- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 63
- 34
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.221
Tüp bebek tedavisi görüyorum diyince yazıyorlar ben öyle yazdırdım geçen günYarına sağlık ocağını randevu aldım bakalım ilaçları yazacak mı?
Ben bi ilk öğrendiğim sıra az kahveli bi nescafe içmiştim. Birde bi kaç gün önce bi türk kahvesi içtim o kadar.Bir fincan filtre kahve içebilirsin demişti bana hemşire günde birden bişi olmaz dedi ben tercihimi Türk kahvesinden yana kullanıyorum valla günde bir tane içiyorum içmeyince başım tutuo
günde bir fincan kahveden bişi olmaz dediler diye içiyorum valla bide dediğin gibi kış mevsimi sürekli sıcak bişi istio insan yaz olsa seçenek çokBen bi ilk öğrendiğim sıra az kahveli bi nescafe içmiştim. Birde bi kaç gün önce bi türk kahvesi içtim o kadar.
Neden igne verdileri kiİnsan bir an önce adet olsamda tedaviye başlasam diye istiyor. Bana 2. adetinle gel dediler. Aralığa denk geliyordu. Allah biliyor ya hiç aralıkta transfer yaptırmak istemiyordum. Ama gittim tabi 2. adetimle. Sonra bana bi iğne verdiler. Diğer ay adet olunca gel dediler. Ben nasıl sevinmiştim. Ocakta istiyordum zaten. İyikide öyle olmuş.
Ben açık çay içiyorum ya o da zararlı ama ne icicez Şimdi?Sıcak çikolata dicem çikolata yasak bitki çayları zaten yasak tek bir seçenek kalıyor sıcak suCidden ne içicez ya hem sağlıklı hem sıcak
Bilemedim ki canım çikolata yasak ya acaba kakaoda mı rahim kasılmasına sebep olur diye ben hiç kakaolu birşey yemedimBaktım ben arattım biraz googleda. Hamileler içmiş ama bilemedim.
SütBen açık çay içiyorum ya o da zararlı ama ne icicez Şimdi?
Hiç bilemedim canım istersen hemşireye bir sor yani içlerinde belki düşüğe vs sebep olacak birley vardır bilmeden içme sakınBen de çayı bıraksam iyi olacak.daha evvel yazmıştım ama kimse cevap vermemişti kızılcık erik karışık konserve meyve suyu yapmıştım içsem zararlı olur mu bilemedim
Internette cok yararli icin diyor bilemedimHiç bilemedim canım istersen hemşireye bir sor yani içlerinde belki düşüğe vs sebep olacak birley vardır bilmeden içme sakın
Protein ağırlı olmak üzere herşeyi yiyebilirsin dedi banaBol kremalı yada sütlü az kahveli için haftada 1 diyolar. Ben 3 haftada 2 kez içtim.
Lucrin depot diye bi iğne yaptım. Yumurtlama olmasın diye yapıldı sanırım.Neden igne verdileri ki
Ben çikolatada yiyorum valla az az.Bilemedim ki canım çikolata yasak ya acaba kakaoda mı rahim kasılmasına sebep olur diye ben hiç kakaolu birşey yemedim
Bende çaysızzz olamam ve bugün 3 kupa çay içtimmValla bilmiyorum ki şu kış vakti ben hiç kahvesiz geçirmezdim. Hele ki kar yağarken..
Çayla hiç aram olmadığı için eşimle kahvaltı ediyorsam 1 bardak içiyorum. Yalnızsam içmiyorum.Bende çaysızzz olamam ve bugün 3 kupa çay içtimmamaa ne yapabilirimm ki yaaaa sigarayı da bıraktım çay da olmazsa kafayı yerim ki ben
Afiyet olsun canım ben hiç yemedim dahaBen çikolatada yiyorum valla az az.
Yehuuu benden birtane dahaaaa ben opu dan beri hiç içmedim yanımda annem kalıyor sigara içiyor sürekli akşam eşim işten geliyor sigara içiyor ayyy kafayı çıkdırıcam aklımdan çıksa kokusu her an benimle sigaranın nee yapayım yaAfiyet olsun canım ben hiç yemedim dahavalla ben sigarayı günde 6 7 tane içiyordum transferden beri hiç içmedim arada aklıma geliyor ama sonra geçiyo
Valla ben vazgeçtim meleklerimiz için ne yapalımYehuuu benden birtane dahaaaa ben opu dan beri hiç içmedim yanımda annem kalıyor sigara içiyor sürekli akşam eşim işten geliyor sigara içiyor ayyy kafayı çıkdırıcam aklımdan çıksa kokusu her an benimle sigaranın nee yapayım ya
Ben ilk transferde ağzıma sürmedim çikolata yazmıştım burdada. Sonra birde hem hemşire hem embriyoloji bölümündeki hemşire hiç alakası yok filan dedi. Bende saldım gitti. Her kafadan bi ses çıkıyo işin aslına bakarsak.Afiyet olsun canım ben hiç yemedim dahavalla ben sigarayı günde 6 7 tane içiyordum transferden beri hiç içmedim arada aklıma geliyor ama sonra geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?