- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.241
Doğru tabi kime sorsan birşeyler söylüyor ama bana her seferinde yasak dediler bende hiçBen ilk transferde ağzıma sürmedim çikolata yazmıştım burdada. Sonra birde hem hemşire hem embriyoloji bölümündeki hemşire hiç alakası yok filan dedi. Bende saldım gitti. Her kafadan bi ses çıkıyo işin aslına bakarsak.
Aynen öyle canım. Yanında içmesin dumanına kokusuna maruz kalmayın diyolar. Zaten ben kokulardan tiksinmeye başladım eşim bırakmamış olsa mahvederdim onu.Valla ben vazgeçtim meleklerimiz için ne yapalımbenimde öyle eşim içiyor ama artık yanımda bile içmesine müsade etmiyorum kokusunu çekmemek için yasakladım
Yasaklamak mıııValla ben vazgeçtim meleklerimiz için ne yapalımbenimde öyle eşim içiyor ama artık yanımda bile içmesine müsade etmiyorum kokusunu çekmemek için yasakladım
Benimde yediğim 1-2 parçadır. Zalım bebeler sağolsun.Doğru tabi kime sorsan birşeyler söylüyor ama bana her seferinde yasak dediler bende hiç
Yemedim rahim kasılmasını arttırıyor diye biliyorum
Yanımda içmiyorlar balkonda içiyorlar da odaya girince buram buram kokuyorlar yaAynen öyle canım. Yanında içmesin dumanına kokusuna maruz kalmayın diyolar. Zaten ben kokulardan tiksinmeye başladım eşim bırakmamış olsa mahvederdim onu.
Geçen sene ben hamileyken eşim sigara içiyordu ve felaket kötü kokuyordu. Yaklaşık 2 ay önce çok şükür bıraktı. Zaten bırakmasa başının etini yerdim şimdi. Komşular mutfakta içiyor sanırım. Koku bizim eve geliyor bazen o bile rahatsız ediyor beni. Öncedende hoşlanmazdım kokusundan ama hamilelikle birlikte iyice arttı.Yanımda içmiyorlar balkonda içiyorlar da odaya girince buram buram kokuyorlar yakokusuda hiç iğrenç gelmiyor keşke gelse de tiksinsem fln
canım izin verme evde içmelerine.bebek için de senin içinde çok zararlı ama.benim eşime ben ta transferden önce dedim.çok zararlıymış tutunmasını bile engelliyormuş dedim.içmiyor.balkona çıkıp iki fırt çekip giriyorYehuuu benden birtane dahaaaa ben opu dan beri hiç içmedim yanımda annem kalıyor sigara içiyor sürekli akşam eşim işten geliyor sigara içiyor ayyy kafayı çıkdırıcam aklımdan çıksa kokusu her an benimle sigaranın nee yapayım ya
Cikolata niye yasak hergun yiyorumBilemedim ki canım çikolata yasak ya acaba kakaoda mı rahim kasılmasına sebep olur diye ben hiç kakaolu birşey yemedim
Cikolata niye yasak hergun yiyorumBilemedim ki canım çikolata yasak ya acaba kakaoda mı rahim kasılmasına sebep olur diye ben hiç kakaolu birşey yemedim
Evet ne kadar da olsa maruz kalmamak lazım canım keşke benim eşimde bıraksa yaAynen öyle canım. Yanında içmesin dumanına kokusuna maruz kalmayın diyolar. Zaten ben kokulardan tiksinmeye başladım eşim bırakmamış olsa mahvederdim onu.
Hahaha evet yasakladım balkonda içip giriyor bu soğuktaYasaklamak mıııeşime neyse de annem 66 yaşında 45 yıldır sigara içiyo yasaklasam evi terkeder Kokusundan faydalanıyorum ya ne yapayım artık
Ah ah neler yaşayacağız dahaBenimde yediğim 1-2 parçadır. Zalım bebeler sağolsun.
Canım rahim kasılmasına sebep oluyor diye biliyorum sen kalbini serin tut ama benim arkadaşım da her gün yedi transferinden sonra oğlu 1 yaşındaCikolata niye yasak hergun yiyorum
Sütten başka seçeceğimiz yok gibiBen açık çay içiyorum ya o da zararlı ama ne icicez Şimdi?
Erken daha cnm ondan çıkmamıştır stres yapma yarın mı test gününTransferin 8 günü bu gün. yarın regl günü biran önce test yapmak istiyorum yaaaDün erken gebelik testi yaptım çıkmadı
O zaman hiç takma daha çok var çok erken yapmışsın benim 11. Gün bile silikti varsa idrara yeni geçmeye başlamıştırTest günüm cumartesi ya. Daha baya var
Geçmiş olsun canım hayırlısı olsun inşallah üzülme lütfen ümitler hiç bitmiyor bu yoldaBenim transfer iptal oldu kızlar
NedenBenim transfer iptal oldu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?