- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 63
- 34
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.721
Emzirme döneminde yapmıyorlar arkadaşım. Hormonlardan dolayı sonuç alınmıyor o yüzden. Bebiş memeyi bırakınca artıkÇok iyi yapmışsın. İnşallah bebekleri kucağımıza alırız da emzirme dönemi geçince de ben o işe ağırlık vereceğim. O zamana kadar idare ederim çok yok benim de baya azalmış çok şükür.
Evet doğru yani benim de öyle abartacak kadar bulanmıyor dedim ya belki de ben psikolojik düşünüyormdur diye hiç dillendirmiyorumCanım benim normalde de midem çok hassas adet dönemim de bile kusarım ben kokulara gelemem hamile kalıcağım zaman mide bulantısından çekeceğimi biliodum aslında herkesin bünyesi farklı hiiiç mi hiç takılma
Ya sormayayım diyorum ama duramayacağım affınıza sığınıyorum Kızlar sonuçta doktor alttan muayene ediyor nasıl temizleniyorsunuz
Ben alttan muayene olacağımı bildiğim için epilatörle almıştım gitmeden. 18inde yine alıcam mesela her ihtimale karşı. Epilatörlerin hassas bölge başlığıyla alıyorum hemen ben eğilip doğrulucam diye korktum ama doktor karşısına öyle çıkamam. Hep bacak hem özel bölge alıyorum her muayene öncesi mutlaka. Çok pişmanım lazer yaptırmadığıma...
Bende ombre yaptırsammı yaptırmasammı kararsızlığı yaşarken tedavi oldu bitti. Kendi rengim kaldı sadece. Boyada yok artık. Kendi saçımı kullanıcam epey bi süre.Moral olsun diye yaptırıyok gı iyice kendimizi perişan hissetmeyek saç da boyatamıyok
Ama canım lazere de doğum yapmadan gitmeyin sonuçta Işın veriliyor diyorlarBende ombre yaptırsammı yaptırmasammı kararsızlığı yaşarken tedavi oldu bitti. Kendi rengim kaldı sadece. Boyada yok artık. Kendi saçımı kullanıcam epey bi süre.
Bende iyiki almışım o epilasyon aletini diyorum. Kurtarıcım oldu. Sen karar verirsin artık perşembeye kadar.Ama canım lazere de doğum yapmadan gitmeyin sonuçta Işın veriliyor diyorlarben de pişmanım şuan çok zorlanıyoruz epilasyon aletim yok ama annemde var ondan alabilirim ya da jiletle alabilirim perşembe akşamı karar vereceğim :)
Ben hiç içmedim canım ne çay içtim şimdiye kadar ne de kahveBu arada kızlar kahveyle aranız ne durumda? Ben 1 kez içtim geçen hafta dahada içmedim hiç.
Ben sabahları 1 bardak açık çay içiyorum. Kahvede 1 kez içtim. Sütlü çok az kahveli bi türk kahvesi mi içsem diye geçiriyorum içimden.Ben hiç içmedim canım ne çay içtim şimdiye kadar ne de kahve
Icme bence. Bende hergun 1 buyuk bardak cay. Kahve birkez ictm. Canim almiyo kahveyi ztnBen sabahları 1 bardak açık çay içiyorum. Kahvede 1 kez içtim. Sütlü çok az kahveli bi türk kahvesi mi içsem diye geçiriyorum içimden.
Ben sabahları süt içiyorum kahvaltı da ya da meyve suyu. Kayısı içiyorum kabız olmayayım diyeBen sabahları 1 bardak açık çay içiyorum. Kahvede 1 kez içtim. Sütlü çok az kahveli bi türk kahvesi mi içsem diye geçiriyorum içimden.
