- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 63
- 34
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #5.961
Yok valla ilaç iğneye rağmen kanama oldu mu oluo dün benim kanamam oldu mesela bildiğin kıpkırmızı kandı o yüzden stres yapma rabbim hepimizin evlatlarını korusunDegil mi diyorum birsey oldu da igne ilactan mi farketmiyorum acaba
Ben canım hala ağrım sızım var doktora gittim geldim hala vardı şimdi gittim iğnemi yaptırdım o geçirdi ağrımıYine karnım belim ağrıyor. Rahmimde baskı var. Böyle olan var mı hala?
Ya bende cok korkuyorum bazilari diyo ya dustu ama belirti yasamadim diyeYok valla ilaç iğneye rağmen kanama oldu mu oluo dün benim kanamam oldu mesela bildiğin kıpkırmızı kandı o yüzden stres yapma rabbim hepimizin evlatlarını korusun
Yok canım ya illaki ağrı oluo benceYa bende cok korkuyorum bazilari diyo ya dustu ama belirti yasamadim diye
hayırlı olsun gözün aydın.kaçıncı denemenizdi 5.gün donmuş transfer mi olmuştunuzçöok sevindim sizin adınıza.kızlar sonucumu aldım.çok şükür pozitifdeğerim 263 çıkmış.Allahım herkese nasip etsin
Mercimek kadar sey belki agri yapmaz.Yok canım ya illaki ağrı oluo bence
Düşük iğnesi mi canımBen canım hala ağrım sızım var doktora gittim geldim hala vardı şimdi gittim iğnemi yaptırdım o geçirdi ağrımı
çok sağol canım.Allahım herkesinkiyle birlikte benimkini de tamamına erdirir inşallahhayırlı olsun gözün aydın.kaçıncı denemenizdi 5.gün donmuş transfer mi olmuştunuzçöok sevindim sizin adınıza.
Ne iğnesi canım pruluton depot mu yaptırıyorsun sende?Ben canım hala ağrım sızım var doktora gittim geldim hala vardı şimdi gittim iğnemi yaptırdım o geçirdi ağrımı
Yok canım benim ilkinde kese bile yoktu düşük yaptım öyle bir ağrım oldu ki oturup ağladım ağrıdanMercimek kadar sey belki agri yapmaz.
Progestan canımNe iğnesi canım pruluton depot mu yaptırıyorsun sende?
Yok canım progestanDüşük iğnesi mi canım
Bu arada onunla gecmis olsun canim darisi kalp atisini detayli duymaya insallahYok valla ilaç iğneye rağmen kanama oldu mu oluo dün benim kanamam oldu mesela bildiğin kıpkırmızı kandı o yüzden stres yapma rabbim hepimizin evlatlarını korusun
Aslında bebeklerin düşmesi sağlıksız olmasıyla alakalı bi durum olurmuş genelde. Biz hep acaba kaybedermiyim korkusu yaşıyoruz. Haftaya gidince sorucam doktora düşse bi belirti olur mu diye.Allah sonumuzu hayr etsin
İcimi rahatlattin yarin 14 gun 2 kere vermistim bi daha vereyim artisina bakiyim en son 10 gun 171di kac olmasi gerekirYok canım benim ilkinde kese bile yoktu düşük yaptım öyle bir ağrım oldu ki oturup ağladım ağrıdan
Bunu sor ogren hepimize haber ver bizde kurtulalim artik bundanAslında bebeklerin düşmesi sağlıksız olmasıyla alakalı bi durum olurmuş genelde. Biz hep acaba kaybedermiyim korkusu yaşıyoruz. Haftaya gidince sorucam doktora düşse bi belirti olur mu diye.
Oh çok şükür güzel haberler geldi. Gözün aydın canım. İş yapmak yok artık , kolay bulmadık bu bebeleriKızlar herşey yolunda çok şükür 5+5 tek göründü kalp atışı çok minik olduğu için duyamadık ama minik minik atıyordu gösterdi doktor ♥ Kanamada kan sulandırıcıdan olmuş dedi onu bıraktırdı haftaya cuma tekrar gidicez bu kez kalp atışını duyucaz inşallah
Merhaba kayseride hangi doktora gidiyorsunuz bende şubatta transfer olacak inşallahBende kayserideyim canim kacinci deneme senin dondurulmus mu
Kanaman olmusmuyduYok canım benim ilkinde kese bile yoktu düşük yaptım öyle bir ağrım oldu ki oturup ağladım ağrıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?