2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sabahları 1 bardak açık çay içiyorum. Kahvede 1 kez içtim. Sütlü çok az kahveli bi türk kahvesi mi içsem diye geçiriyorum içimden.
Dr. Banu Çiftçi yi takip ediyorum. Gebelik uygulamasını da indirdim. Çok faydalı buluyorum tavsiye ederim. Aşırıya kaçılmadığı sürece kahve içmekte sakınca görmüyorlar. Hatta benim Dr müjdeli haberi verince eşimle bana hadi bi kahve için kutlayın dedi
Çok paranoyak olmamak lazım. Tadını çıkaralım

Bende yeni indirdim. İnceliycem birazdan.

Kızlar ne diyeceğim!
şimdi 5 gün embriyosu transfer edildi ve şuan üzerinden 7 gün geçti. Eğer bebiş tutunmuş ise 2 haftalık mı oluyor ? Hesaplama basım oluyor

Amin canım inşallah ♥
Merhaba bende pkoluyum maalesef. 3 yıldır evliyim tüm denemelerimize rağmen olmadı 2defa klomen tedavisi gördüm yumurtalar büyüdü ama bir türlü çatlamadılar. Sizce denemeli miyim? Bazıları hiç çabalama yasin gençken yap diyorlar. Bir de ücreti ne kadar oluyor. Hemen oluyor mu ?

Bence direk tedaviye başla bekleme ama bu süre zarfında kilo vermen tutunma şansı açısından iyi olur senin için merkezden merkeze değişiyor fiyatlar benim ikinci transfer dahil 13 bin lira tuttu tedavimi geçen yıl yapmıştık tabi şimdi fiyatlar değişmiştir. Hangi ilde yaşıyorsun belki aynı şehirden olan arkadaşlar yardımcı olur doktor konusunda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…