2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yumurta haşlamıştım biraz az pişmiş soymuş bulundum atmaya içim el vermedi ve yedim.
Korkma canım ben transfer olduğum günden iki gün öncesine kadar hep rafadan yedim sonradan öğrendim ama hemşire dedi ki köy yumurtasıysa sorun yok beyazı pişmiş se de sorun olmuyormus zaten

Bence siz biraz terbiyeli olun . Yağmur hiçbir şey yazmamış . Sadece uslubuna dikkat etmesini söylemiş. Siz rahatsız olmayabilirsiniz ama demek ki arkadaşım rahatsız olmuş. Sizinde uslubunuzda bir sıkıntı var dilerim yakın zaman da düzelirsiniz ...

ya sonuçta burada yazarak anlaşıyoruz mimiklerimizi göremiyoruz yanlış anlaşılmalar olabilir ben kırmadan düzgün bir şekilde kendimi ifade ettiğimi düşünüyorum ama arkadaş neden bu kadar gerildi orasını anlamadım. Bir şekilde burada fikir alışverişi yapıp birbirimize destek olup derdimize derman arıyoruz arada bu tarz yanlış anlaşılmalar da olabilir normal tabi ama bu şekilde bir mesaj da pek hoş olmamış tabi neyse sağlık olsun allah bebişlerimize zeval vermesin diyip konuyu kapatalım

Amin arkadaşım . Sonuçta kimse birbirini tanımıyor ve konuşurken bence biraz daha dikkat edebiliriz. Kimse kimsenin niyetini de bilemez o yüzden bence biraz dikkat etsinler ... Bence de konuyu kapatalım

Amin arkadaşım . Sonuçta kimse birbirini tanımıyor ve konuşurken bence biraz daha dikkat edebiliriz. Kimse kimsenin niyetini de bilemez o yüzden bence biraz dikkat etsinler ... Bence de konuyu kapatalım
Bu topikte insan olan kimse kimseye dalga gecmez. Hassas donemdeyiz herkesten biraz anlayis.. yetiskin insanlariz sonucta

Korkma canım ben transfer olduğum günden iki gün öncesine kadar hep rafadan yedim sonradan öğrendim ama hemşire dedi ki köy yumurtasıysa sorun yok beyazı pişmiş se de sorun olmuyormus zaten
Bi daha yemem zaten ama beyazda sorun yoktu.

Kızlar merhaba kafayi yicem ya opudan sonra 5. Gün adet oldum sonra ki adette transfer yapcaz dediler halaa adet olmadım bugun 35. Günüm normalde 28 günde olurum 1 haftadır olamıyorum testte yapmadim . Bu normal mi boyle geciken oldu mu yardımcı olun lütfen

Mesajından sonra kullanmış olduğum adet takvimine baktım canım benim de adetim gecikmiş. Ama sen emin olmak için yine de bir test yap istersen. Baktin sonuç negatif çıkarsa merkezi ararsın sana adet söktürücü verirler .

Dün merkezi aradım 3 gün daha bekleyin kan testi yapın dediler ama ben yarin veririm testi hamile olduğumu düşünmüyorum gerçi .
Canim sen kaç gün geciktin

opuda 12 gün sonra regl oldum ben.gecikme olabiliyor canım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…