2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gözünaydın canım. Gereksiz kan sulandırıcı kullandırmanın zararları bence.. çok sevindim.. ama çok erken kalp atışlarını nasıl gördü ki.
Gördük valla canım minicik nasıl atıodu Doktor kalp atışını ben duydum ama siz duyamıyorsunuz şu an dedi ama görmek de yetti

Yaa yok gayet tatlı pozitiften sonrası, arkadaşlar fazla evhamlı Sen hangi duygunu beslersen o büyür içinde. Ben sadece iyi şeyler düşünüyorum. Kötü giderse ki çok uzak bir ihtimal değil kimse için, o zaman üzülürüm. 3 yıl beklemişim ben bu duyguyu hiç de strese gerek yok, keyfini çıkarıyorum.

bende 10 gün vuruldum artık kanıyordu.hemşire nereye vursam diye bakıyordu artık.bende bugün bırakınca bi kafama taktım ama,bak hep jelle devam edenlerde var
Evet aslinda sabah ogle aksam jelde kullaniyorum ne bileyim ya en azindan kalp atisina kadar mi devam edeyim diyorum kimileri 12 haftaya kadar vurduruyor kendi kendime de diyorum kendi keyfin icin birakma diye

Bide ben her gun 2 ampul vuruluyorum doktorum oyle dedi vardir bir bildigi gibi devam ediyorum bakalim 2 haftadir
bende 2 ampul vuruluyordum.akşamda jel yapıyordum.doktoe devam edeceksin dese ederdim razıydım.iğneyle sıkıntın varmı dedi.morarma oldu beze oldu hocam dedim.aaa tamam sen iğneyi bırak o zaman sabah akşam jel yap.jeli yapıncada yatma yürü dedi.zaten öyle yapıyordum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…