- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.363
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.801
Ben fitil kullanıyorum zaten çok kötü durumdayım hep geri geliyor.Ya kızlar cinsel ilişki nasıl olabilir ki bu süreçte bana crinone jel zor giriyor çok kalınlaştı vajina ilişkiyi düşünemiyorum
Benden de jel geliyorBen fitil kullanıyorum zaten çok kötü durumdayım hep geri geliyor.
Sesli guldummBol soğan bol acı bol ekşi
Dr. Banu Çiftçi yi takip ediyorum. Gebelik uygulamasını da indirdim. Çok faydalı buluyorum tavsiye ederim. Aşırıya kaçılmadığı sürece kahve içmekte sakınca görmüyorlar. Hatta benim Dr müjdeli haberi verince eşimle bana hadi bi kahve için kutlayın dediBen sabahları 1 bardak açık çay içiyorum. Kahvede 1 kez içtim. Sütlü çok az kahveli bi türk kahvesi mi içsem diye geçiriyorum içimden.
Bende yeni indirdim. İnceliycem birazdan.Dr. Banu Çiftçi yi takip ediyorum. Gebelik uygulamasını da indirdim. Çok faydalı buluyorum tavsiye ederim. Aşırıya kaçılmadığı sürece kahve içmekte sakınca görmüyorlar. Hatta benim Dr müjdeli haberi verince eşimle bana hadi bi kahve için kutlayın dedi ☺
Çok paranoyak olmamak lazım. Tadını çıkaralım
Bilmiyorum ki cnm hiç aklıma sormak gelmedi acıdan uzak dur dedi ishal yapıyor belki ondandırAaa neden ki acaba bende yemedim hiç ama bilmiyordum canım
Yarın görmeye gidiyorum ben bebişi görmeyiz de keseyi görürüz inşallah hayırlısıyla bakalım yarın haber ederimMerhabalar kizlar , bebisini gören oldu mu
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.Yarın görmeye gidiyorum ben bebişi görmeyiz de keseyi görürüz inşallah hayırlısıyla bakalım yarın haber ederim
Amin canım inşallahGüzel haberlerini bekliyoruz canım. ❤
Ben lazer yaptırmıştım. Pek çıkmıyor ama jilet yaparken eğilmekten bişey olmazValla helal olsun güzel cesaret
Merhaba bende de pko var. 3 yıldır evliyim maalesef kilom çok fazla. Acaba şimdiden tüp yapmalı miyim ? 2 defa klomen denedik. Adet görmüyorum anca ilaçla. Sizce denemeli miyim?Antalya tüp bebek merkezinde oldum canin
Tek sorun adet görmemen mi? Aslan pençesi çayını denedin mi?Merhaba bende de pko var. 3 yıldır evliyim maalesef kilom çok fazla. Acaba şimdiden tüp yapmalı miyim ? 2 defa klomen denedik. Adet görmüyorum anca ilaçla. Sizce denemeli miyim?
Merhaba bende pkoluyum maalesef. 3 yıldır evliyim tüm denemelerimize rağmen olmadı 2defa klomen tedavisi gördüm yumurtalar büyüdü ama bir türlü çatlamadılar. Sizce denemeli miyim? Bazıları hiç çabalama yasin gençken yap diyorlar. Bir de ücreti ne kadar oluyor. Hemen oluyor mu ?Amin canım inşallah ♥
Gebelik hesaplama yaz Googlea.Blastokist transfer tarihini gir otomatik hesaplanır.Kızlar ne diyeceğim!
şimdi 5 gün embriyosu transfer edildi ve şuan üzerinden 7 gün geçti. Eğer bebiş tutunmuş ise 2 haftalık mı oluyor ? Hesaplama basım oluyor
Ve kilo var. Denedim soğan kuru de yaptım. Yoruldum artık. Ben takmıyordum çocuk falan genciz diyordum. Ama kaynanam bi defa işte kuma alacam falan diye sözde şaka yapınca bunaldım artıkTek sorun adet görmemen mi? Aslan pençesi çayını denedin mi?
Ben her gün 1 tane orta içiyorumBu arada kızlar kahveyle aranız ne durumda? Ben 1 kez içtim geçen hafta dahada içmedim hiç.
Teşekkür ederim..Gebelik hesaplama yaz Googlea.Blastokist transfer tarihini gir otomatik hesaplanır.
Bence direk tedaviye başla bekleme ama bu süre zarfında kilo vermen tutunma şansı açısından iyi olur senin için merkezden merkeze değişiyor fiyatlar benim ikinci transfer dahil 13 bin lira tuttu tedavimi geçen yıl yapmıştık tabi şimdi fiyatlar değişmiştir. Hangi ilde yaşıyorsun belki aynı şehirden olan arkadaşlar yardımcı olur doktor konusundaMerhaba bende pkoluyum maalesef. 3 yıldır evliyim tüm denemelerimize rağmen olmadı 2defa klomen tedavisi gördüm yumurtalar büyüdü ama bir türlü çatlamadılar. Sizce denemeli miyim? Bazıları hiç çabalama yasin gençken yap diyorlar. Bir de ücreti ne kadar oluyor. Hemen oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?