2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğru tabi kime sorsan birşeyler söylüyor ama bana her seferinde yasak dediler bende hiç
Yemedim rahim kasılmasını arttırıyor diye biliyorum

Valla ben vazgeçtim meleklerimiz için ne yapalım benimde öyle eşim içiyor ama artık yanımda bile içmesine müsade etmiyorum kokusunu çekmemek için yasakladım
Aynen öyle canım. Yanında içmesin dumanına kokusuna maruz kalmayın diyolar. Zaten ben kokulardan tiksinmeye başladım eşim bırakmamış olsa mahvederdim onu.

Valla ben vazgeçtim meleklerimiz için ne yapalım benimde öyle eşim içiyor ama artık yanımda bile içmesine müsade etmiyorum kokusunu çekmemek için yasakladım
Yasaklamak mııı eşime neyse de annem 66 yaşında 45 yıldır sigara içiyo yasaklasam evi terkeder Kokusundan faydalanıyorum ya ne yapayım artık

Aynen öyle canım. Yanında içmesin dumanına kokusuna maruz kalmayın diyolar. Zaten ben kokulardan tiksinmeye başladım eşim bırakmamış olsa mahvederdim onu.
Yanımda içmiyorlar balkonda içiyorlar da odaya girince buram buram kokuyorlar ya kokusuda hiç iğrenç gelmiyor keşke gelse de tiksinsem fln

Yanımda içmiyorlar balkonda içiyorlar da odaya girince buram buram kokuyorlar ya kokusuda hiç iğrenç gelmiyor keşke gelse de tiksinsem fln
Geçen sene ben hamileyken eşim sigara içiyordu ve felaket kötü kokuyordu. Yaklaşık 2 ay önce çok şükür bıraktı. Zaten bırakmasa başının etini yerdim şimdi. Komşular mutfakta içiyor sanırım. Koku bizim eve geliyor bazen o bile rahatsız ediyor beni. Öncedende hoşlanmazdım kokusundan ama hamilelikle birlikte iyice arttı.

canım izin verme evde içmelerine.bebek için de senin içinde çok zararlı ama.benim eşime ben ta transferden önce dedim.çok zararlıymış tutunmasını bile engelliyormuş dedim.içmiyor.balkona çıkıp iki fırt çekip giriyor yada gece ben yattıktan sonra tuvalette içiyor.oranında camı hep açık.sabaha kadar bişey kalmıyor.belki bu vesileyle sigarayı da bırakır

Evet ne kadar da olsa maruz kalmamak lazım canım keşke benim eşimde bıraksa ya
Yasaklamak mııı eşime neyse de annem 66 yaşında 45 yıldır sigara içiyo yasaklasam evi terkeder Kokusundan faydalanıyorum ya ne yapayım artık
Hahaha evet yasakladım balkonda içip giriyor bu soğukta
Benimde yediğim 1-2 parçadır. Zalım bebeler sağolsun.
Ah ah neler yaşayacağız daha
Cikolata niye yasak hergun yiyorum
Canım rahim kasılmasına sebep oluyor diye biliyorum sen kalbini serin tut ama benim arkadaşım da her gün yedi transferinden sonra oğlu 1 yaşında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…