- 14 Aralık 2018
- 684
- 728
- 53
- 27
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.821
Ben istanbulda bülent tıraş hocaya yaptırmayı düşünüyorum 15 bin falan ilaçlarla dedi bana asistan kız. Kilo veremiyorum ki verdiğim gibi geri alıyorum diyetisyen kontrolünde bile.Bence direk tedaviye başla bekleme ama bu süre zarfında kilo vermen tutunma şansı açısından iyi olur senin için merkezden merkeze değişiyor fiyatlar benim ikinci transfer dahil 13 bin lira tuttu tedavimi geçen yıl yapmıştık tabi şimdi fiyatlar değişmiştir. Hangi ilde yaşıyorsun belki aynı şehirden olan arkadaşlar yardımcı olur doktor konusunda
Benimde transferin 21. günü bugün. 5+4 gösteriyor. 5. gün embriyosu 2 haftaya yakında yumurta gelişimi sayılıyor sanırım.Teşekkür ederim..
Ama sanki fazla mı çıktı test günüm gelmedi 3 hafta diyor bana ☺ (Hoşuma gitmedi değil ama )
Canım Tahmini kaç kilo fazlan var ? Tavsiyem ilk olarak güzel bir spor salonuna kayıt ol be hiç olmazsa 5 kilo gibi ver metabolizmanı hızlandır. Benim 7 kilo fazlam vardı doktorum her gördüğünde sen git gide şişiyor musun ya zayıfla biraz bu ne böyle fln dedi biliyor Zoruma gideceğimi de bir aysa verip gittim yani kilolarımı inan iğneler hormonlar çok daha şişiriyor insanı ve daha hamile kalmadan nefes alamaz hale geliyorsun ayrıca ben tedaviye başlamadan karaciğerimde yağlanma fln var mı diye baktı yani bunların hepsi kilodan başlı başına sorun kiloBen istanbulda bülent tıraş hocaya yaptırmayı düşünüyorum 15 bin falan ilaçlarla dedi bana asistan kız. Kilo veremiyorum ki verdiğim gibi geri alıyorum diyetisyen kontrolünde bile.
Şimdi bunu duyunca daha heyecanlandımBenimde transferin 21. günü bugün. 5+4 gösteriyor. 5. gün embriyosu 2 haftaya yakında yumurta gelişimi sayılıyor sanırım.
Yapma sabret demek isterim.Şimdi bunu duyunca daha heyecanlandımtransfer sonra 7.günüm ama yarın evde erken gebelik testi yapacağım dayanamıyorum
6. Günde çıkmışmıydı pekiYapma sabret demek isterim.Lakin ben burada herkese belirti aramayın kızlar çok erken derken 6. gün öğlen gebelik testi yapmıştım dayanamayıp.
Evet bende çok şaşırmıştım. Ne erken gebelik testiydi nede ilk idrardı. İlk 3 5 dk içinde çıkmıştı hemde.6. Günde çıkmışmıydı peki ☺
İkiz mi peki senin kiEvet bende çok şaşırmıştım. Ne erken gebelik testiydi nede ilk idrardı. İlk 3 5 dk içinde çıkmıştı hemde.
Yok canım. Tek embriyo transfer edildi. 5. gün embriyosuydu.İkiz mi peki senin ki
Kaçıncı gün yerleşme kanaması olabilir sakin ol sakın stres yapmaBenim kanamam başladı ağrım yok ama kanama var öyle şakır şakır da değil az ama taze kan
24. Gün bugün yarın kese için gidicem baya bildiğin kan ya yerleşme olması imkansız ama düşük olsa ağrım çok olur ağrım yok anlamadım yarın belli olucak bakalımKaçıncı gün yerleşme kanaması olabilir sakin ol sakın stres yapma
Canım korkma kan sulandırıcı kullanıyor musun ? Bazen o da yapıyor diye biliyorum24. Gün bugün yarın kese için gidicem baya bildiğin kan ya yerleşme olması imkansız ama düşük olsa ağrım çok olur ağrım yok anlamadım yarın belli olucak bakalım
Mercimek miHic uyuyamiyorum
Korkma canım birşey olmaz Allah korur bende normalde ayakkabıma bile eğilmiyordum bugün fazlaca eğilip kalktımCanlarım mesajlarinizi tek tek okudum ve cok guldurdunuz beni sag salim rotarla birlikte evime gelebildim dun aksam cok sukur dun cok yoruldum ve bi kac kez valizi kaldirmak zorunda kaldim Allah yardim etsin ignemide gec vurdurdum ucagi bekledigim icin yarin tekrar kan verecegim 3 kanı vermemistim bi bakalim ne durumda susam tanesi
Doktoruna haber ver mutlaka bir ilaç verir ve 2 gün yat dinlen...24. Gün bugün yarın kese için gidicem baya bildiğin kan ya yerleşme olması imkansız ama düşük olsa ağrım çok olur ağrım yok anlamadım yarın belli olucak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?