- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.681
Anladim canimda diyelimki karindan goremedi. Altan bakayim bide dese.. ben cesaret edemezdim o yuzdenBenim Doktor um hamilelikte alttan bakmıyor canım hatta yanındaki asistanda bakmaz dedi bende o yüzden rahat gittim . Zaten alttan bakacağı zaman dr söylüyor alttan muayene diye o yüzden rahatım
Aynen bende cesaret edemezdim onun için sormak istedim zaten ki her türlü alttan bakıyor doktor bİzimAnladim canimda diyelimki karindan goremedi. Altan bakayim bide dese.. ben cesaret edemezdim o yuzdenbizim bura her turlu altan bakiyo vallah
Anladim canimda diyelimki karindan goremedi. Altan bakayim bide dese.. ben cesaret edemezdim o yuzdenbizim bura her turlu altan bakiyo vallah
Aynen bende cesaret edemezdim onun için sormak istedim zaten ki her türlü alttan bakıyor doktor bİzim
Acile tüp bebek tedavisi görüyorum dedin mi bana da bakmıcaklardı ben tüp bebek tedavisi görüyorum merkez kapalı bugün vermem lazım dedim haftasonuydu benim de ikincisi öyle diyince baktılarKızlar selam benim de transferim oldu beklemedeyim 3.gun embriyosu 2 tane konuldu. Benim 12.gun haftasonuna geldi burda da acildir test yapmadılar o yüzden pazartesiyi bekliyorum ama ben evde ıdrar testi yaptım 12.gun çıkmadı sizce olmamış midir ilk denemem
Valla ben bügün gittim sir yaptırdım manikür pedikürü de çıkardım aradan geldim eveYa sormayayım diyorum ama duramayacağım affınıza sığınıyorum Kızlar sonuçta doktor alttan muayene ediyor nasıl temizleniyorsunuz
Kiz korkmadinmi bisey olur diye. Ben korkar yaptiramazdimValla ben bügün gittim sir yaptırdım manikür pedikürü de çıkardım aradan geldim eve
Benim yuzum sivilcelendi
Normalde yuzum asla sivilcelenmezAynen boyumla yanağımın orda bi sürü sivilce çıkmış sirke sürdüm :/
Valla helal olsun güzel cesaretValla ben bügün gittim sir yaptırdım manikür pedikürü de çıkardım aradan geldim eve
Valla helal olsun güzel cesaret
Ben ole bisi yaptirsam rahim koptu sanarimValla helal olsun güzel cesaret
Ne bakimlisiniz gi.Yagmur3582 .!.:
Valla ben bügün gittim sir yaptırdım manikür pedikürü de çıkardım aradan geldim eve
ben sadece manikür pedikür yaptırmayı düşünüyorum ya canım yanar diye. keşke vaktiyle lazerle bitirseymişim çok pişmanım gerçekten yarım kaldı lazer tedavim..
Ya sormayayım diyorum ama duramayacağım affınıza sığınıyorum Kızlar sonuçta doktor alttan muayene ediyor nasıl temizleniyorsunuz
Ne bakimlisiniz gi.manikurum pedikur yaptirmiyorum hic. Tirnak kesiyorum bildigin evde iste
Hahaha harikasın yaBen ole bisi yaptirsam rahim koptu sanarim
Nasıl haklısınKızlar biraz abartmıyomusunuz. Okuyorum yazılarıda. Doktorlar transferin 1 2 gün sonrası normal hayata dönebilirsiniz diyor. Ağır kaldırmayın sıcak su ile duş almayın vb şeyleride belirtiyor. Ama yani şunu yedim şöyle eğildim. Hapşırdım öksürdüm. Ay ne bilem bu kadar kasmayın. Allah nasip edince iki daşın arasında çiçek açtırıyor. Nasip bazı şeyler. Tamam önlem alın ama farkındamısınız herkezde bi endişe galyana gelinmiş bi hal. Ayrıca Tutan arkadaşlara hayırlı olsun. Onlar bile halen çok endileşi. Rahat olun huzursuz olmayın. Bebeklerinizi stresle büyütmeyin içinizde. Kan değerleri kapışıyor resmen. Rahat olun kızlar sağlıklı beslenip rahat olun. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Benim de yarım kaldı ama baya baya azaldı o yüzden cesaret ettim açıkçası hemen bitiyor uğraştırmıyorYagmur3582 .!.:
Valla ben bügün gittim sir yaptırdım manikür pedikürü de çıkardım aradan geldim eve
ben sadece manikür pedikür yaptırmayı düşünüyorum ya canım yanar diye. keşke vaktiyle lazerle bitirseymişim çok pişmanım gerçekten yarım kaldı lazer tedavim..
Ben zamanında yaptırdım lazeri bitti tek tük çıkıo onları da arada jilet vuruyorum rahatım yaniYagmur3582 .!.:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?