- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.363
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.881
Canım çok zor bi karar rabbim yardımcın olsun. Benim bi arkadaşım var üçüz doğurdu tüp bebek onunda.hcglerim hep 2 katı arttı. Ben onun için hep tek diyordum. İlk ultrasonda doktor ikiz dedi çok şaşirmiştim. Neyse geçen hafta yine gittim doktora ikizin biri bölünmüş o ikisi kendi aradında tek yumurta ikizi olmuşlar dedi. Üçüz olmuş. İkisi tıpatıp olacak biri fatklı olacak dedi. Üçününde kalp atısını duyduk. Üçüde şimdilik iyi. Üçüzü duyunca korktuk 2 doktora daha gittik hepsi 12. Haftanda birinin kalp atısını durduralım çok riskli diyor. 9 haftalığız su an. Düşünmek için 3 haftam daha var
Bebeklerde zeka ve gelişim geriliğinden korkuyorum. Arkadaşinizin üçüzleri nasillarCanım çok zor bi karar rabbim yardımcın olsun. Benim bi arkadaşım var üçüz doğurdu tüp bebek onunda.
Gayet sağlıklı üçüde.Bebeklerde zeka ve gelişim geriliğinden korkuyorum. Arkadaşinizin üçüzleri nasillar
Getir kız biz bakalımsağol canım.inşallah normal bir lekelenmediraslında hastanenin sistemine girsem sonuç çıkmıştır belki ama cesaretim yok.doktordan duymayı bekliyorum
Yaaaa kiz hadi bak ya meraklandiksağol canım.inşallah normal bir lekelenmediraslında hastanenin sistemine girsem sonuç çıkmıştır belki ama cesaretim yok.doktordan duymayı bekliyorum
Benim kan verdiğim gün sistemi bozulmuş hastanenin hata verip duruyordu. Hastaneyi arayıp hemşire den öğrenmiştim sonucu, gözümüzle görmeden inanamamıştık eşimle. İyi sabır var sende.sağol canım.inşallah normal bir lekelenmediraslında hastanenin sistemine girsem sonuç çıkmıştır belki ama cesaretim yok.doktordan duymayı bekliyorum
Getir kız biz bakalım
valla bakamam kalbim dayanmazYaaaa kiz hadi bak ya meraklandik
sonuç pozitif yada negatif neyse onu bi öğreneyim.garantilemek için sonucada bakarımBenim kan verdiğim gün sistemi bozulmuş hastanenin hata verip duruyordu. Hastaneyi arayıp hemşire den öğrenmiştim sonucu, gözümüzle görmeden inanamamıştık eşimle. İyi sabır var sende.
Çok teşekkür ederim canım allah isteyen herkese nasip etsin inşGayet iyi çıkmış sonuç. Katlanarak artsın inşallah.
Kullanıyorum canım ya inşallah öyledir gece sürekli kalktım ağrım olcak mı noldu ne bitti diyeCanım korkma kan sulandırıcı kullanıyor musun ? Bazen o da yapıyor diye biliyorum
Bugün değil mi randevun kaç da canım? Hayırlı haberle gel inşallahKullanıyorum canım ya inşallah öyledir gece sürekli kalktım ağrım olcak mı noldu ne bitti diye
Evet ver canım ihmal etme bol bol su iç amaBenim cildim çok kuru kızlar. Ellerim bacaklarım. Tiroid yükseldi bence benim. Eşimde tiroid hastası onunda cildi çok kuruyor. Kadın doğum randevum 18inde 1 hafta idare edicem gittiğimde tiroid içinde kan vericem. Bana ilaç filan verilmedi ama 2.97 çıkmış en son tahlilde. Normal demişlerdi.
İçiyorum canım. Şimdi randevu alıp gitmeye kalksam bi yere en az 1 hafta 10 gün sonrasına randevu verilecek. Ben zaten haftaya salı doktora gidicem. Orada veririm kanımı. Geç kalmış mı olurum acaba? 6+6da oluyorum haftaya randevu günü. Ama cidden bulamam ki randevuda.Evet ver canım ihmal etme bol bol su iç ama
Ben blastokist transferine göre hesaplıyorum. Adetime göre hesaplayınca 2 gün önden gidiyor.Kızlar gebelik haftanızı adetinizin ilk gününe göremi yoksa blast transfer gününe göremi hesaplıyorsunuz
Baktım şimdi dahiliyeye en erken 17 şubata randevu var. Zaten 18 şubat benim kadın doğum randevusudaEvet ver canım ihmal etme bol bol su iç ama
İki gün arka arkaya gitme canım az kalmış zaten bir hafta da su içmeye dikkat et yeter benceİçiyorum canım. Şimdi randevu alıp gitmeye kalksam bi yere en az 1 hafta 10 gün sonrasına randevu verilecek. Ben zaten haftaya salı doktora gidicem. Orada veririm kanımı. Geç kalmış mı olurum acaba? 6+6da oluyorum haftaya randevu günü. Ama cidden bulamam ki randevuda.
benimde adet günüme göre 4 gün geridenBen blastokist transferine göre hesaplıyorum. Adetime göre hesaplayınca 2 gün önden gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?