- 19 Kasım 2019
- 239
- 219
- 33
- 33
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.261
Maşallahhh canım darısı bizlere olsun inşallah . Sağlıkla al kucağınaKızlar 14.gun degerim 1000 cikti cok sukur icim rahatladi pazartesi kese icin gidecegim
Amin insallah canim Rabbim herkesin kucagini doldursunMaşallahhh canım darısı bizlere olsun inşallah . Sağlıkla al kucağına
Cnm oksapari aile hekimi yazıyor ama crinone yi kadın doğumcu Yazmalı. Bunlari devlet karşılıyor boşuna para verip durma zaten bi dünya para gidiyo. Hiç olmadı devlette kadın doğuma git yazdirKıZlar bide ne sorcam. Ben hep ilaçlarımı özelden aldık parayla. Hastanenin eczanesi SGK karşılamıyor özel Sigorta karşılamıyor dedi. Baya pahalı. Siz nasıl alıyorsunuz cirone jelim bitmek üzere 2 tane kaldı. Aile hekime yazdırsam sgk karşılar mı?
Ben oksapar kullanmıyorum crinone jel, prolutex, Q-folin ve estrofem kullanıyorumCnm oksapari aile hekimi yazıyor ama crinone yi kadın doğumcu Yazmalı. Bunlari devlet karşılıyor boşuna para verip durma zaten bi dünya para gidiyo. Hiç olmadı devlette kadın doğuma git yazdir
Sen deyince benim de aklıma geldi şimdi:) ama gösterseler ne olacakki, nereden anlayacağız onun canlı bir embriyo olduğunu bir hücrenin mikroskop görüntüsü olsa gösterseler hemen yutarız severiz hücreyi aman da aman diye :) benCD bazı yerler yapıyorlardır 3 ken 5 diyebilirler sonra da çözünürsen bozuldu der oldu bitti..Bitek bunu dusunen benmiyim hic akliniza gelmiyomu
Hayırlı güzel haberler alırsın inşaallah canımKızlar 14.gun degerim 1000 cikti cok sukur icim rahatladi pazartesi kese icin gidecegim
Hayırlı güzel haberler alırsın inşaallah canım ❤ Bende Pazartesi kalp atışı için gideceğim çok heyecanlıyım
Prp olmuştum zaten, lekelenmeler başladı. Prp kaynaklı böyle olabiliyormuş. Tekrar adet olup başlanacak
Turk kahvesi pek mahsum gozukuyor canim cektiEki Görüntüle 2588679
Faydalı bilgiler ... Günlük 200mg kafein normal deniyor.. Ona göre ayarlarız kendimizi :)
Öffff deme valla benim deTurk kahvesi pek mahsum gozukuyor canim cekti
O zaman bir fincan Türk kahvesinden fazlasını içebilirizEki Görüntüle 2588679
Faydalı bilgiler ... Günlük 200mg kafein normal deniyor.. Ona göre ayarlarız kendimizi :)
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün miniklerimiz.Kızlar 14.gun degerim 1000 cikti cok sukur icim rahatladi pazartesi kese icin gidecegim
Rabbim tez vakit sanada hayirli haber almani nasip etsin canimYa boyle sayfalarda mutlu haberler okuyunca cok seviniyorumhepinize masalllaaahhhh masalllaahhh darisi bana insallahhh motive oluyorum resmen olumlu yazilarla
Rabbim tez vakit sanada hayirli haber almani nasip etsin canim
Senden de güzel haberler alırız inşallah canım.persembe transferim olucak insallah
Takipteydim bu topigi okuyordum surekli ama daha baslamamistim tedaviyeSenden de güzel haberler alırız inşallah canım.
Bu topikte çok hamile var. Birlikte belirti arayarak gün geçirdik. Şimdi kalp atışı için kese için birlikte gün sayıyoruz. ❤
Amin insallah canimmGözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün miniklerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?