- 5 Şubat 2020
- 416
- 261
- 23
- 37
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.201
Evet progrestoron hormonu ben aynı kan sulandırıcı iğne kullanmıyorum sadece coraspirin.Hmm o iğne ne ben onu kullanmıyorum canım :) progestreon mu o da ben corasprin de kullanıyorum kan sulandırıcı iğne de
Süte suya karıştırılan toz ürünleri kullanmayın kızlar. hep katkı maddeli oluyor onlarSade içtim ben bilemedim kakaolu zararlı olur mu olmaz mı
cnm ben daha önce aile hekiminden yazdirdim doktoruna kalmis her doktor yazmiyo ben doktorumda tupbebek yaptigi için sagolsun yazmisti o yüzden yoksa kolay kolay yazmiyolar bilgin olsun yinede sorKıZlar bide ne sorcam. Ben hep ilaçlarımı özelden aldık parayla. Hastanenin eczanesi SGK karşılamıyor özel Sigorta karşılamıyor dedi. Baya pahalı. Siz nasıl alıyorsunuz cirone jelim bitmek üzere 2 tane kaldı. Aile hekime yazdırsam sgk karşılar mı?
hangilerini yazdırdın peki canımcnm ben daha önce aile hekiminden yazdirdim doktoruna kalmis her doktor yazmiyo ben doktorumda tupbebek yaptigi için sagolsun yazmisti o yüzden yoksa kolay kolay yazmiyolar bilgin olsun yinede sor
Sıcak çikolata dicem çikolata yasak bitki çayları zaten yasak tek bir seçenek kalıyor sıcak suKızlar benim helede kış mevsiminde sıcak bişeyler içme isteğim hiç bitmez. Ne içicem ben bi alternatif söyleyin kahveye.
crınone jeli valla 1.5 sene öncede vitamide yazdirmistim o hangisini hatirlamiyorum cnmhangilerini yazdırdın peki canım
Baktım ben arattım biraz googleda. Hamileler içmiş ama bilemedim.Sade içtim ben bilemedim kakaolu zararlı olur mu olmaz mı
Umarım 45 e kalmam olurum yaBen taze transfer oldum tutmadı ilaçları bıraktım 10 gün sonra adet oldum. 2. Adetim 45.günde oldu. Gidip ultrasonla baktırmıştım bi problem mi var diye. Doktor daha yeni yumurtlama olmuş demişti. Ondan gecikme olmuş. Vücut çok hırpalandığı için oluyor işte bunlar.
Valla bilmiyorum ki şu kış vakti ben hiç kahvesiz geçirmezdim. Hele ki kar yağarken..Sıcak çikolata dicem çikolata yasak bitki çayları zaten yasak tek bir seçenek kalıyor sıcak suCidden ne içicez ya hem sağlıklı hem sıcak
Sıcak çikolata dicem çikolata yasak bitki çayları zaten yasak tek bir seçenek kalıyor sıcak suCidden ne içicez ya hem sağlıklı hem sıcak
Stres yaptıkça iyice gecikirsin. Boşver olur nasılsa.Umarım 45 e kalmam olurum ya
Günde bir tane sıkıntı olmaz dedi benim drValla bilmiyorum ki şu kış vakti ben hiç kahvesiz geçirmezdim. Hele ki kar yağarken..
Doktor bana ye yiyebildiğin kadar hiç sorun olmaz dedi. Hatta turşu suyu iç dedi.Asiri aci degildi canim cok istedi az yedim dayanamadim insallah birsey olmaz
Aynen streste yaptım fazlasıyla neyse şimdi kendimi bırakıyorum olurum insallahStres yaptıkça iyice gecikirsin. Boşver olur nasılsa.
Bol kremalı yada sütlü az kahveli için haftada 1 diyolar. Ben 3 haftada 2 kez içtim.Günde bir tane sıkıntı olmaz dedi benim dr
Yazar yazar. Ben daha bu sabah yazdırdım.Yarına sağlık ocağını randevu aldım bakalım ilaçları yazacak mı?
Bir fincan filtre kahve içebilirsin demişti bana hemşire günde birden bişi olmaz dedi ben tercihimi Türk kahvesinden yana kullanıyorum valla günde bir tane içiyorum içmeyince başım tutuoValla bilmiyorum ki şu kış vakti ben hiç kahvesiz geçirmezdim. Hele ki kar yağarken..
İnsan bir an önce adet olsamda tedaviye başlasam diye istiyor. Bana 2. adetinle gel dediler. Aralığa denk geliyordu. Allah biliyor ya hiç aralıkta transfer yaptırmak istemiyordum. Ama gittim tabi 2. adetimle. Sonra bana bi iğne verdiler. Diğer ay adet olunca gel dediler. Ben nasıl sevinmiştim. Ocakta istiyordum zaten. İyikide öyle olmuş.Aynen streste yaptım fazlasıyla neyse şimdi kendimi bırakıyorum olurum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?