- 14 Aralık 2016
- 128
- 115
- 103
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.101
Ben 29 aralıkta transfer oldumSizin bebeğiniz Eylül ayında mı doğacak yoksa ekim mi siz de yeni transfer olmadınız mı bizim gibi ?
Ben de hep erkek hissediyorum. Oysa yıllardır kızımız olsun hayal ettik ismi bile hazır . İçgüdüler isteklerden farkli olabiliyormuşRüyanda gördüysen Yasin ismini koyabilirsin canım. Benim eşimde kız bebek hayranı. Ama hamileliğimi öğrendiğimizden beri erkek olacak ben öyle hissediyorum diyor.
Halbuki içi gider kız bebeklerede.
Aaaa ne güzel hayırla gelsin 3 ü deBen 29 aralıkta transfer oldumson adet tarihime göre girmiştim . Ama üçüz gebeyim muhtemelen temmuzda gelirler
Sen ne hissediyorsun pekiRüyanda gördüysen Yasin ismini koyabilirsin canım. Benim eşimde kız bebek hayranı. Ama hamileliğimi öğrendiğimizden beri erkek olacak ben öyle hissediyorum diyor.
Halbuki içi gider kız bebeklerede.
Ben kız hissediyorum ya niyeyseBen de hep erkek hissediyorum. Oysa yıllardır kızımız olsun hayal ettik ismi bile hazır . İçgüdüler isteklerden farkli olabiliyormuş
Hayranim size kizlarr ya. Ben karnimda cocuk varmi onun suhpesindeyim. Bende sizin gibi duygulara gelirim insaallahBen kız hissediyorum ya niyeyse
Ben hissizleştim tamamen. Eşim oğlan kesin diyor bende ne kız ne oğlan hiç bi fikir yok. Üstelik hislerime güvenirdim normalde. Mesela bi arkadaşım hamile şu an tüp bebekle. Ona transfer sonrası hep kız olacak demiştim. Kızı olacak cidden. Sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez.Sen ne hissediyorsun peki
Aynen öyle. Bizzat eşimde yaşıyorum bu durumu şu an. Kız bebek delisi adam oğlan olacak diyor.Ben de hep erkek hissediyorum. Oysa yıllardır kızımız olsun hayal ettik ismi bile hazır . İçgüdüler isteklerden farkli olabiliyormuş
Dene istersen sende anın tadını çıkartmaya karar verdim ben gerisi takdiri ilahi artıkHayranim size kizlarr ya. Ben karnimda cocuk varmi onun suhpesindeyim. Bende sizin gibi duygulara gelirim insaallah
Tabi canım en önemlisi sağlıklı olması işte bunlar da işin cilvesiBen hissizleştim tamamen. Eşim oğlan kesin diyor bende ne kız ne oğlan hiç bi fikir yok. Üstelik hislerime güvenirdim normalde. Mesela bi arkadaşım hamile şu an tüp bebekle. Ona transfer sonrası hep kız olacak demiştim. Kızı olacak cidden. Sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez.
Ayrıca yazdığım da ne gibi komik bişi vardı da komik beğeni koymuşsun anlayamadımHayranim size kizlarr ya. Ben karnimda cocuk varmi onun suhpesindeyim. Bende sizin gibi duygulara gelirim insaallah
Net bişi söylemek için çok erken cnm ama şimdilik var görünüyorMerhaba arkadaşlar benimde transferimin 7.günü sabah idrar testinde cok silik çıktı dayanamadım kan verdim sonuc 17.5 2 gün sonra tekrarlıcam sizce cokmu düsük yada daha erken oldugu icin normalmi sonuc. 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi
DondurulmuştuNet bişi söylemek için çok erken cnm ama şimdilik var görünüyordeğer düşük aslında idrar da görünmesi süpriZ olmuş taze transfermiydi
Hayırlı olsun canım şimdiden inşallah güzelce sağlıklı bir şekilde katlanmaya devam ederDondurulmuştu
Sizi okurken zaten guluyordum.. "ic gudulrr isteklerden farkli yazmisin ona gulmusumdur"Ayrıca yazdığım da ne gibi komik bişi vardı da komik beğeni koymuşsun anlayamadım
Saglik ocaginda ki hemsireye sormustum benim gibi boyle var mi kac haftada deyince evet var doktoru 12 haftaya kadar vurdurmus dedi bende kese kalpten sonra doktoruma soracagim cunku daha hicbirsey bilmiyorum birakamamBende aynı durumdayım acaba ne kadar daha vurunacagiz bu iğneyi
Bende öyle daha 12.gunum bugün ama kalcamda artık yer kalmadı dün doktoru arayınca hemen iğneyi sordum bırakacağım demi diye hayır kesinlikle daha çok erken sakın dedi soramadım ne zamana kadar diyeSaglik ocaginda ki hemsireye sormustum benim gibi boyle var mi kac haftada deyince evet var doktoru 12 haftaya kadar vurdurmus dedi bende kese kalpten sonra doktoruma soracagim cunku daha hicbirsey bilmiyorum birakamam
Benimde 14 gun canim dedigim gibi birakmak icin cok erken allah korusun her hangi dusuk ve gebelik sonlandirmayi önlüyor tabi hersey Allahtan bunu bilemeyiz ama biz tedbirimizi alalim ben kese ve kalpten sonra sorarim devam et derse seve seve giderim hic sorun degil oksaparda kullaniyorum oda gobekte yer birakmadi ama hersey mucizelerimiz icinBende öyle daha 12.gunum bugün ama kalcamda artık yer kalmadı dün doktoru arayınca hemen iğneyi sordum bırakacağım demi diye hayır kesinlikle daha çok erken sakın dedi soramadım ne zamana kadar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?