- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.363
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.741
Bende yedim geçen hafta az birşey duramadımannem yapmıştı küçük kaseye koydum bilerek az yiyeyim diye. Anneme kalsa ondada var almam gereken besinler anne diyorum karbonhidratın bana da bebeğe de faydası yok olsun vardır diyor
Bende 2 3 kez yaptım belkide 20 günde. Eşim halletti hep.Ben vallah yemek yapmaya dogru durust gozum basmiyoraha bugunde menemen yicem
Bende yapmıyorum valla eşim yaptı annem yaptı gönderdi hep. Daha hiç yapmaya cesaret etmedim zaten işe gidiyorum yapmamak için yeterli bir sebep benceBen vallah yemek yapmaya dogru durust gozum basmiyoraha bugunde menemen yicem
inanmıyorumNe olacak halimiz böyle. İnsanlar hamile kalıyor bilmeden neler yiyip içiyorlar. Hatta 1 keresinde ultrason için kayıt yaptırmaya gittim hastaneye. Bi bayan geldi o da kayıt sırasında. Bildiğiniz iyi bi doktor varmı diye sordu. Bi doktor tavsiye ettim. Bi dahakine ona geleyim ben 3 aylık hamileyimde ilk kez kontrole geldim dedi kadın ben şok. Nasıl yani merak etmediniz mi dedim. Evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı, benim 3. çocuk bu erkenden gelmeye gerek görmedim dedi kadın.
Simdiye kadar hep ben yemek yaptim. Annem turkiyeye tatile gitti . Esimin yaptigini yersem zehirlenirimBende yapmıyorum valla eşim yaptı annem yaptı gönderdi hep. Daha hiç yapmaya cesaret etmedim zaten işe gidiyorum yapmamak için yeterli bir sebep bence
inanmıyorumşaka mı yapıyorsun arkadaşım deseydin biz olsak 3 ayda 15 kere gitmiştik
Bende 2 3 kez yaptım belkide 20 günde. Eşim halletti hep.
Aynen canım çalışıyorsun zaten, şu anki yorgunlukta felaket. Birde ben kokulara çok hassaslaştım soğan kokusu filan mahvediyor.Bende yapmıyorum valla eşim yaptı annem yaptı gönderdi hep. Daha hiç yapmaya cesaret etmedim zaten işe gidiyorum yapmamak için yeterli bir sebep bence
inanmıyorumşaka mı yapıyorsun arkadaşım deseydin biz olsak 3 ayda 15 kere gitmiştik
Simdiye kadar hep ben yemek yaptim. Annem turkiyeye tatile gitti . Esimin yaptigini yersem zehirlenirim
Oda biseymi benim eltim koskoca avrupada 4 aylikken gitti.Aynen canım çalışıyorsun zaten, şu anki yorgunlukta felaket. Birde ben kokulara çok hassaslaştım soğan kokusu filan mahvediyor.
Biz şimdiden nasıl telaşlıyız. Kadın gayette rahattı. Bizde değer kaç kat arttı, acaba düştü mü, kimyasal mı kalp atışını duycaz mı keseyi görcez mi neler düşünüyoruz.
Bizede o rahatlıktan lazım aslında.Oda biseymi benim eltim koskoca avrupada 4 aylikken gitti.
Kahkaha attımSimdiye kadar hep ben yemek yaptim. Annem turkiyeye tatile gitti . Esimin yaptigini yersem zehirlenirim
Ben de yapmak istemiyorum halim yok gibi sanki bi şekilde halloluyor ne yapalım olsun.Aynen canım çalışıyorsun zaten, şu anki yorgunlukta felaket. Birde ben kokulara çok hassaslaştım soğan kokusu filan mahvediyor.
Biz şimdiden nasıl telaşlıyız. Kadın gayette rahattı. Bizde değer kaç kat arttı, acaba düştü mü, kimyasal mı kalp atışını duycaz mı keseyi görcez mi neler düşünüyoruz.
Ama bizimkiler çok zor oldu oyüzden pinpirikliyiz bizim bebeişler nazlı olcak kıymetli olcakKahkaha attımdeme o kadar diyorsun yani bizim ki de çok iyi değildir ama arada ızgara yaptı arada Menemen yaptı bazen çorba yaptı
Ben de yapmak istemiyorum halim yok gibi sanki bi şekilde halloluyor ne yapalım olsun.
evet biz daha yolun başında neler düşünüyoruz neyesek ne yemesek derdine düştük kadındaki rahatlık beni benden aldı şaka gibi.. benim arkadaşımın kardeşi de hamile o da evde yaptı öğrendi kan vermeye gitsin diyorum gitmedi yalvardım resmenilk bebeği bi de gene de gidip vermedi şok oldum..herkese hamileyim diye duyurdular. Dedim ki bi kalp atımını görseydiniz ne olacak ki hamile işte dediler. 2 hafta sonraya gitti doktor. Biz çok pimpirikliyiz galiba
Kahkaha attımdeme o kadar diyorsun yani bizim ki de çok iyi değildir ama arada ızgara yaptı arada Menemen yaptı bazen çorba yaptı
Ben de yapmak istemiyorum halim yok gibi sanki bi şekilde halloluyor ne yapalım olsun.
