- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.701
Neden ama işte sebep ne düşük mü oluyor mikrop mu transfer olduğum günden beri rafadan yiyorum
Tabi olmaz da ne biliyim orman gibi de gidilmezdirDoktordan utanma olmaz ki.. bir de beni alttan muayene etmedi kese üstten göründü. Kalp atışı için de üstten duyulmasını bekliycem sanırım çünkü şu an çok hassas hissediyorum zaten ağrım var
Ben de öyle ya neden bende farklı bir şey yok diyorum. Hamile değil gibiyimAlla alla bende birşey yok yakorkmaya başladım şimdi
Aynen canım öyleymiş bi de köy yumurtası olduğu sürece sorun olmaz demiş hemşire az önce mesaj attım DaRafadanda sıkıntı yok. Beyazları çiğ olmasın. çiğ gıdalar yememeye dikkat ediyoruz protein içerikli gıdalar tabi.
Ben zamanında yaptırdım lazeri bitti tek tük çıkıo onları da arada jilet vuruyorum rahatım yani ✌☺
Aslıda daha erken zaten hem bünyeye göre de değişiyor ama gel de bize anlat işte rabbim neylerse güzel eyler ben artık takılmayacağım belirtilere karar verdimBen de öyle ya neden bende farklı bir şey yok diyorum. Hamile değil gibiyimiyice paranoyaklaştım
Benim doktorum da hep alttan baktı ama keseye alttan mı bakacak gene bilmiyorumTabi olmaz da ne biliyim orman gibi de gidilmezdirhahaha çok tatlıyım benim cuma günü alttan bakacak çünkü merkezde hep öyle bakıyorlar biliyorum
Yok canım bir süre sonra 2 kattan fazla artmıyor zaten
Ama beta yükselmedi mi ki bulantı olmadığına göre
Yani daha net görülüyor diye alttan bakıyorlar canımBenim doktorum da hep alttan baktı ama keseye alttan mı bakacak gene bilmiyorum
Ay inşallah canım öyledir ya.. bazen çok hafif oluyor ama anlık gelip geçiyor belki hamilelikten değildir diyorum allahım hayırlısıyla kalp atımını duysakHayııırr.... BU kadar erken bulantısı olan inan ki binde birdir yani.. rahat ol.. ve bunun için üzülme sevin. Çünkü 7. haftadan sonra zaten olacak.
Benim doktorum da hep alttan baktı ama keseye alttan mı bakacak gene bilmiyorum
Sen gördün ozaman keseyi canım dimiben de cuma gittim hatta erkendi. merkez pazartesi git demişti.. geçtim arkaya kadın dedi napıyosun çıtçıtlı badi mi giydin dedim yoo. Gel gel dedi yukardan görürüz bu değerlerle dedi. Ki değerim 3000 filan olmalıydı o gün..
Ne kadae fazla olmasi lazm
Ne kadae fazla olmasi lazm
Aaa süper ozamanEvet gördüm.
Ya çok tatlısın
Benimki kiz ozamaniki katından fazla üç kata yakın
Canım benim normalde de midem çok hassas adet dönemim de bile kusarım ben kokulara gelemem hamile kalıcağım zaman mide bulantısından çekeceğimi biliodum aslında herkesin bünyesi farklı hiiiç mi hiç takılmaAy inşallah canım öyledir ya.. bazen çok hafif oluyor ama anlık gelip geçiyor belki hamilelikten değildir diyorum allahım hayırlısıyla kalp atımını duysak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?