2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar herşey yolunda çok şükür 5+5 tek göründü kalp atışı çok minik olduğu için duyamadık ama minik minik atıyordu gösterdi doktor Kanamada kan sulandırıcıdan olmuş dedi onu bıraktırdı haftaya cuma tekrar gidicez bu kez kalp atışını duyucaz inşallah

Ayyyy masaallah rabbim kucagnda gostersin canim

Çok şükür canım rabbim kucağına aldırsın inşallah çok sevindim maşallah küçük sıpaya Dedim ben sana demi kan sulandırıcı diye

Kiz senin ne guzel isin var oyle. Surekli aramIzdasin masaallah
Bensiz olmayın birşey kaçırırsam diye burdayım hep Ahaha evet şükürler olsun rahatım ben yoksa başlamazdım zaten ayaklarımı hep uzatarak oturuyorum. Ağır birşey kaldırmayı bırak yerimden bile kalkmıyorum

Çok şükür canım rabbim kucağına aldırsın inşallah çok sevindim maşallah küçük sıpaya❤ Dedim ben sana demi kan sulandırıcı diye
Evet canım söylemiştin Doktor gibi olduk valla biz de rabbim devamını getirsin inşallah hepimizin. Üç gün tek estrofem içip onu da bırak dedi

Masallah pirenses gibisin ne is yapion

Oh maşallah. Hem kan sulandırıcıdan kurtulmuş oldun bak.

Tabiki eşim diyor ki bu gidişle üniversiteye başlayınca bile çocuk var mı diye düşüneceksin bu gidişle diyo
Nolcak bu paranoyaklığımız bilmem sanki şimdi doktordan çıkan ben değilim neyse videoyaya çektim durup durup onu izlerim artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…