evet biz daha yolun başında neler düşünüyoruz neyesek ne yemesek derdine düştük kadındaki rahatlık beni benden aldı şaka gibi.. benim arkadaşımın kardeşi de hamile o da evde yaptı öğrendi kan vermeye gitsin diyorum gitmedi yalvardım resmenilk bebeği bi de gene de gidip vermedi şok oldum..herkese hamileyim diye duyurdular. Dedim ki bi kalp atımını görseydiniz ne olacak ki hamile işte dediler. 2 hafta sonraya gitti doktor. Biz çok pimpirikliyiz galiba
Evet ya bende çok şaşırdım insan bi merak eder Kan verirAma bizimkiler çok zor oldu oyüzden pinpirikliyiz bizim bebeişler nazlı olcak kıymetli olcak
Bence ede çok şaşırmıştım bende hatta uyardım da böyle böyle olabilir diye anlatamadım. Böylelerine de birşey olmuyor arkadaşım işteBende bi idrar testiyle hamileyim deyip sakince bekleyenlere, herkese duyuranlara filan cidden şaşırıyorum. Allah esirgesin ama düşüğü var, dış gebeliği var, kimyasal gebeliği var. Millet fazla rahat bence.
Bi kadın vardı hastanede 2. için gelen. İlkide tüp bebekmiş. Birazda yaramazdı oğlan koşturuyordu sürekli. Kadında söyleniyor dur artık filan diye. Dedim şimdi tüp bebek ya kıymetli oldumu? Dedi ilk bir iki ay el bebek gül bebekti. Sonra baktık herkesinki gibi buda normal bi bebek. Saldık gitti dedi.Ama bizimkiler çok zor oldu oyüzden pinpirikliyiz bizim bebeişler nazlı olcak kıymetli olcak
Tövbe yarabbiEvet ya bende çok şaşırdım insan bi merak eder Kan veriridrar testiyle duyurdu sonra da kalp atımını duydu arttı mı düştü mü yok biz gibi
Olsunlar da nazlı olsunlar. Verene kurban olurum
Aynen aynen. Benim kuzenimde evlendi hemen hamile kaldı mesela. Gecikince evde test yapmış, çizgi çok silik çıkmış. Demek ki negatif demiş. Olsa belirgin olurdu diye. Cahil bi kızda değil ama bu alanda ilgisi yok hiç. Sonra adeti iyice gecikince gidip kan vermiş. Bakmış ki hamile.Bence ede çok şaşırmıştım bende hatta uyardım da böyle böyle olabilir diye anlatamadım. Böylelerine de birşey olmuyor arkadaşım işte
Bende öyleTövbe yarabbiben de kurban olurum VAla her gün merak ediyorum videolar izliyorum bugün ne durumda bugğn neler oluyor diye VAla
İnsanlar bizim gibi değil demek ki bizde mi var tuhaflıkAynen aynen. Benim kuzenimde evlendi hemen hamile kaldı mesela. Gecikince evde test yapmış, çizgi çok silik çıkmış. Demek ki negatif demiş. Olsa belirgin olurdu diye. Cahil bi kızda değil ama bu alanda ilgisi yok hiç. Sonra adeti iyice gecikince gidip kan vermiş. Bakmış ki hamile.
Bende hergün takip ediyorum neler oluyor diye.Bende öyleProgramı yükledim ordan okuyorum devamlı
İnsanlar bizim gibi değil demek ki bizde mi var tuhaflıknapalım anacım geç bulduk o gün bende eşime dedim bu kadar pimrpikliyim görmemişin çocuğu olmuş derlerse görmedim evet dedim
Aynen öyle valla çok da haklıyız rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBende hergün takip ediyorum neler oluyor diye.
Biz evleneli 3 yıl bitti 2018den beride hastanedeyim sürekli. Zor buldum ama buldum çok şükür. Napalım merak etmeyelim mi yani.
Çok güldüm canım. Aynen öyle valla. Biz daha labaratuvarda döllenme olsun diye beklerken dualarla bekliyoruz. Bölündümü kaça bölündü kaçıncı güne geldi. Ne telaşlar yaşıyoruz. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın, sevincimizi yarım bırakmasın inşallah.Aynen öyle valla çok da haklıyız rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Diğer anneler kirpiklerinin sayısını biliyormuş biz hücre sayısına kadar biliyoruz hey yavrum hey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?