- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.861
Canım öncelikle tebrik ederim inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına gerçekten çok zor bir karar ama rabbim hangisi hayırlı ise onu göstersinhcglerim hep 2 katı arttı. Ben onun için hep tek diyordum. İlk ultrasonda doktor ikiz dedi çok şaşirmiştim. Neyse geçen hafta yine gittim doktora ikizin biri bölünmüş o ikisi kendi aradında tek yumurta ikizi olmuşlar dedi. Üçüz olmuş. İkisi tıpatıp olacak biri fatklı olacak dedi. Üçününde kalp atısını duyduk. Üçüde şimdilik iyi. Üçüzü duyunca korktuk 2 doktora daha gittik hepsi 12. Haftanda birinin kalp atısını durduralım çok riskli diyor. 9 haftalığız su an. Düşünmek için 3 haftam daha var
Teşekkür ederim bizde öyle diyoruz eşimle hayırlısı ne ise o olsun. Yıllardır evlat hasreti çekerken rabbim 2yi 3 yaptı vardir bi bildiğiCanım öncelikle tebrik ederim inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına gerçekten çok zor bir karar ama rabbim hangisi hayırlı ise onu göstersin
Ertesi gün diye biliyorumkizlar opu yapildigi gun mu dollenme gerceklestiriyorlar ??
Teşekkür ederim cevap icinErtesi gün diye biliyorum
Canım şimdi uyandım bi kanama bişi yok ağrı sızı hafif var batma şeklindeCanım naptın?
İnşallah güzel güzel görürsünüz keseyi.Canım şimdi uyandım bi kanama bişi yok ağrı sızı hafif var batma şeklinde
Öğlen belli olur canım ne olduğu. Benimde 9.gün oldu lekelenmem.kızlar selam.bugün benim sonuç günüm.sabah kan verdim öğlene belli olacak hayırlısıylabişey merak ettim.sabah hastaneye giderken kasığıma iğne batması gibi ağrılar girdi.tuvalete girince pedimde çok çok açık kahve iki yerde nohut büyüklüğünde leke vardı.bugünler benim adet günüm hemde.bütün modum düştü. yerleşme kanaması olabilirmi
Kahverengi akıntı normalmiş canım içini ferah tut.kırmızı kana çevrilmediği sürece... zaten öğlenede öğrenirsin hersey güzel olur inşallahkızlar selam.bugün benim sonuç günüm.sabah kan verdim öğlene belli olacak hayırlısıylabişey merak ettim.sabah hastaneye giderken kasığıma iğne batması gibi ağrılar girdi.tuvalete girince pedimde çok çok açık kahve iki yerde nohut büyüklüğünde leke vardı.bugünler benim adet günüm hemde.bütün modum düştü. yerleşme kanaması olabilirmi
Öğlen belli olur canım ne olduğu. Benimde 9.gün oldu lekelenmem.
çok sağolun kızlar.çok gerildim dokunsalar ağlayacak moddayımKahverengi akıntı normalmiş canım içini ferah tut.kırmızı kana çevrilmediği sürece... zaten öğlenede öğrenirsin hersey güzel olur inşallah
Bende pek bişey olmamıştı canım. Her bünye farklı.çok sağolun kızlar.çok gerildim dokunsalar ağlayacak moddayımdünde gün boyu tam göbeğimin altındaki yerde bi sertlik ve gerginlik vardı.sanki derimi iki yandan çekiyorlar gibi.dik yürüyemiyordum.sizlerde oldumu böyle bi durum
böyle adet olacakmışım gibi bi huzursuzluk var vücudumda.nedense kötüye hazırladım kendimi.Allahım hayırlısını versinBende pek bişey olmamıştı canım. Her bünye farklı.
Rabbim verdiyse vardır bir bildiği canım.tabi ki tercih seninhcglerim hep 2 katı arttı. Ben onun için hep tek diyordum. İlk ultrasonda doktor ikiz dedi çok şaşirmiştim. Neyse geçen hafta yine gittim doktora ikizin biri bölünmüş o ikisi kendi aradında tek yumurta ikizi olmuşlar dedi. Üçüz olmuş. İkisi tıpatıp olacak biri fatklı olacak dedi. Üçününde kalp atısını duyduk. Üçüde şimdilik iyi. Üçüzü duyunca korktuk 2 doktora daha gittik hepsi 12. Haftanda birinin kalp atısını durduralım çok riskli diyor. 9 haftalığız su an. Düşünmek için 3 haftam daha var
Hadi hayırlı sonuçlarla gel canım korkma bende de oldu lekelenme 6. Gün 7. Gün 9. Gün 12. Gün 14. Gün bile oldukızlar selam.bugün benim sonuç günüm.sabah kan verdim öğlene belli olacak hayırlısıylabişey merak ettim.sabah hastaneye giderken kasığıma iğne batması gibi ağrılar girdi.tuvalete girince pedimde çok çok açık kahve iki yerde nohut büyüklüğünde leke vardı.bugünler benim adet günüm hemde.bütün modum düştü. yerleşme kanaması olabilirmi
Ben transfer olalı 3 hafta oldu hala adet olacakmışım gibi oluyor zaman zaman.böyle adet olacakmışım gibi bi huzursuzluk var vücudumda.nedense kötüye hazırladım kendimi.Allahım hayırlısını versin
Yücel hocaya gitmedim ama ilk tüp bebek araştirmasında ismini çok duymıştum iyi bir doktor diye okumuştumMerhaba hanımlar. Öncelikle transfer olanlara sonuç bekliyenlere rabbim hayırlısıyla pozitifi görmeyi ve tamamına erdirip evlatlarınız kavusmayı nasip etsin inşallah. Benim 3 kaybım var, yas 41 oldu yasayan çocugum yok. Rahimde perde varmış yer kalmadığı için bebekler ölmüş. Histteroskopi oldum 1 sene önce Cok sükür suan Bi sıkıntı yok. Üçünde dogal yolla hamile kalmıştım ama olmuyor deniyoruz. Önümüzdeki ay yumurta takibi yaptırıp catlatma iğnesi olmayı düşünüyorum. O da olmazsa mayıs gibi parasını hazırladık tüp bebek tedavisi ne baslayacagız. İnsallah gerek kalmaz. Ben Yücel Karaman'da Histteroskopi oldum. Tüp bebek içinde ona gitmek istiyoruz ama sizlerinde görüşlerini almak istiyorum. Maddi olarak bir kez yaptırabiliriz tüp bebegi ikinci Bi sansımız olmaz olsada gec olur diye düşünüyorum.yücel hocaya yaptıran arkadaşlar ne kadara yaptırdınız toplam nekadar tutdu. Birde Yücel hoca doğru bir seçimi?? Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Rabbım isteyen herkese nasip etsin tez vakitte insallah kucagımızı boş boynumuzu bükük bırakmasın
Gayet iyi çıkmış sonuç. Katlanarak artsın inşallah.Kızlar 12. Günüm bugun ilk kanjmı verdim 180 çıktı değerim çarş tekrar kan vericem katlancak mı bakalın
sağol canım.inşallah normal bir lekelenmedirRabbim verdiyse vardır bir bildiği canım.tabi ki tercih senin
Hadi hayırlı sonuçlarla gel canım korkma bende de oldu lekelenme 6. Gün 7. Gün 9. Gün 12. Gün 14. Gün bile oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?