- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.941
Ben dun sandalyeden dustum sertce dgl bsy olmusmudurSadece doktor anında iyi oluyoruz sonra hemen başlıyor korkular korkular
Bence kesinlikle dahil. Benimseyebilmiş kabullenebilmiş değilim. Korkudan mı heyecandan mı bilmem.Hala inanamıyor olmak da hamileliğe dahil mi
Olmamıştır canım inşallah rabbimin koruduğunu kimse koruyamaz kalbini kötü tutma dua etBen dun sandalyeden dustum sertce dgl bsy olmusmudur
Bilemedim ki anlar mıyız bende hissetmiyorum canım korkuyorum da bir yandanBende birsey hissetmiyorum acaba diyorum hep yarin kan verecegim icim rahatlasin en azindan kizlar ya birsey olsa anlar miyiz ?
Onlarca tüp bebek annesi, tek bir soru.Bende birsey hissetmiyorum acaba diyorum hep yarin kan verecegim icim rahatlasin en azindan kizlar ya birsey olsa anlar miyiz ?
Bence korkudan alışmaya korkmaktan hayal kırıklığına uğramaya korkmaktanBence kesinlikle dahil. Benimseyebilmiş kabullenebilmiş değilim. Korkudan mı heyecandan mı bilmem.
Anlarız herhalde cnm ya illakiBende birsey hissetmiyorum acaba diyorum hep yarin kan verecegim icim rahatlasin en azindan kizlar ya birsey olsa anlar miyiz ?
İlk gebeliğimde herşey toz pembeydi doktor düşecek diyene kadar. Sonra korkular kaldı işte.Bence korkudan alışmaya korkmaktan hayal kırıklığına uğramaya korkmaktan
Tekrar hayırlı olsun sağlıcakla gelsin annesiKızlar herşey yolunda çok şükür 5+5 tek göründü kalp atışı çok minik olduğu için duyamadık ama minik minik atıyordu gösterdi doktor ♥ Kanamada kan sulandırıcıdan olmuş dedi onu bıraktırdı haftaya cuma tekrar gidicez bu kez kalp atışını duyucaz inşallah
Amin arkadaşım inşallah tez zamandaTekrar hayırlı olsun sağlıcakla gelsin annesiDarısı bizlerin başına
Ben hep jel kullanıyorum canımkızlar ben sabah progestan iğne akşam jel kullanıyordum.iğne ben de çok morarma ve beze yapınca artık sabah akşam jelle devam et dedi doktor .etki olarak aynımıdır acaba
etkisi aynı olmasa iğneye devam et derdi zaten demi.sağol canımBen hep jel kullanıyorum canım
Canım sanada hayırlı olsunkızlar ben sabah progestan iğne akşam jel kullanıyordum.iğne ben de çok morarma ve beze yapınca artık sabah akşam jelle devam et dedi doktor .etki olarak aynımıdır acaba
Dun tum gece kasigim agridiYine karnım belim ağrıyor. Rahmimde baskı var. Böyle olan var mı hala?
Kizz valla kafayi sıyıracagiz ha yakinda ben evham yaptim yarin kan verecegimBilemedim ki anlar mıyız bende hissetmiyorum canım korkuyorum da bir yandan
Degil mi diyorum birsey oldu da igne ilactan mi farketmiyorum acabaAnlarız herhalde cnm ya illaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?