2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oh çok şükür güzel haberler geldi. Gözün aydın canım. İş yapmak yok artık , kolay bulmadık bu bebeleri
Öyle cnm valla herkesin kıymetli bebişi ama bizim ki kıymetlinin de kıymetlisi

Gebelikten gebeliğe değişiyor cnm ya benim ilkinde 11. Gün 98 di sonra 180 olmuştu bida verememiştim düşük olmuştu
Aklimi kurcalayan benim deger 24 saat icinde %60 artmisti ust ustu iki gun vermistim 24 saatte bir artmiyor degil mi beta hcg

Kızlar hepiniz sağlıkla kucağınıza alın yavrularınızı.. ben sanıyordum ki hamile kalınca biter bu endişeler çok şükür der yaşarım nefes alırım artık.. ama sizden okuduğum kadarı ile asıl stres sıkıntı o zaman başlıyor sanırım..
Rabbim nasip etmişse yiyecek ekmeği içecek suyu varsa asla hiç bir şey karşı koyamaz ve yine doğar.. eskiden kadınlar bahçeler de çalışıyormuş doğuma kadar hem de.. biliyorum zor endişe içinde geçiyor ama hamileliginizin minik mucizenizin tadını çıkarın..

Evet canım söylemiştin♥ Doktor gibi olduk valla biz de rabbim devamını getirsin inşallah hepimizin. Üç gün tek estrofem içip onu da bırak dedi

Gözünaydın canım. Gereksiz kan sulandırıcı kullandırmanın zararları bence.. çok sevindim.. ama çok erken kalp atışlarını nasıl gördü ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…