- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.781
Doktor yassk demiyor burda. ama tabi biz korkuyozYasak yasak anacım kesinlikle diye tembihledi doktorum pozitif aldığımızdaSizde durum ne
Ben hergün bi fincan içiyorumBu arada kızlar kahveyle aranız ne durumda? Ben 1 kez içtim geçen hafta dahada içmedim hiç.
Bize yasak demeye gerek bile duymadılar. Bende sormadım, soramadım. Eşim 18inde sor diyo. Ama sorabileceğimi sanmıyorum.Yasak yasak anacım kesinlikle diye tembihledi doktorum pozitif aldığımızdaSizde durum ne
Bize serbest dedikleri halde ben yapamiorumBize yasak demeye gerek bile duymadılar. Bende sormadım, soramadım. Eşim 18inde sor diyo. Ama sorabileceğimi sanmıyorum.
Ben korkarım cesaret edemem ki. Nasıl olcak o işler hiç bilmiyorum.Doktor yassk demiyor burda. ama tabi biz korkuyoz
İnsan korkuyor ya bişey olursa diye.Bize serbest dedikleri halde ben yapamiorum
Bize serbest dedikleri halde ben yapamiorum
Eşimde geçen video bulmuş kadın doğum uzmanı gebelikte cinsellik serbest diyor onu izletti banaBize yasak demeye gerek bile duymadılar. Bende sormadım, soramadım. Eşim 18inde sor diyo. Ama sorabileceğimi sanmıyorum.
Aayyy ilahi kız nasıl güldüm
Normal gebelikte serbest olabilir tabi ama bizim durum farklı. Eşim sorup duruyor bilmiyorum nolcak. Benimde aklım gidiyor bişey olacak diye uzak duruyorum hep.Eşimde geçen video bulmuş kadın doğum uzmanı gebelikte cinsellik serbest diyor onu izletti bananormal gebelik sanki de
Aayyy ilahi kız nasıl güldümdoğru valla ben daha temizlenmekten korkuyorum bırak onu gece bana değecek birşey olacak diye aklım gidiyor o iş nasıl olacak bilmem
Annelik daha farklı işte babalık gibi olmuyor onlar kucağına almadan anlamıyor ama biz öyle değiliz kiNormal gebelikte serbest olabilir tabi ama bizim durum farklı. Eşim sorup duruyor bilmiyorum nolcak. Benimde aklım gidiyor bişey olacak diye uzak duruyorum hep.
Doğru valla canım. Beklemek lazım. Biz nelere dayanıyoruz, onlarda dayanıcak.Annelik daha farklı işte babalık gibi olmuyor onlar kucağına almadan anlamıyor ama biz öyle değiliz ki ☺ Sen onu biraz daha oyala daha çok yeni canım dursun biraz daha
Aynen öyle valla gerekirse 9 ayDoğru valla canım. Beklemek lazım. Biz nelere dayanıyoruz, onlarda dayanıcak.
Yasak canım bana yasak dedi hemşire yeme acı dediCanim aci cekiyor kizlar. Sizce yasakmi
Aaa neden ki acaba bende yemedim hiç ama bilmiyordum canımYasak canım bana yasak dedi hemşire yeme acı dedi
Ye acıyı çıkar Hakkı’yı demişlerCanim aci cekiyor kizlar. Sizce yasakmi
Ben pis bogazliyim aci tatli eksi hersey yiyom. Suan canim yine @canimmkendimm bilir o seyden cekti demeyim ismini ama bu sefer acili cektiYe acıyı çıkar Hakkı’yı demişler
(tatlıyıydı o galiba )
Ben pis bogazliyim aci tatli eksi hersey yiyom. Suan canim yine @canimmkendimm bilir o seyden cekti demeyim ismini ama bu sefer acili cekti
Bol soğan bol acı bol ekşiBen pis bogazliyim aci tatli eksi hersey yiyom. Suan canim yine @canimmkendimm bilir o seyden cekti demeyim ismini ama bu sefer acili cekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?