2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bize yasak demeye gerek bile duymadılar. Bende sormadım, soramadım. Eşim 18inde sor diyo. Ama sorabileceğimi sanmıyorum.
Eşimde geçen video bulmuş kadın doğum uzmanı gebelikte cinsellik serbest diyor onu izletti bana normal gebelik sanki de
kelebekmkelebek le biz tiras yapmaktan korkuyoz o isi hayatta yapmayiz
Aayyy ilahi kız nasıl güldüm doğru valla ben daha temizlenmekten korkuyorum bırak onu gece bana değecek birşey olacak diye aklım gidiyor o iş nasıl olacak bilmem

Normal gebelikte serbest olabilir tabi ama bizim durum farklı. Eşim sorup duruyor bilmiyorum nolcak. Benimde aklım gidiyor bişey olacak diye uzak duruyorum hep.

Normal gebelikte serbest olabilir tabi ama bizim durum farklı. Eşim sorup duruyor bilmiyorum nolcak. Benimde aklım gidiyor bişey olacak diye uzak duruyorum hep.
Annelik daha farklı işte babalık gibi olmuyor onlar kucağına almadan anlamıyor ama biz öyle değiliz ki Sen onu biraz daha oyala daha çok yeni canım dursun biraz daha

Annelik daha farklı işte babalık gibi olmuyor onlar kucağına almadan anlamıyor ama biz öyle değiliz ki ☺ Sen onu biraz daha oyala daha çok yeni canım dursun biraz daha
Doğru valla canım. Beklemek lazım. Biz nelere dayanıyoruz, onlarda dayanıcak.

Ya kızlar cinsel ilişki nasıl olabilir ki bu süreçte bana crinone jel zor giriyor çok kalınlaştı vajina ilişkiyi düşünemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…