- 12 Ağustos 2017
- 269
- 297
- 103
- 35
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.761
Dr. Banu çiftçi var o çok güzel anlatıyor hafta hafta izliyorumBende öyleProgramı yükledim ordan okuyorum devamlı
İnsanlar bizim gibi değil demek ki bizde mi var tuhaflıknapalım anacım geç bulduk o gün bende eşime dedim bu kadar pimrpikliyim görmemişin çocuğu olmuş derlerse görmedim evet dedim
Peki sadece keseyi mi gördün bebek görünüyor muydu . Kalp atışı için ne zamana randevu verdi doktor. Kafam da deli sorularEvet gördüm.
Tabi neler yaşıyoruz biz amin amin inşallah canımÇok güldüm canım. Aynen öyle valla. Biz daha labaratuvarda döllenme olsun diye beklerken dualarla bekliyoruz. Bölündümü kaça bölündü kaçıncı güne geldi. Ne telaşlar yaşıyoruz. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın, sevincimizi yarım bırakmasın inşallah.
Bende bakayım onaDr. Banu çiftçi var o çok güzel anlatıyor hafta hafta izliyorum
Kızlar Progestan iğne, prednol ve estrofem i aile hekimi yazıyor mu biliyor musunuz?
Ben sabahları 1 bardak açık çay içiyorum. Kahvede 1 kez içtim. Sütlü çok az kahveli bi türk kahvesi mi içsem diye geçiriyorum içimden.
Ne olacak halimiz böyle. İnsanlar hamile kalıyor bilmeden neler yiyip içiyorlar. Hatta 1 keresinde ultrason için kayıt yaptırmaya gittim hastaneye. Bi bayan geldi o da kayıt sırasında. Bildiğiniz iyi bi doktor varmı diye sordu. Bi doktor tavsiye ettim. Bi dahakine ona geleyim ben 3 aylık hamileyimde ilk kez kontrole geldim dedi kadın ben şok. Nasıl yani merak etmediniz mi dedim. Evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı, benim 3. çocuk bu erkenden gelmeye gerek görmedim dedi kadın.
Kahkaha attımdeme o kadar diyorsun yani bizim ki de çok iyi değildir ama arada ızgara yaptı arada Menemen yaptı bazen çorba yaptı
Ben de yapmak istemiyorum halim yok gibi sanki bi şekilde halloluyor ne yapalım olsun.
evet biz daha yolun başında neler düşünüyoruz neyesek ne yemesek derdine düştük kadındaki rahatlık beni benden aldı şaka gibi.. benim arkadaşımın kardeşi de hamile o da evde yaptı öğrendi kan vermeye gitsin diyorum gitmedi yalvardım resmenilk bebeği bi de gene de gidip vermedi şok oldum..herkese hamileyim diye duyurdular. Dedim ki bi kalp atımını görseydiniz ne olacak ki hamile işte dediler. 2 hafta sonraya gitti doktor. Biz çok pimpirikliyiz galiba
Hahaha tohumuna para saydık güzelmişBenim de var öyle tanıdığım doktora gitmemiş. 3. çocuk onun da. Demek ki 3. de iyice salınıyor. Napalım biz tohumuna para saydık resmen kıymetli yani..
Öfff etli biber dolması demeben yemek yapıyorum etli biber dolması yaptım mesela. çorba zaten asla vazgeçmem. bir de benim eşim ıslak kek yaptı çok da güzel oldu sağolsun :)
Iyi iyi bulandiriyo mercimek seniÖfff etli biber dolması demedün annem yaptı bi güzel yedim bu akşam da yedim ama inanılmaz midem bulanıyor şuan sürekli yedim dünden beri ondan oldu galiba
Ay bilmem ondan mı dün akşam yedim bugün öğlen yedim bugün akşamda yedim manyak gibi sürekli yedimIyi iyi bulandiriyo mercimek seni
Mercimekten mercimektenAy bilmem ondan mı dün akşam yedim bugün öğlen yedim bugün akşamda yedim manyak gibi sürekli yedimşimdide bulanıyor ismini duyunca bile kötü oldum İnan sürekli yemekten de olmuş olabilir bilmem mercimekten mi
Öfff etli biber dolması demedün annem yaptı bi güzel yedim bu akşam da yedim ama inanılmaz midem bulanıyor şuan sürekli yedim dünden beri ondan oldu galiba
Mercimek demiskenAy bilmem ondan mı dün akşam yedim bugün öğlen yedim bugün akşamda yedim manyak gibi sürekli yedimşimdide bulanıyor ismini duyunca bile kötü oldum İnan sürekli yemekten de olmuş olabilir bilmem mercimekten mi
Ay inşallah teyzesi inşallahMercimekten mercimekten
Hahaha manyak gibikız yavaş insan gibi yeben de öyle biraz aşırı yiyorum her şeyden biliyo musun garip bi şey. du bakalım daha neler gelecek başcağzımıza.
Mercimek demiskenmercimegi firina vermek yasak mi
Yasak yasak anacım kesinlikle diye tembihledi doktorum pozitif aldığımızdaMercimek demiskenmercimegi firina vermek yasak mi
Harikasın sen yayasak çünkü fırında çörek var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?