2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben istanbulda bülent tıraş hocaya yaptırmayı düşünüyorum 15 bin falan ilaçlarla dedi bana asistan kız. Kilo veremiyorum ki verdiğim gibi geri alıyorum diyetisyen kontrolünde bile.

Ben istanbulda bülent tıraş hocaya yaptırmayı düşünüyorum 15 bin falan ilaçlarla dedi bana asistan kız. Kilo veremiyorum ki verdiğim gibi geri alıyorum diyetisyen kontrolünde bile.
Canım Tahmini kaç kilo fazlan var ? Tavsiyem ilk olarak güzel bir spor salonuna kayıt ol be hiç olmazsa 5 kilo gibi ver metabolizmanı hızlandır. Benim 7 kilo fazlam vardı doktorum her gördüğünde sen git gide şişiyor musun ya zayıfla biraz bu ne böyle fln dedi biliyor Zoruma gideceğimi de bir aysa verip gittim yani kilolarımı inan iğneler hormonlar çok daha şişiriyor insanı ve daha hamile kalmadan nefes alamaz hale geliyorsun ayrıca ben tedaviye başlamadan karaciğerimde yağlanma fln var mı diye baktı yani bunların hepsi kilodan başlı başına sorun kilo

Şimdi bunu duyunca daha heyecanlandım transfer sonra 7.günüm ama yarın evde erken gebelik testi yapacağım dayanamıyorum
Yapma sabret demek isterim. Lakin ben burada herkese belirti aramayın kızlar çok erken derken 6. gün öğlen gebelik testi yapmıştım dayanamayıp.

Benim kanamam başladı ağrım yok ama kanama var öyle şakır şakır da değil az ama taze kan

Kaçıncı gün yerleşme kanaması olabilir sakin ol sakın stres yapma
24. Gün bugün yarın kese için gidicem baya bildiğin kan ya yerleşme olması imkansız ama düşük olsa ağrım çok olur ağrım yok anlamadım yarın belli olucak bakalım

Canlarım mesajlarinizi tek tek okudum ve cok guldurdunuz beni sag salim rotarla birlikte evime gelebildim dun aksam cok sukur dun cok yoruldum ve bi kac kez valizi kaldirmak zorunda kaldim Allah yardim etsin ignemide gec vurdurdum ucagi bekledigim icin yarin tekrar kan verecegim 3 kanı vermemistim bi bakalim ne durumda susam tanesi

Korkma canım birşey olmaz Allah korur bende normalde ayakkabıma bile eğilmiyordum bugün fazlaca eğilip kalktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…