- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.981
Evetde yanlis hareketden dusebilir miAslında bebeklerin düşmesi sağlıksız olmasıyla alakalı bi durum olurmuş genelde. Biz hep acaba kaybedermiyim korkusu yaşıyoruz. Haftaya gidince sorucam doktora düşse bi belirti olur mu diye.
Canım Allah korusun ama dedim ya benim annem bana hamileyken merdivenden yuvarlanmış ama bak hayattayımEvetde yanlis hareketden dusebilir mi
Sorucam valla unutmazsam heyecandan. Bitsin bu çile.Bunu sor ogren hepimize haber ver bizde kurtulalim artik bundan
Valla canım eskiden kadınlar çamaşır yıkar su taşırmış neler yaparmış peşpeşede bebek doğururmuş. Uzanmayla eğilip kalkmayla bebek düşmez diyolar. Ama tabi çok ağır kaldırmak filan zararlı.Evetde yanlis hareketden dusebilir mi
Bu arada ilkinde ben düşük yapacaktım ve biliyordum babamlar ev taşıyordu ben temizlik filan yaptım sakınmadım kendimi son ana kadar ne lekelenme ne başka bişey yoktu.Evetde yanlis hareketden dusebilir mi
En cok beta kaca kadar cikmisti dusukteBu arada ilkinde ben düşük yapacaktım ve biliyordum babamlar ev taşıyordu ben temizlik filan yaptım sakınmadım kendimi son ana kadar ne lekelenme ne başka bişey yoktu.
Merhaba canım acıbadem gokalp oner sen hangisiMerhaba kayseride hangi doktora gidiyorsunuz bende şubatta transfer olacak inşallah
Tesadüfe bakarmısın bendeMerhaba canım acıbadem gokalp oner sen hangisi
İlk kahverengi pıhtılı geldi şiddetli bir ağrıyla sonra kanamaya dönmüştü kürtaja gerek kalmamıştı kendiliğinden düştüKanaman olmusmuydu
Beta en fazla kaca cikmisti hatirliomusunİlk kahverengi pıhtılı geldi şiddetli bir ağrıyla sonra kanamaya dönmüştü kürtaja gerek kalmamıştı kendiliğinden düştü
Gebelikten gebeliğe değişiyor cnm ya benim ilkinde 11. Gün 98 di sonra 180 olmuştu bida verememiştim düşük olmuştuİcimi rahatlattin yarin 14 gun 2 kere vermistim bi daha vereyim artisina bakiyim en son 10 gun 171di kac olmasi gerekir
1666 olmuştu bi daha kan vermedim. Azar azar yükselmişti. Kese yolk sac bebek vardı.En cok beta kaca kadar cikmisti dusukte
İki kez vermiştim işte ikinci 180 di iki gün sonra düşük yaptımBeta en fazla kaca cikmisti hatirliomusun
Öyle cnm valla herkesin kıymetli bebişi ama bizim ki kıymetlinin de kıymetlisiOh çok şükür güzel haberler geldi. Gözün aydın canım. İş yapmak yok artık , kolay bulmadık bu bebeleri
İnşallah canım hepimiz duyalım hayırlısıyla doğrup uykulara hasret kalalımBu arada onunla gecmis olsun canim darisi kalp atisini detayli duymaya insallah
Insandan insana degisiyo demeki canimkendim agrisi olmamis belirti yasamamisİki kez vermiştim işte ikinci 180 di iki gün sonra düşük yaptım
Aklimi kurcalayan benim deger 24 saat icinde %60 artmisti ust ustu iki gun vermistim 24 saatte bir artmiyor degil mi beta hcgGebelikten gebeliğe değişiyor cnm ya benim ilkinde 11. Gün 98 di sonra 180 olmuştu bida verememiştim düşük olmuştu
Evet canım söylemiştin♥ Doktor gibi olduk valla biz derabbim devamını getirsin inşallah hepimizin. Üç gün tek estrofem içip onu da bırak dedi
Sadece düşük yapacağım gün ağrım başladı öncesinde hiç bi rahatsızlığım yoktu. Ne kasık ağrısı ne karın ağrısı.Insandan insana degisiyo demeki canimkendim agrisi olmamis belirti yasamamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?