2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cnm ben daha önce aile hekiminden yazdirdim doktoruna kalmis her doktor yazmiyo ben doktorumda tupbebek yaptigi için sagolsun yazmisti o yüzden yoksa kolay kolay yazmiyolar bilgin olsun yinede sor

Kızlar benim helede kış mevsiminde sıcak bişeyler içme isteğim hiç bitmez. Ne içicem ben bi alternatif söyleyin kahveye.
Sıcak çikolata dicem çikolata yasak bitki çayları zaten yasak tek bir seçenek kalıyor sıcak su Cidden ne içicez ya hem sağlıklı hem sıcak

Umarım 45 e kalmam olurum ya

Valla bilmiyorum ki şu kış vakti ben hiç kahvesiz geçirmezdim. Hele ki kar yağarken..
Bir fincan filtre kahve içebilirsin demişti bana hemşire günde birden bişi olmaz dedi ben tercihimi Türk kahvesinden yana kullanıyorum valla günde bir tane içiyorum içmeyince başım tutuo

Aynen streste yaptım fazlasıyla neyse şimdi kendimi bırakıyorum olurum insallah
İnsan bir an önce adet olsamda tedaviye başlasam diye istiyor. Bana 2. adetinle gel dediler. Aralığa denk geliyordu. Allah biliyor ya hiç aralıkta transfer yaptırmak istemiyordum. Ama gittim tabi 2. adetimle. Sonra bana bi iğne verdiler. Diğer ay adet olunca gel dediler. Ben nasıl sevinmiştim. Ocakta istiyordum zaten. İyikide öyle olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…