2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi olmaz da ne biliyim orman gibi de gidilmezdir hahaha çok tatlıyım benim cuma günü alttan bakacak çünkü merkezde hep öyle bakıyorlar biliyorum

Ben zamanında yaptırdım lazeri bitti tek tük çıkıo onları da arada jilet vuruyorum rahatım yani ✌☺

Çok iyi yapmışsın. İnşallah bebekleri kucağımıza alırız da emzirme dönemi geçince de ben o işe ağırlık vereceğim. O zamana kadar idare ederim çok yok benim de baya azalmış çok şükür.

Yok canım bir süre sonra 2 kattan fazla artmıyor zaten

Ama beta yükselmedi mi ki bulantı olmadığına göre

Hayııırr.... BU kadar erken bulantısı olan inan ki binde birdir yani.. rahat ol.. ve bunun için üzülme sevin. Çünkü 7. haftadan sonra zaten olacak.

Hayııırr.... BU kadar erken bulantısı olan inan ki binde birdir yani.. rahat ol.. ve bunun için üzülme sevin. Çünkü 7. haftadan sonra zaten olacak.
Ay inşallah canım öyledir ya.. bazen çok hafif oluyor ama anlık gelip geçiyor belki hamilelikten değildir diyorum allahım hayırlısıyla kalp atımını duysak

Benim doktorum da hep alttan baktı ama keseye alttan mı bakacak gene bilmiyorum

ben de cuma gittim hatta erkendi. merkez pazartesi git demişti.. geçtim arkaya kadın dedi napıyosun çıtçıtlı badi mi giydin dedim yoo. Gel gel dedi yukardan görürüz bu değerlerle dedi. Ki değerim 3000 filan olmalıydı o gün..

Ay inşallah canım öyledir ya.. bazen çok hafif oluyor ama anlık gelip geçiyor belki hamilelikten değildir diyorum allahım hayırlısıyla kalp atımını duysak
Canım benim normalde de midem çok hassas adet dönemim de bile kusarım ben kokulara gelemem hamile kalıcağım zaman mide bulantısından çekeceğimi biliodum aslında herkesin bünyesi farklı hiiiç mi hiç takılma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…