok cesaretlisin en onemlisi ici ztn oraya bakiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?