2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya sormayayım diyorum ama duramayacağım affınıza sığınıyorum Kızlar sonuçta doktor alttan muayene ediyor nasıl temizleniyorsunuz
Orman oldun herhalde sen jiletle temizleniyorum. Kizimda krem kulanmistim ama bunda dogal gebelik olmadigi icin korkuyorum

Ya birde şimdi okuyorum rafadan yumurta düşüğe mi sebep oluyor yoksa mikrop dan dolayı mı ? Ben her sabah rafadan yiyorum

Allah korusun guya mikropten dolayi dusuk duydum. Aklina kotu bsy getirme. Bundan sonrw dikkat et canim. Birdaha dikkat et
Bende okuyorum da düşük yazmıyor ama tabi kafamı karıştırmadı değil.. yani transferin ilk günü dahil yedim tutmasa o zaman da tutmazdı ama mikrop doğru olabilir onu düşünemedim

Bende okuyorum da düşük yazmıyor ama tabi kafamı karıştırmadı değil.. yani transferin ilk günü dahil yedim tutmasa o zaman da tutmazdı ama mikrop doğru olabilir onu düşünemedim

Bu süreçte az pişmiş ürünler yemememiz gerekiyormus . O yüzden her şeyi çok pişmiş ye

Ay vallahi cok komik ya. Ben hayata doktora oyle gidemem. Yaaa bakarsa derim yani Cok cesaretlisin en onemlisi ici ztn oraya bakiyo

Benim Doktor um hamilelikte alttan bakmıyor canım hatta yanındaki asistanda bakmaz dedi bende o yüzden rahat gittim . Zaten alttan bakacağı zaman dr söylüyor alttan muayene diye o yüzden rahatım

Ona bakarsan kizartmada yemeyin diyotlar dun. Bi tabak dolusu patates kizartmasi yedim
Oh afiyet olsun çok özledim valla ben onu yemeyi uzun zamandır 4 5 Aydır hiç yemedim
Merak etme bsy olsa olurdu. Allah esirgesin. Tedbir amacli bunlar direkman dusuk yapmaz.
Allah korusun. Evet bi bakteri virüsü varmış o oluyormuş sonra ateş kusma ve ishal oluyormuş dışkıda kan oluyormus öyle birşey olmadı şükür
Bu süreçte az pişmiş ürünler yemememiz gerekiyormus . O yüzden her şeyi çok pişmiş ye
Evet bende şimdi öğreniyorum yumurtayı düşünemedim çiğ eti biliyorum ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…