2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim Doktor um hamilelikte alttan bakmıyor canım hatta yanındaki asistanda bakmaz dedi bende o yüzden rahat gittim . Zaten alttan bakacağı zaman dr söylüyor alttan muayene diye o yüzden rahatım
Anladim canimda diyelimki karindan goremedi. Altan bakayim bide dese.. ben cesaret edemezdim o yuzden bizim bura her turlu altan bakiyo vallah

Anladim canimda diyelimki karindan goremedi. Altan bakayim bide dese.. ben cesaret edemezdim o yuzden bizim bura her turlu altan bakiyo vallah
Aynen bende cesaret edemezdim onun için sormak istedim zaten ki her türlü alttan bakıyor doktor bİzim

Demek ki dr dan dr a değişiyor . Benim dr um uyarıyor zaten alttan muayene olacak diye . O yüzden rahatım zaten . Ki öyle bir şey olsa zaten hocam şuan müsait değilim yarın geleyim diyebilirim.

Acile tüp bebek tedavisi görüyorum dedin mi bana da bakmıcaklardı ben tüp bebek tedavisi görüyorum merkez kapalı bugün vermem lazım dedim haftasonuydu benim de ikincisi öyle diyince baktılar

Ya sormayayım diyorum ama duramayacağım affınıza sığınıyorum Kızlar sonuçta doktor alttan muayene ediyor nasıl temizleniyorsunuz
Valla ben bügün gittim sir yaptırdım manikür pedikürü de çıkardım aradan geldim eve

Yagmur3582 .!.:
Valla ben bügün gittim sir yaptırdım manikür pedikürü de çıkardım aradan geldim eve

Valla helal olsun güzel cesaret

ben sadece manikür pedikür yaptırmayı düşünüyorum ya canım yanar diye. keşke vaktiyle lazerle bitirseymişim çok pişmanım gerçekten yarım kaldı lazer tedavim..

Ne bakimlisiniz gi. manikurum pedikur yaptirmiyorum hic. Tirnak kesiyorum bildigin evde iste

Ya sormayayım diyorum ama duramayacağım affınıza sığınıyorum Kızlar sonuçta doktor alttan muayene ediyor nasıl temizleniyorsunuz

Doktordan utanma olmaz ki.. bir de beni alttan muayene etmedi kese üstten göründü. Kalp atışı için de üstten duyulmasını bekliycem sanırım çünkü şu an çok hassas hissediyorum zaten ağrım var

Kızlar biraz abartmıyomusunuz. Okuyorum yazılarıda. Doktorlar transferin 1 2 gün sonrası normal hayata dönebilirsiniz diyor. Ağır kaldırmayın sıcak su ile duş almayın vb şeyleride belirtiyor. Ama yani şunu yedim şöyle eğildim. Hapşırdım öksürdüm. Ay ne bilem bu kadar kasmayın. Allah nasip edince iki daşın arasında çiçek açtırıyor. Nasip bazı şeyler. Tamam önlem alın ama farkındamısınız herkezde bi endişe galyana gelinmiş bi hal. Ayrıca Tutan arkadaşlara hayırlı olsun. Onlar bile halen çok endileşi. Rahat olun huzursuz olmayın. Bebeklerinizi stresle büyütmeyin içinizde. Kan değerleri kapışıyor resmen. Rahat olun kızlar sağlıklı beslenip rahat olun. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Ben ole bisi yaptirsam rahim koptu sanarim
Hahaha harikasın ya bu arada yine duramadım hemşireme sordum yumurta olayını köy yumurtası olduğu sürece hiç sorun olmaz yiyebilirsiniz ama market yumurtasını yemeyin dedi. Zaten köy yumurtası getirtiyorum.
Nasıl haklısın Çok hem de..

Benim de yarım kaldı ama baya baya azaldı o yüzden cesaret ettim açıkçası hemen bitiyor uğraştırmıyor

Ben zamanında yaptırdım lazeri bitti tek tük çıkıo onları da arada jilet vuruyorum rahatım yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…