Aslında ben ilk gebeliğimde bilmeden kahve içmeye her yeltendiğimde yarım kalmıştı midem bulanır gibi olmuştu devam edememiştim.Icme bence. Bende hergun 1 buyuk bardak cay. Kahve birkez ictm. Canim almiyo kahveyi ztn
Canım normal de doktor ve hemşireler haftada bir kez içebilirsin diyor canın çekiyorsa az kahveli iç benceAslında ben ilk gebeliğimde bilmeden kahve içmeye her yeltendiğimde yarım kalmıştı midem bulanır gibi olmuştu devam edememiştim.
Maden suyuna 3 4 gün önce başladım bende. Çok araştırdım. İçinde magnezyum filan olduğu için sıkıntı olmazmış içilebilirmiş günde 1 tane. Asitli içecek olayı bendede bitti. Patates iki kez yedim sanırım azar azar kahvaltıda.Makarnada bugün yedim ilk kez. Protein ağırlıklı besleniyorum bu sıra hep.Ben sabahları süt içiyorum kahvaltı da ya da meyve suyu. Kayısı içiyorum kabız olmayayım diye
Soda kahve çay asitli içecek hiç içmedim daha. Maydonoz , çiğ et , patates , pirinç , makarna (bi küçük kase yedim bir hafta önce) yemedim canım dikkat etmeye çalışıyorum ama nasip..
Birazcık çikolatayla birlikte ne güzel gider şimdi.Canım normal de doktor ve hemşireler haftada bir kez içebilirsin diyor canın çekiyorsa az kahveli iç bence
Bende öyle canım ama şaşırdık artık ne yiyeceğimizi :) sürekli kıymalı etli birşeyler olsun diye uğraşıyorum. Ama canım şöyle salçalı makarna çekmiyor değilMaden suyuna 3 4 gün önce başladım bende. Çok araştırdım. İçinde magnezyum filan olduğu için sıkıntı olmazmış içilebilirmiş günde 1 tane. Asitli içecek olayı bendede bitti. Patates iki kez yedim sanırım azar azar kahvaltıda.Makarnada bugün yedim ilk kez. Protein ağırlıklı besleniyorum bu sıra hep.
Haftada bir kez içebilirsin canım. Doktorum bana iç demişti. Çikolata yasak demişti ama onu yeme istersen rahim kasılmasına sebep oluyorBirazcık çikolatayla birlikte ne güzel gider şimdi.
Benim için bu kadar sürede 1 fincan kahve büyük bi başarı zaten. Günde 2 3 kez içtiğim olurdu benim.
Aynen bizdede durum aynı. Eşimde sağolsun dikkat ediyor. Ama bugün benimde canım salçalı makarna istemişti yaptım yedim napiyim..Bende öyle canım ama şaşırdık artık ne yiyeceğimizi :) sürekli kıymalı etli birşeyler olsun diye uğraşıyorum. Ama canım şöyle salçalı makarna çekmiyor değil
Bende yedim geçen hafta az birşey duramadımAynen bizdede durum aynı. Eşimde sağolsun dikkat ediyor. Ama bugün benimde canım salçalı makarna istemişti yaptım yedim napiyim..
Bende o çikolata konusuda muallakta. İlkinde bende yemedim hiç rahim kasılmasına sebep olduğu için. Sonra ikinci transfere gittiğim gün hemşire çikolata yiyodu banada ikram etti. Dedim ben artık yemiyorum. İyi olmuyomuş. Rahim kasılıyomuş, embriyo hareket ediyomuş. Olur mu öyle şey bırak hareket etsin zaten ki tutsun dedi bana.Haftada bir kez içebilirsin canım. Doktorum bana iç demişti. Çikolata yasak demişti ama onu yeme istersen rahim kasılmasına sebep oluyor
Ben vallah yemek yapmaya dogru durust gozum basmiyorMaden suyuna 3 4 gün önce başladım bende. Çok araştırdım. İçinde magnezyum filan olduğu için sıkıntı olmazmış içilebilirmiş günde 1 tane. Asitli içecek olayı bendede bitti. Patates iki kez yedim sanırım azar azar kahvaltıda.Makarnada bugün yedim ilk kez. Protein ağırlıklı besleniyorum bu sıra hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?