- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 43
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.841
Valla dedim Allahim sana emanet diye aslinda ben oyle egilmeyim silmeyim demiyorum tabii yine dikkat ediyorum da robot gibi de yasamiyorum hep dedim Rabbim nasip edecekse onu korur diyeKorkma canım birşey olmaz Allah korur bende normalde ayakkabıma bile eğilmiyordum bugün fazlaca eğilip kalktım
Canım naptın?24. Gün bugün yarın kese için gidicem baya bildiğin kan ya yerleşme olması imkansız ama düşük olsa ağrım çok olur ağrım yok anlamadım yarın belli olucak bakalım
Tabi ki çok doğru canım. Rabbimin koruduğunu kimse koruyamaz. Annem bana hamileyken merdivenlerden yuvarlanmışValla dedim Allahim sana emanet diye aslinda ben oyle egilmeyim silmeyim demiyorum tabii yine dikkat ediyorum da robot gibi de yasamiyorum hep dedim Rabbim nasip edecekse onu korur diye
Herkesin idrara hemen geçmeyebiliyor canım.Bende şimdi erken gebelik testi yaptım sonuç negatif.. ben de uyuyamıyorum miğde berbat durumda
Tabi ki çok doğru canım. Rabbimin koruduğunu kimse koruyamaz. Annem bana hamileyken merdivenlerden yuvarlanmış
Cok uykum oluyo. Yataga yatinca uyuyamiyorum. Tum gece uyumadim.Mercimek mi ☺ Miden mi kötü benimde kalkasım yok ama mecburum jel yapıp hazırlanıp işe gitmem lazım
Mercimek ah mercimekCok uykum oluyo. Yataga yatinca uyuyamiyorum. Tum gece uyumadim.
Tabi dikkat etmek ayrı ama sonuçta günlük yaşama dönün diyor doktorlaramann nasip hersey ya sakınan goze cop batar dikkat etmek ayri yarin verebilirsem vereyim bakalim kan
Aynen canim supurge silme temizlik yapmayiz sadece yemegimizi yapabiliriz disaridan ihtiyaclarimizi alabilirizTabi dikkat etmek ayrı ama sonuçta günlük yaşama dönün diyor doktorlar
Aynen öyle canımben hiç temizlik yapmadım tabi arada tezgahımı sildim tuvaletimi yıkadım duştan sonra banyoyu temizledim bir kez viledayla yerleri sildim ama süpürge falan hiç yapmadımAynen canim supurge silme temizlik yapmayiz sadece yemegimizi yapabiliriz disaridan ihtiyaclarimizi alabiliriz
Canım kimyasal çok kullanma biraz daha sabretKızlar ya biliyorsunuz ki domestos olmadan temizlenmiyor oda kimyasal zararli degil mi icim rahat etmeyecek onsuz temizlikte
Evet degil mi artik esime yaptirayim onlarin yaptigi iste nasil olursaCanım kimyasal çok kullanma biraz daha sabret
Valla hiç olmuyorEvet degil mi artik esime yaptirayim onlarin yaptigi iste nasil olursa
100de 2 ihtimal oluyor. Benim tek embriyo bölündü tek yumurta ikizleri oldular. Tüp bebekte bormal gebeliğe göre daha sık rastlanıyormuş. Doktorum 2 embriyo transfer etti şimdi üçüz gebeyimArkafaslar tek embiriyo ikiz olabiliyormu
Nerden anlaşıldı canım ilk olarak beta dan mı yoksa keseyi görünce mi bildi doktorun100de 2 ihtimal oluyor. Benim tek embriyo bölündü tek yumurta ikizleri oldular. Tüp bebekte bormal gebeliğe göre daha sık rastlanıyormuş. Doktorum 2 embriyo transfer etti şimdi üçüz gebeyim
hcglerim hep 2 katı arttı. Ben onun için hep tek diyordum. İlk ultrasonda doktor ikiz dedi çok şaşirmiştim. Neyse geçen hafta yine gittim doktora ikizin biri bölünmüş o ikisi kendi aradında tek yumurta ikizi olmuşlar dedi. Üçüz olmuş. İkisi tıpatıp olacak biri fatklı olacak dedi. Üçününde kalp atısını duyduk. Üçüde şimdilik iyi. Üçüzü duyunca korktuk 2 doktora daha gittik hepsi 12. Haftanda birinin kalp atısını durduralım çok riskli diyor. 9 haftalığız su an. Düşünmek için 3 haftam daha varNerden anlaşıldı canım ilk olarak beta dan mı yoksa keseyi görünce mi bildi doktorun
Keşke bende tek embriyo koydursaymişim diyorum bazen allahın gücüne gitmesin de yineBenim doktorumun bir hastasıda aynı şekilde tek embriyoyla ikiz hamile ne kadar güzel bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?