2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korkma canım birşey olmaz Allah korur bende normalde ayakkabıma bile eğilmiyordum bugün fazlaca eğilip kalktım
Valla dedim Allahim sana emanet diye aslinda ben oyle egilmeyim silmeyim demiyorum tabii yine dikkat ediyorum da robot gibi de yasamiyorum hep dedim Rabbim nasip edecekse onu korur diye

Valla dedim Allahim sana emanet diye aslinda ben oyle egilmeyim silmeyim demiyorum tabii yine dikkat ediyorum da robot gibi de yasamiyorum hep dedim Rabbim nasip edecekse onu korur diye
Tabi ki çok doğru canım. Rabbimin koruduğunu kimse koruyamaz. Annem bana hamileyken merdivenlerden yuvarlanmış

Aynen canim supurge silme temizlik yapmayiz sadece yemegimizi yapabiliriz disaridan ihtiyaclarimizi alabiliriz
Aynen öyle canımben hiç temizlik yapmadım tabi arada tezgahımı sildim tuvaletimi yıkadım duştan sonra banyoyu temizledim bir kez viledayla yerleri sildim ama süpürge falan hiç yapmadım

Arkafaslar tek embiriyo ikiz olabiliyormu
100de 2 ihtimal oluyor. Benim tek embriyo bölündü tek yumurta ikizleri oldular. Tüp bebekte bormal gebeliğe göre daha sık rastlanıyormuş. Doktorum 2 embriyo transfer etti şimdi üçüz gebeyim

100de 2 ihtimal oluyor. Benim tek embriyo bölündü tek yumurta ikizleri oldular. Tüp bebekte bormal gebeliğe göre daha sık rastlanıyormuş. Doktorum 2 embriyo transfer etti şimdi üçüz gebeyim
Nerden anlaşıldı canım ilk olarak beta dan mı yoksa keseyi görünce mi bildi doktorun

Nerden anlaşıldı canım ilk olarak beta dan mı yoksa keseyi görünce mi bildi doktorun
hcglerim hep 2 katı arttı. Ben onun için hep tek diyordum. İlk ultrasonda doktor ikiz dedi çok şaşirmiştim. Neyse geçen hafta yine gittim doktora ikizin biri bölünmüş o ikisi kendi aradında tek yumurta ikizi olmuşlar dedi. Üçüz olmuş. İkisi tıpatıp olacak biri fatklı olacak dedi. Üçününde kalp atısını duyduk. Üçüde şimdilik iyi. Üçüzü duyunca korktuk 2 doktora daha gittik hepsi 12. Haftanda birinin kalp atısını durduralım çok riskli diyor. 9 haftalığız su an. Düşünmek için 3 haftam daha var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…