- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.161
Korkma canım ben transfer olduğum günden iki gün öncesine kadar hep rafadan yedimYumurta haşlamıştım biraz az pişmiş soymuş bulundum atmaya içim el vermedi ve yedim.
Git başka yerde geril kızın bir şey dediği yok sana. Nezaketinden açıklama yapıyor sen hala kabalığınla ezmeye çalışıyorsun. Saçmasapan konu yaratmışsın kendine. Klasik trip atarak önemli olmaya çalışan kadın tipi. Germe burda insanları.
ya sonuçta burada yazarak anlaşıyoruz mimiklerimizi göremiyoruz yanlış anlaşılmalar olabilir ben kırmadan düzgün bir şekilde kendimi ifade ettiğimi düşünüyorum ama arkadaş neden bu kadar gerildi orasını anlamadım. Bir şekilde burada fikir alışverişi yapıp birbirimize destek olup derdimize derman arıyoruz arada bu tarz yanlış anlaşılmalar da olabilir normal tabi ama bu şekilde bir mesaj da pek hoş olmamış tabi neyse sağlık olsun allah bebişlerimize zeval vermesin diyip konuyu kapatalımBence siz biraz terbiyeli olun . Yağmur hiçbir şey yazmamış . Sadece uslubuna dikkat etmesini söylemiş. Siz rahatsız olmayabilirsiniz ama demek ki arkadaşım rahatsız olmuş. Sizinde uslubunuzda bir sıkıntı var dilerim yakın zaman da düzelirsiniz ...
ya sonuçta burada yazarak anlaşıyoruz mimiklerimizi göremiyoruz yanlış anlaşılmalar olabilir ben kırmadan düzgün bir şekilde kendimi ifade ettiğimi düşünüyorum ama arkadaş neden bu kadar gerildi orasını anlamadım. Bir şekilde burada fikir alışverişi yapıp birbirimize destek olup derdimize derman arıyoruz arada bu tarz yanlış anlaşılmalar da olabilir normal tabi ama bu şekilde bir mesaj da pek hoş olmamış tabi neyse sağlık olsun allah bebişlerimize zeval vermesin diyip konuyu kapatalım
Kb canimda lutfen konuyu kapatsak ben bile uzatmadm. Konuyu kapatirsak iyi olur. Tartisma yeri degil burasi.
Bu topikte insan olan kimse kimseye dalga gecmez. Hassas donemdeyiz herkesten biraz anlayis.. yetiskin insanlariz sonuctaAmin arkadaşım . Sonuçta kimse birbirini tanımıyor ve konuşurken bence biraz daha dikkat edebiliriz. Kimse kimsenin niyetini de bilemez o yüzden bence biraz dikkat etsinler ... Bence de konuyu kapatalım
O zaman hiç sorun yokOnemli olan beyaazin pismesiymis. Merak etme bisey olmaz
Bi daha yemem zaten ama beyazda sorun yoktu.Korkma canım ben transfer olduğum günden iki gün öncesine kadar hep rafadan yedimsonradan öğrendim ama hemşire dedi ki köy yumurtasıysa sorun yok beyazı pişmiş se de sorun olmuyormus zaten
Onu ben yazdım canım.. bana kahkahada atabilirsin , kızgın emojide koyabilirsin. Ben alınmam gücenmem gereksiz triplere girmemSizi okurken zaten guluyordum.. "ic gudulrr isteklerden farkli yazmisin ona gulmusumdur"
Sagol canimOnu ben yazdım canım.. bana kahkahada atabilirsin , kızgın emojide koyabilirsin. Ben alınmam gücenmem gereksiz triplere girmem
Korkma canım binde bir ihtimal sadece mikrop bulaşması ondan yoksa birşey olmazBi daha yemem zaten ama beyazda sorun yoktu.
Kızlar merhaba kafayi yicem ya opudan sonra 5. Gün adet oldum sonra ki adette transfer yapcaz dediler halaa adet olmadım bugun 35. Günüm normalde 28 günde olurum 1 haftadır olamıyorum testte yapmadim . Bu normal mi boyle geciken oldu mu yardımcı olun lütfen
Dün merkezi aradım 3 gün daha bekleyin kan testi yapın dediler ama ben yarin veririm testi hamile olduğumu düşünmüyorum gerçi .Mesajından sonra kullanmış olduğum adet takvimine baktım canım benim de adetim gecikmiş. Ama sen emin olmak için yine de bir test yap istersen. Baktin sonuç negatif çıkarsa merkezi ararsın sana adet söktürücü verirler .
opuda 12 gün sonra regl oldum ben.gecikme olabiliyor canım.Kızlar merhaba kafayi yicem ya opudan sonra 5. Gün adet oldum sonra ki adette transfer yapcaz dediler halaa adet olmadım bugun 35. Günüm normalde 28 günde olurum 1 haftadır olamıyorum testte yapmadim . Bu normal mi boyle geciken oldu mu yardımcı olun lütfen
12 gün sonra olan adetinizde mi transfer işlemlerine başladılaropuda 12 gün sonra regl oldum ben.gecikme olabiliyor canım.
Dün merkezi aradım 3 gün daha bekleyin kan testi yapın dediler ama ben yarin veririm testi hamile olduğumu düşünmüyorum gerçi .
Canim sen kaç gün geciktin
Gereksiz triplere girdiğimi düşünmüyorum arkadaşım hatta tribe girdiğimi deOnu ben yazdım canım.. bana kahkahada atabilirsin , kızgın emojide koyabilirsin. Ben alınmam gücenmem gereksiz triplere girmem
hayır canım o adeti saymayarak sonrasında hazırlık yapılacak.zate opu sonrası adette afedersiniz hep ilaç kokuyo malum şey.onlar vücuttan illaki atılması gerek.12 gün sonra olan adetinizde mi transfer işlemlerine başladılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?