2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım öncelikle tebrik ederim inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına gerçekten çok zor bir karar ama rabbim hangisi hayırlı ise onu göstersin

Canım öncelikle tebrik ederim inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına gerçekten çok zor bir karar ama rabbim hangisi hayırlı ise onu göstersin
Teşekkür ederim bizde öyle diyoruz eşimle hayırlısı ne ise o olsun. Yıllardır evlat hasreti çekerken rabbim 2yi 3 yaptı vardir bi bildiği

kızlar selam.bugün benim sonuç günüm.sabah kan verdim öğlene belli olacak hayırlısıyla bişey merak ettim.sabah hastaneye giderken kasığıma iğne batması gibi ağrılar girdi.tuvalete girince pedimde çok çok açık kahve iki yerde nohut büyüklüğünde leke vardı.bugünler benim adet günüm hemde.bütün modum düştü. yerleşme kanaması olabilirmi

Öğlen belli olur canım ne olduğu. Benimde 9.gün oldu lekelenmem.

Kahverengi akıntı normalmiş canım içini ferah tut.kırmızı kana çevrilmediği sürece... zaten öğlenede öğrenirsin hersey güzel olur inşallah

Öğlen belli olur canım ne olduğu. Benimde 9.gün oldu lekelenmem.
Kahverengi akıntı normalmiş canım içini ferah tut.kırmızı kana çevrilmediği sürece... zaten öğlenede öğrenirsin hersey güzel olur inşallah
çok sağolun kızlar.çok gerildim dokunsalar ağlayacak moddayım dünde gün boyu tam göbeğimin altındaki yerde bi sertlik ve gerginlik vardı.sanki derimi iki yandan çekiyorlar gibi.dik yürüyemiyordum.sizlerde oldumu böyle bi durum

Bende pek bişey olmamıştı canım. Her bünye farklı.

Merhaba hanımlar. Öncelikle transfer olanlara sonuç bekliyenlere rabbim hayırlısıyla pozitifi görmeyi ve tamamına erdirip evlatlarınız kavusmayı nasip etsin inşallah. Benim 3 kaybım var, yas 41 oldu yasayan çocugum yok. Rahimde perde varmış yer kalmadığı için bebekler ölmüş. Histteroskopi oldum 1 sene önce Cok sükür suan Bi sıkıntı yok. Üçünde dogal yolla hamile kalmıştım ama olmuyor deniyoruz. Önümüzdeki ay yumurta takibi yaptırıp catlatma iğnesi olmayı düşünüyorum. O da olmazsa mayıs gibi parasını hazırladık tüp bebek tedavisi ne baslayacagız. İnsallah gerek kalmaz. Ben Yücel Karaman'da Histteroskopi oldum. Tüp bebek içinde ona gitmek istiyoruz ama sizlerinde görüşlerini almak istiyorum. Maddi olarak bir kez yaptırabiliriz tüp bebegi ikinci Bi sansımız olmaz olsada gec olur diye düşünüyorum.yücel hocaya yaptıran arkadaşlar ne kadara yaptırdınız toplam nekadar tutdu. Birde Yücel hoca doğru bir seçimi?? Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Rabbım isteyen herkese nasip etsin tez vakitte insallah kucagımızı boş boynumuzu bükük bırakmasın

Rabbim verdiyse vardır bir bildiği canım.tabi ki tercih senin
Hadi hayırlı sonuçlarla gel canım korkma bende de oldu lekelenme 6. Gün 7. Gün 9. Gün 12. Gün 14. Gün bile oldu

Yücel hocaya gitmedim ama ilk tüp bebek araştirmasında ismini çok duymıştum iyi bir doktor diye okumuştum
Yücel kahraman
Bülent tiraş
Hulusi zeyneloğlu
Fatih öğüç
Recai pabuşcu bu isimler en iyiler diye biliyorum

Rabbim verdiyse vardır bir bildiği canım.tabi ki tercih senin

Hadi hayırlı sonuçlarla gel canım korkma bende de oldu lekelenme 6. Gün 7. Gün 9. Gün 12. Gün 14. Gün bile oldu
sağol canım.inşallah normal bir lekelenmedir aslında hastanenin sistemine girsem sonuç çıkmıştır belki ama cesaretim yok.doktordan duymayı bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…