2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir fincan filtre kahve içebilirsin demişti bana hemşire günde birden bişi olmaz dedi ben tercihimi Türk kahvesinden yana kullanıyorum valla günde bir tane içiyorum içmeyince başım tutuo
Ben bi ilk öğrendiğim sıra az kahveli bi nescafe içmiştim. Birde bi kaç gün önce bi türk kahvesi içtim o kadar.

Ben bi ilk öğrendiğim sıra az kahveli bi nescafe içmiştim. Birde bi kaç gün önce bi türk kahvesi içtim o kadar.
günde bir fincan kahveden bişi olmaz dediler diye içiyorum valla bide dediğin gibi kış mevsimi sürekli sıcak bişi istio insan yaz olsa seçenek çok

Neden igne verdileri ki

Ben de çayı bıraksam iyi olacak.daha evvel yazmıştım ama kimse cevap vermemişti kızılcık erik karışık konserve meyve suyu yapmıştım içsem zararlı olur mu bilemedim

Ben de çayı bıraksam iyi olacak.daha evvel yazmıştım ama kimse cevap vermemişti kızılcık erik karışık konserve meyve suyu yapmıştım içsem zararlı olur mu bilemedim
Hiç bilemedim canım istersen hemşireye bir sor yani içlerinde belki düşüğe vs sebep olacak birley vardır bilmeden içme sakın

Afiyet olsun canım ben hiç yemedim daha valla ben sigarayı günde 6 7 tane içiyordum transferden beri hiç içmedim arada aklıma geliyor ama sonra geçiyo
Yehuuu benden birtane dahaaaa ben opu dan beri hiç içmedim yanımda annem kalıyor sigara içiyor sürekli akşam eşim işten geliyor sigara içiyor ayyy kafayı çıkdırıcam aklımdan çıksa kokusu her an benimle sigaranın nee yapayım ya

Valla ben vazgeçtim meleklerimiz için ne yapalım benimde öyle eşim içiyor ama artık yanımda bile içmesine müsade etmiyorum kokusunu çekmemek için yasakladım

Afiyet olsun canım ben hiç yemedim daha valla ben sigarayı günde 6 7 tane içiyordum transferden beri hiç içmedim arada aklıma geliyor ama sonra geçiyo
Ben ilk transferde ağzıma sürmedim çikolata yazmıştım burdada. Sonra birde hem hemşire hem embriyoloji bölümündeki hemşire hiç alakası yok filan dedi. Bende saldım gitti. Her kafadan bi ses çıkıyo işin aslına bakarsak.

bende çalışıyorum eskiden ne bulsam onu yiyordum ama şimdi ne yiyeceğim diye kara kara düşünüyorum.mecbur dışardan da yemek söylüyorum arada.ama çok düşünüp kafaya takmamaya çalışıyorum.direk zararı olacak şeyleri zaten yiyip içmiyorum.internette bi doktoru izlemiştim.arada,bir yediğiniz hamburgerden,patatesten,çikolatadan bişey olmaz.hamillerde insan.canları çekiyorsa tabi ki yiyecekler.önmeli olan bunu ana beslenme şekline çevirmemek dedi.eğer içeceğiniz bir bardak kolayla yada bir yere uzanmanızla karnınızdaki bebek sağlıksız olacaksa hiç bişey yemeyin diyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…