- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.121
Evet hiç sorma yemek yedim iğnemi yaptım jeli yaptım uyumuşum sabaha kadar mis
Bana transfer günü Bilgi verdiler. Pozitifi görürseniz ilaçlar 12. haftaya kadar düzenli kullanılacak diye. Hamileliğin gidişine göre bıraktıracağı ilaçlar olur mu onu bilmiyorum tabiBende öyle daha 12.gunum bugün ama kalcamda artık yer kalmadı dün doktoru arayınca hemen iğneyi sordum bırakacağım demi diye hayır kesinlikle daha çok erken sakın dedi soramadım ne zamana kadar diye
Kızlar 6.haftada kalp atışı duyulur mu kendi doktorumdan başka bir yere gidip baktirsam mi acaba diyorum?benim doktorun daha bir hafta sonraya dedi.
[/QUCanım bence acele etme kendi doktoruna git banada 2 hafta sonra istersen keseye gel 1hafta sonrada kalp atışına gelirsin dedi istersende 3hafta sonra gel ikisinede bakalım dedi hesapladım 3 hafta sonra 7 haftalık olucak demekki 6.haftada duyulmuyor insan sabırsızlanıyor haklısın ama bence bekle annesi
Benimde 14 gun canim dedigim gibi birakmak icin cok erken allah korusun her hangi dusuk ve gebelik sonlandirmayi önlüyor tabi hersey Allahtan bunu bilemeyiz ama biz tedbirimizi alalim ben kese ve kalpten sonra sorarim devam et derse seve seve giderim hic sorun degil oksaparda kullaniyorum oda gobekte yer birakmadi ama hersey mucizelerimiz icin
Kızlar 6.haftada kalp atışı duyulur mu kendi doktorumdan başka bir yere gidip baktirsam mi acaba diyorum?benim doktorun daha bir hafta sonraya dedi.
Benim de aynı şekilde. Böyle bir an tatlı bir sizi oluyor. Sonra hemen geçiyor. Ben de buradan kim neler yaşıyor diye geldim. Genelde herkes aynı şeyleri yaşıyor. Doktorum bana olur dedi ilaçlarını düzenli kullan. Hareketlilik var normal dedi. İlaçlarda yapıyor diyor . İşte artık yavaş yavaş kese oluşuyor. Sürekli kendini dinleme dedi. Ufak bir su geliyor ara ara damla damla. O da normalmiş. Benim de 17. GünMerhabalar kızlar yarın transferimin 19. Günü keseyi görmek icin sabırsızlanıyorum doktora randevu aldım en erken keseyi ne zaman göreniniz oldu veya benim gibi sabırsız olup 6. Hafta gitmeyi beklemeden doktora gidenler oldu mu ?
Bir de benim bazen rahmimin oldugu bölgede bi sızı hissediyorum sonra geçiyor böyle olanınız var mı
24 ocakTransfer günün ne zamandı?
Evet hiç sorma yemek yedim iğnemi yaptım jeli yaptım uyumuşum sabaha kadar mis
Ya ben mesela gece yatigimda muhakak gece yarisi uyaniyorum bidahada uyuyamiyorum hic boyle olmazdmEvet hiç sorma yemek yedim iğnemi yaptım jeli yaptım uyumuşum sabaha kadar mis
Oh mis gibi iyi geliyor amaBen de akşam 22.30'dan sabah 7'ye kadar uyumuşum :)
Ben uyanmadım hiç öyle ama tam işe gideceğim saatte kalkıyorum yine kurulu alarm gibiYa ben mesela gece yatigimda muhakak gece yarisi uyaniyorum bidahada uyuyamiyorum hic boyle olmazdm
Onu ben yazmadım. Üslup konusunda biraz sorun var bence dalga geçer vari bi hava sezdim neyse anın tadını çıkarmak komik ya da dalga geçilme konusu değil sana da tavsiye ederim içinde bulunduğumuz durumdan zevk almayı naçizane fikrimSizi okurken zaten guluyordum.. "ic gudulrr isteklerden farkli yazmisin ona gulmusumdur"
Canım acı yasak demişti bana hemşiremKızlar ya acı yemek zararli mi su an bize canim melemen istedi kavonoz actim oda acı
Dalga gecme gibi bisey soz konusu olamaz. Bi emoji icin uslupu karistirmak abesime gitti. Bir daha size dikkat edermOnu ben yazmadım. Üslup konusunda biraz sorun var bence dalga geçer vari bi hava sezdim neyse anın tadını çıkarmak komik ya da dalga geçilme konusu değil sana da tavsiye ederim içinde bulunduğumuz durumdan zevk almayı naçizane fikrim
Demeki ben oyleyim tum gece uyuyamadm yine. Sabaha karsi 1 2 saat geri uyudumOh mis gibi iyi geliyor ama
Ben uyanmadım hiç öyle ama tam işe gideceğim saatte kalkıyorum yine kurulu alarm gibialarm çalmadan 5 dk önce uyanıyorum
Sevinirim.Dalga gecme gibi bisey soz konusu olamaz. Bi emoji icin uslupu karistirmak abesime gitti. Bir daha size dikkat ederm
Cabim doktor sana nedem 18i verdi yer olmadigi icinmi o tarihten once duyamicagin icinmi. Bana bilgi vermeden 18i dedilerde o yuzden soruyorumSağlık ocağına gittim geldim şimdi. Aile hekimi gebelik var dimi diyor, eşimde var gibi diyor.Kaç haftalık dedi doktorda 6 dedim ama hala kalp atışına gitmedik ondan dedim. Bi minicik bebek alt üst etti psikolojimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?