2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım çok zor bi karar rabbim yardımcın olsun. Benim bi arkadaşım var üçüz doğurdu tüp bebek onunda.

sağol canım.inşallah normal bir lekelenmedir aslında hastanenin sistemine girsem sonuç çıkmıştır belki ama cesaretim yok.doktordan duymayı bekliyorum
Benim kan verdiğim gün sistemi bozulmuş hastanenin hata verip duruyordu. Hastaneyi arayıp hemşire den öğrenmiştim sonucu, gözümüzle görmeden inanamamıştık eşimle. İyi sabır var sende.

Benim kan verdiğim gün sistemi bozulmuş hastanenin hata verip duruyordu. Hastaneyi arayıp hemşire den öğrenmiştim sonucu, gözümüzle görmeden inanamamıştık eşimle. İyi sabır var sende.
sonuç pozitif yada negatif neyse onu bi öğreneyim.garantilemek için sonucada bakarım

Benim cildim çok kuru kızlar. Ellerim bacaklarım. Tiroid yükseldi bence benim. Eşimde tiroid hastası onunda cildi çok kuruyor. Kadın doğum randevum 18inde 1 hafta idare edicem gittiğimde tiroid içinde kan vericem. Bana ilaç filan verilmedi ama 2.97 çıkmış en son tahlilde. Normal demişlerdi.

Evet ver canım ihmal etme bol bol su iç ama

Evet ver canım ihmal etme bol bol su iç ama
İçiyorum canım. Şimdi randevu alıp gitmeye kalksam bi yere en az 1 hafta 10 gün sonrasına randevu verilecek. Ben zaten haftaya salı doktora gidicem. Orada veririm kanımı. Geç kalmış mı olurum acaba? 6+6da oluyorum haftaya randevu günü. Ama cidden bulamam ki randevuda.

Kızlar gebelik haftanızı adetinizin ilk gününe göremi yoksa blast transfer gününe göremi hesaplıyorsunuz

İki gün arka arkaya gitme canım az kalmış zaten bir hafta da su içmeye dikkat et yeter bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…