- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.363
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.901
Aslında ceviz suyu iyi geliyormuş. Hamilelere de yararlı diyolar ama içmeye cesaret edemiycem galiba.İki gün arka arkaya gitme canım az kalmış zaten bir hafta da su içmeye dikkat et yeter bence
Zaten en doğru sonuç ultrason ölçümünde çıkacak ortaya.benimde adet günüme göre 4 gün geriden
Bugün cnm 2buçukta bi saat sonra çıkıcam inşallah güzel haberler veririm sizeBugün değil mi randevun kaç da canım? Hayırlı haberle gel inşallah
İnşallah canım bekliyoruzBugün cnm 2buçukta bi saat sonra çıkıcam inşallah güzel haberler veririm size
İnşallah canım.Bugün cnm 2buçukta bi saat sonra çıkıcam inşallah güzel haberler veririm size
Doğru en güzeli sabırla beklemekZaten en doğru sonuç ultrason ölçümünde çıkacak ortaya.
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz burda her güzel haber bize çok büyük morelBugün cnm 2buçukta bi saat sonra çıkıcam inşallah güzel haberler veririm size
Sucuk bana yasak demişti hemşire bende az önce köfte yiyeyim dedim 3 tane yedim içi hafif pembe gibi geldi attım yemedim kalanınıSabah tost yemiştim, içine azıcık sucuk koydum mahvetti midemi. Bende koku olayı felaket durumda. Midem epey hassaslaştı. Bulantı filan yok gibi ama çok garip midemin içi.
Blast transfer tarihine gore hesapliyorum son adetle bi kac gun oynuyor arada zatenKızlar gebelik haftanızı adetinizin ilk gününe göremi yoksa blast transfer gününe göremi hesaplıyorsunuz
Yaa bana hiç denmedi bişey. Sucuk niye yasak ki?Sucuk bana yasak demişti hemşire bende az önce köfte yiyeyim dedim 3 tane yedim içi hafif pembe gibi geldi attım yemedim kalanını
Bilmiyorum ki canım sosis sucuk salam yasak demiştiYaa bana hiç denmedi bişey. Sucuk niye yasak ki?
Ben sucugu ayriyeten pisirip otle ekmek arasina koyup tost yapmistm. Cig yasakYaa bana hiç denmedi bişey. Sucuk niye yasak ki?
Bende pişirip yaptım canım.Ben sucugu ayriyeten pisirip otle ekmek arasina koyup tost yapmistm. Cig yasak
Hayırlı olsun. Sağlıkla katlansın inşallah.kızlar sonucumu aldım.çok şükür pozitifdeğerim 263 çıkmış.Allahım herkese nasip etsin
Hayırlı olsun.. kaçıncı günde kan verdinkızlar sonucumu aldım.çok şükür pozitifdeğerim 263 çıkmış.Allahım herkese nasip etsin
Çok şükür canımkızlar sonucumu aldım.çok şükür pozitifdeğerim 263 çıkmış.Allahım herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?