2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dr. Banu çiftçi var o çok güzel anlatıyor hafta hafta izliyorum

Kızlar Progestan iğne, prednol ve estrofem i aile hekimi yazıyor mu biliyor musunuz?

Tabi neler yaşıyoruz biz amin amin inşallah canım

Benim de var öyle tanıdığım doktora gitmemiş. 3. çocuk onun da. Demek ki 3. de iyice salınıyor. Napalım biz tohumuna para saydık resmen kıymetli yani..

ben yemek yapıyorum etli biber dolması yaptım mesela. çorba zaten asla vazgeçmem. bir de benim eşim ıslak kek yaptı çok da güzel oldu sağolsun :)

ben yemek yapıyorum etli biber dolması yaptım mesela. çorba zaten asla vazgeçmem. bir de benim eşim ıslak kek yaptı çok da güzel oldu sağolsun :)
Öfff etli biber dolması deme dün annem yaptı bi güzel yedim bu akşam da yedim ama inanılmaz midem bulanıyor şuan sürekli yedim dünden beri ondan oldu galiba

Mercimekten mercimekten

Öfff etli biber dolması deme dün annem yaptı bi güzel yedim bu akşam da yedim ama inanılmaz midem bulanıyor şuan sürekli yedim dünden beri ondan oldu galiba

kız yavaş insan gibi ye ben de öyle biraz aşırı yiyorum her şeyden biliyo musun garip bi şey. du bakalım daha neler gelecek başcağzımıza.

Mercimek demisken mercimegi firina vermek yasak mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…