2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de aynı şekilde. Böyle bir an tatlı bir sizi oluyor. Sonra hemen geçiyor. Ben de buradan kim neler yaşıyor diye geldim. Genelde herkes aynı şeyleri yaşıyor. Doktorum bana olur dedi ilaçlarını düzenli kullan. Hareketlilik var normal dedi. İlaçlarda yapıyor diyor . İşte artık yavaş yavaş kese oluşuyor. Sürekli kendini dinleme dedi. Ufak bir su geliyor ara ara damla damla. O da normalmiş. Benim de 17. Gün

Kızlar 6.haftada kalp atışı duyulur mu kendi doktorumdan başka bir yere gidip baktirsam mi acaba diyorum?benim doktorun daha bir hafta sonraya dedi.

Bende öyle daha 12.gunum bugün ama kalcamda artık yer kalmadı dün doktoru arayınca hemen iğneyi sordum bırakacağım demi diye hayır kesinlikle daha çok erken sakın dedi soramadım ne zamana kadar diye
Bana transfer günü Bilgi verdiler. Pozitifi görürseniz ilaçlar 12. haftaya kadar düzenli kullanılacak diye. Hamileliğin gidişine göre bıraktıracağı ilaçlar olur mu onu bilmiyorum tabi İğneleri listeden çıkarsalar güzel olurdu valla

Ben de sordum bari hafta sonları göbekten yapılandan alsam da perişan olmasam havalar da buz gibi. Yok illa yaptır diyorlar iki hafta sonra belki jele geçiş düşünebiliriz dediler.

Kızlar 6.haftada kalp atışı duyulur mu kendi doktorumdan başka bir yere gidip baktirsam mi acaba diyorum?benim doktorun daha bir hafta sonraya dedi.

Transfer günün ne zamandı? Transfer gününden itibaren bir ay geçmesi gerekir diye biliyorum. daha çok küçük. ama nasıl duyulmuş bilmiyorum gerçekten.

Benim de aynı şekilde. Böyle bir an tatlı bir sizi oluyor. Sonra hemen geçiyor. Ben de buradan kim neler yaşıyor diye geldim. Genelde herkes aynı şeyleri yaşıyor. Doktorum bana olur dedi ilaçlarını düzenli kullan. Hareketlilik var normal dedi. İlaçlarda yapıyor diyor . İşte artık yavaş yavaş kese oluşuyor. Sürekli kendini dinleme dedi. Ufak bir su geliyor ara ara damla damla. O da normalmiş. Benim de 17. Gün

Sizi okurken zaten guluyordum.. "ic gudulrr isteklerden farkli yazmisin ona gulmusumdur"
Onu ben yazmadım. Üslup konusunda biraz sorun var bence dalga geçer vari bi hava sezdim neyse anın tadını çıkarmak komik ya da dalga geçilme konusu değil sana da tavsiye ederim içinde bulunduğumuz durumdan zevk almayı naçizane fikrim

Dalga gecme gibi bisey soz konusu olamaz. Bi emoji icin uslupu karistirmak abesime gitti. Bir daha size dikkat ederm

Sağlık ocağına gittim geldim şimdi. Aile hekimi gebelik var dimi diyor, eşimde var gibi diyor. Kaç haftalık dedi doktorda 6 dedim ama hala kalp atışına gitmedik ondan dedim. Bi minicik bebek alt üst etti psikolojimizi.

Cabim doktor sana nedem 18i verdi yer olmadigi icinmi o tarihten once duyamicagin icinmi. Bana bilgi vermeden 18i dedilerde o yuzden soruyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…