2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Emzirme döneminde yapmıyorlar arkadaşım. Hormonlardan dolayı sonuç alınmıyor o yüzden. Bebiş memeyi bırakınca artık

Evet doğru yani benim de öyle abartacak kadar bulanmıyor dedim ya belki de ben psikolojik düşünüyormdur diye hiç dillendirmiyorum sabah mesela kahvaltı geç kaldı bulandı ama ondan mı açlıktan mı bilmiyorum

Moral olsun diye yaptırıyok gı iyice kendimizi perişan hissetmeyek saç da boyatamıyok
Bende ombre yaptırsammı yaptırmasammı kararsızlığı yaşarken tedavi oldu bitti. Kendi rengim kaldı sadece. Boyada yok artık. Kendi saçımı kullanıcam epey bi süre.

Bende ombre yaptırsammı yaptırmasammı kararsızlığı yaşarken tedavi oldu bitti. Kendi rengim kaldı sadece. Boyada yok artık. Kendi saçımı kullanıcam epey bi süre.
Ama canım lazere de doğum yapmadan gitmeyin sonuçta Işın veriliyor diyorlar ben de pişmanım şuan çok zorlanıyoruz epilasyon aletim yok ama annemde var ondan alabilirim ya da jiletle alabilirim perşembe akşamı karar vereceğim :)

Bende iyiki almışım o epilasyon aletini diyorum. Kurtarıcım oldu. Sen karar verirsin artık perşembeye kadar.

Ben sabahları 1 bardak açık çay içiyorum. Kahvede 1 kez içtim. Sütlü çok az kahveli bi türk kahvesi mi içsem diye geçiriyorum içimden.
Ben sabahları süt içiyorum kahvaltı da ya da meyve suyu. Kayısı içiyorum kabız olmayayım diye
Soda kahve çay asitli içecek hiç içmedim daha. Maydonoz , çiğ et , patates , pirinç , makarna (bi küçük kase yedim bir hafta önce) yemedim canım dikkat etmeye çalışıyorum ama nasip..

Maden suyuna 3 4 gün önce başladım bende. Çok araştırdım. İçinde magnezyum filan olduğu için sıkıntı olmazmış içilebilirmiş günde 1 tane. Asitli içecek olayı bendede bitti. Patates iki kez yedim sanırım azar azar kahvaltıda.Makarnada bugün yedim ilk kez. Protein ağırlıklı besleniyorum bu sıra hep.

Canım normal de doktor ve hemşireler haftada bir kez içebilirsin diyor canın çekiyorsa az kahveli iç bence
Birazcık çikolatayla birlikte ne güzel gider şimdi.
Benim için bu kadar sürede 1 fincan kahve büyük bi başarı zaten. Günde 2 3 kez içtiğim olurdu benim.

Bende öyle canım ama şaşırdık artık ne yiyeceğimizi :) sürekli kıymalı etli birşeyler olsun diye uğraşıyorum. Ama canım şöyle salçalı makarna çekmiyor değil

Birazcık çikolatayla birlikte ne güzel gider şimdi.
Benim için bu kadar sürede 1 fincan kahve büyük bi başarı zaten. Günde 2 3 kez içtiğim olurdu benim.
Haftada bir kez içebilirsin canım. Doktorum bana iç demişti. Çikolata yasak demişti ama onu yeme istersen rahim kasılmasına sebep oluyor

Bende öyle canım ama şaşırdık artık ne yiyeceğimizi :) sürekli kıymalı etli birşeyler olsun diye uğraşıyorum. Ama canım şöyle salçalı makarna çekmiyor değil
Aynen bizdede durum aynı. Eşimde sağolsun dikkat ediyor. Ama bugün benimde canım salçalı makarna istemişti yaptım yedim napiyim..

Aynen bizdede durum aynı. Eşimde sağolsun dikkat ediyor. Ama bugün benimde canım salçalı makarna istemişti yaptım yedim napiyim..
Bende yedim geçen hafta az birşey duramadım annem yapmıştı küçük kaseye koydum bilerek az yiyeyim diye. Anneme kalsa ondada var almam gereken besinler anne diyorum karbonhidratın bana da bebeğe de faydası yok olsun vardır diyor

Haftada bir kez içebilirsin canım. Doktorum bana iç demişti. Çikolata yasak demişti ama onu yeme istersen rahim kasılmasına sebep oluyor
Bende o çikolata konusuda muallakta. İlkinde bende yemedim hiç rahim kasılmasına sebep olduğu için. Sonra ikinci transfere gittiğim gün hemşire çikolata yiyodu banada ikram etti. Dedim ben artık yemiyorum. İyi olmuyomuş. Rahim kasılıyomuş, embriyo hareket ediyomuş. Olur mu öyle şey bırak hareket etsin zaten ki tutsun dedi bana.
Bende 2 3 günde bir yedim hep. Anlamadım valla..

Ben vallah yemek yapmaya dogru durust gozum basmiyor aha bugunde menemen yicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…