- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.141
Belki de Kafana taktıysan ondan da olabilir canım geçecek bu günlerde inşallahDemeki ben oyleyim tum gece uyuyamadm yine. Sabaha karsi 1 2 saat geri uyudum
18nden once bana rahat yokBelki de Kafana taktıysan ondan da olabilir canım geçecek bu günlerde inşallah
Asiri aci degildi canim cok istedi az yedim dayanamadim insallah birsey olmazCanım acı yasak demişti bana hemşirem
Bana da 14 inden önce yok anacım18nden once bana rahat yok
Git başka yerde geril kızın bir şey dediği yok sana. Nezaketinden açıklama yapıyor sen hala kabalığınla ezmeye çalışıyorsun. Saçmasapan konu yaratmışsın kendine. Klasik trip atarak önemli olmaya çalışan kadın tipi. Germe burda insanları.Sevinirim.
Az kalmis hayirli haberler alalim insaallahBana da 14 inden önce yok anacım
Ben acı yiyorumKızlar ya acı yemek zararli mi su an bize canim melemen istedi kavonoz actim oda acı
Yaa oyle zehir acisi yoktu cok azdi yine de kizlara soruyum dedim ama canim cok istedi mecbur yedm duramadim iyi degil aslinda aci yemek oyle diyorlar sebebini bilmiyorumBen acı yiyorum
Hadi inşallah canım valla bende az kaldımAz kalmis hayirli haberler alalim insaallah
Bana hiç acıyla ilgili birşey söylemediler canım. Neden yasak acaba onu da bilmiyorum hani yemedim öyle ama bi kaç kez pul biber yedimYaa oyle zehir acisi yoktu cok azdi yine de kizlara soruyum dedim ama canim cok istedi mecbur yedm duramadim iyi degil aslinda aci yemek oyle diyorlar sebebini bilmiyorum
Ben randevu alıp gidiyorum 10 gün sonra gel dediler ayın 5inde. Randevu bulamadığım için 18ine aldım. Opumu ve transferimi yapan doktordan randevu aldım.Cabim doktor sana nedem 18i verdi yer olmadigi icinmi o tarihten once duyamicagin icinmi. Bana bilgi vermeden 18i dedilerde o yuzden soruyorum
Ceren gibi bende oh diyecem gorunce insaallah. Hayirli haber alalim insaallahBen randevu alıp gidiyorum 10 gün sonra gel dediler ayın 5inde. Randevu bulamadığım için 18ine aldım. Opumu ve transferimi yapan doktordan randevu aldım.
Sakin ol canım senlik bir durum yok sen neden bu kadar gerildin ikimiz arasın daki bir konu için sorun yok sakin ol gerilme senGit başka yerde geril kızın bir şey dediği yok sana. Nezaketinden açıklama yapıyor sen hala kabalığınla ezmeye çalışıyorsun. Saçmasapan konu yaratmışsın kendine. Klasik trip atarak önemli olmaya çalışan kadın tipi. Germe burda insanları.
İnşallah canım inşallah.Ceren gibi bende oh diyecem gorunce insaallah. Hayirli haber alalim insaallah
Onemli olan beyaazin pismesiymis. Merak etme bisey olmazYumurta haşlamıştım biraz az pişmiş soymuş bulundum atmaya içim el vermedi ve yedim.
Normal normal korkmaKızlar göğüslerim sönmüş şişkinliği inmiş normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?