- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 63
- 34
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.001
Hiç bilmiyorum canım artış durumlarını sen şimdi yarın mı vericeksinAklimi kurcalayan benim deger 24 saat icinde %60 artmisti ust ustu iki gun vermistim 24 saatte bir artmiyor degil mi beta hcg
Düşük yaptığın sırada ağrın oldu ama demiSadece düşük yapacağım gün ağrım başladı öncesinde hiç bi rahatsızlığım yoktu. Ne kasık ağrısı ne karın ağrısı.
Gördük valla canım minicik nasıl atıoduGözünaydın canım. Gereksiz kan sulandırıcı kullandırmanın zararları bence.. çok sevindim.. ama çok erken kalp atışlarını nasıl gördü ki.
Evet canim yarin verecegim zaten 14.gun yarin cok merak ediyorum ya kanda gormeden rahatlayamiyorum kesede daha erkenHiç bilmiyorum canım artış durumlarını sen şimdi yarın mı vericeksin
Altan bakti dimi canimHiç bilmiyorum canım artış durumlarını sen şimdi yarın mı vericeksin
Ben hiç iğne kullanmadım sabah akşam jel kullandım sadece. İğne hiç zorunlu değil dedi doktor.kızlar ben sabah progestan iğne akşam jel kullanıyordum.iğne ben de çok morarma ve beze yapınca artık sabah akşam jelle devam et dedi doktor .etki olarak aynımıdır acaba
Yaa yok gayet tatlı pozitiften sonrası, arkadaşlar fazla evhamlıKızlar hepiniz sağlıkla kucağınıza alın yavrularınızı.. ben sanıyordum ki hamile kalınca biter bu endişeler çok şükür der yaşarım nefes alırım artık.. ama sizden okuduğum kadarı ile asıl stres sıkıntı o zaman başlıyor sanırım..
Rabbim nasip etmişse yiyecek ekmeği içecek suyu varsa asla hiç bir şey karşı koyamaz ve yine doğar.. eskiden kadınlar bahçeler de çalışıyormuş doğuma kadar hem de.. biliyorum zor endişe içinde geçiyor ama hamileliginizin minik mucizenizin tadını çıkarın..
benide iğneler zorladığı için tamamen jele dönderdi.jel daha rahat en azından acısı sızısı yok.iğnelerden yatıp oturamıyordumBen hiç iğne kullanmadım sabah akşam jel kullandım sadece. İğne hiç zorunlu değil dedi doktor.
Bende igneden kurtulmak istiyorum artik kanıyor kalcam ama icimden de hic birakmak gelmiyorbenide iğneler zorladığı için tamamen jele dönderdi.jel daha rahat en azından acısı sızısı yok.iğnelerden yatıp oturamıyordum
bende 10 gün vuruldum artık kanıyordu.hemşire nereye vursam diye bakıyordu artık.bende bugün bırakınca bi kafama taktım ama,bak hep jelle devam edenlerde varBende igneden kurtulmak istiyorum artik kanıyor kalcam ama icimden de hic birakmak gelmiyor
Evet aslinda sabah ogle aksam jelde kullaniyorum ne bileyim ya en azindan kalp atisina kadar mi devam edeyim diyorum kimileri 12 haftaya kadar vurduruyor kendi kendime de diyorum kendi keyfin icin birakma diyebende 10 gün vuruldum artık kanıyordu.hemşire nereye vursam diye bakıyordu artık.bende bugün bırakınca bi kafama taktım ama,bak hep jelle devam edenlerde var
bende 2 ampul vuruluyordum.akşamda jel yapıyordum.doktoe devam edeceksin dese ederdim razıydım.iğneyle sıkıntın varmı dedi.morarma oldu beze oldu hocam dedim.aaa tamam sen iğneyi bırak o zaman sabah akşam jel yap.jeli yapıncada yatma yürü dedi.zaten öyle yapıyordumBide ben her gun 2 ampul vuruluyorum doktorum oyle dedi vardir bir bildigi gibi devam ediyorum bakalim 2 haftadir
Tabiki canım hemde ne ağrı. 10 gün kanamam oldu benim. Kocaman bi parça olarak düşürdüm ben hala gitmez gözümün önünden.Düşük yaptığın sırada ağrın oldu ama demi
Yok canım iki günde bir iki katı artması gerekiyor yani için rahat olsunAklimi kurcalayan benim deger 24 saat icinde %60 artmisti ust ustu iki gun vermistim 24 saatte bir artmiyor degil mi beta hcg
Protestan dan bence çünkü benimde jelden sürekli su gibi akıntım var bence gebelikten dolayıProgestan fitil kulaniyorum o geri cikarken su gibi akintim oluyor korkkuyorun hepp
Son acılarımız onlar olmuş olsun inşallah canımTabiki canım hemde ne ağrı. 10 gün kanamam oldu benim. Kocaman bi parça olarak düşürdüm ben hala gitmez gözümün önünden.
Nazar etttin bak kaç saattir yoktumKizlar bugun 23ncu gunum. Yrn doktora gitsem kalp duyarmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?