- 26 Ocak 2020
- 753
- 758
- 23
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.921
Maşallah canım rabbim tamamına erdirsin inşaallahkızlar sonucumu aldım.çok şükür pozitifdeğerim 263 çıkmış.Allahım herkese nasip etsin
Ayyyy masaallah rabbim kucagnda gostersin canimKızlar herşey yolunda çok şükür 5+5 tek göründü kalp atışı çok minik olduğu için duyamadık ama minik minik atıyordu gösterdi doktor ♥ Kanamada kan sulandırıcıdan olmuş dedi onu bıraktırdı haftaya cuma tekrar gidicez bu kez kalp atışını duyucaz inşallah
çok teşekkür ederim.bugün 11.günümHayırlı olsun.. kaçıncı günde kan verdin
Çok şükür canım rabbim kucağına aldırsın inşallah çok sevindim maşallah küçük sıpayaKızlar herşey yolunda çok şükür 5+5 tek göründü kalp atışı çok minik olduğu için duyamadık ama minik minik atıyordu gösterdi doktor ♥ Kanamada kan sulandırıcıdan olmuş dedi onu bıraktırdı haftaya cuma tekrar gidicez bu kez kalp atışını duyucaz inşallah
Senin değerlerde yüksekti demi canım ama tek miş kaç kaçtı betalarınÇok şükür canım rabbim kucağına aldırsın inşallah çok sevindim maşallah küçük sıpaya❤ Dedim ben sana demi kan sulandırıcı diye
Kiz senin ne guzel isin var oyle. Surekli aramIzdasinÇok şükür canım rabbim kucağına aldırsın inşallah çok sevindim maşallah küçük sıpaya❤ Dedim ben sana demi kan sulandırıcı diye
Bensiz olmayın birşey kaçırırsam diye burdayım hepKiz senin ne guzel isin var oyle. Surekli aramIzdasinmasaallah
Evet canım söylemiştinÇok şükür canım rabbim kucağına aldırsın inşallah çok sevindim maşallah küçük sıpaya❤ Dedim ben sana demi kan sulandırıcı diye
Amin kuzum hepimizin inşallah ya rabbim sancı saydığımız günleri de nasip ettirsin burdaAyyyy masaallah rabbim kucagnda gostersin canim
Masallah pirenses gibisinBensiz olmayın birşey kaçırırsam diye burdayım hepAhaha evet şükürler olsun rahatım ben yoksa başlamazdım zaten ayaklarımı hep uzatarak oturuyorum. Ağır birşey kaldırmayı bırak yerimden bile kalkmıyorum
Oh maşallah. Hem kan sulandırıcıdan kurtulmuş oldun bak.Kızlar herşey yolunda çok şükür 5+5 tek göründü kalp atışı çok minik olduğu için duyamadık ama minik minik atıyordu gösterdi doktor ♥ Kanamada kan sulandırıcıdan olmuş dedi onu bıraktırdı haftaya cuma tekrar gidicez bu kez kalp atışını duyucaz inşallah
Hadi gözün Aydın canımm artık resmen hamilesinEvet canım söylemiştin♥ Doktor gibi olduk valla biz derabbim devamını getirsin inşallah hepimizin. Üç gün tek estrofem içip onu da bırak dedi
Piremsesler gibiyimMasallah pirenses gibisinne is yapion
Hala inanamıyor olmak da hamileliğe dahil miHadi gözün Aydın canımm artık resmen hamilesin ❤
Piremsesler gibiyimbilgi işlem yönetmeniyim ben canım kurye şirketinde
Aynen bir ilaçtan kurtulmuş oldumOh maşallah. Hem kan sulandırıcıdan kurtulmuş oldun bak.
TabikiHala inanamıyor olmak da hamileliğe dahil mi
Nolcak bu paranoyaklığımız bilmem sanki şimdi doktordan çıkan ben değilimTabikieşim diyor ki bu gidişle üniversiteye başlayınca bile çocuk var mı diye düşüneceksin bu gidişle diyo
Sadece doktor anında iyi oluyoruz sonra hemen başlıyor korkular korkularNolcak bu paranoyaklığımız bilmem sanki şimdi doktordan çıkan ben değilimneyse videoyaya çektim durup durup onu izlerim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?