2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cnm oksapari aile hekimi yazıyor ama crinone yi kadın doğumcu Yazmalı. Bunlari devlet karşılıyor boşuna para verip durma zaten bi dünya para gidiyo. Hiç olmadı devlette kadın doğuma git yazdir

Bitek bunu dusunen benmiyim hic akliniza gelmiyomu
Sen deyince benim de aklıma geldi şimdi:) ama gösterseler ne olacakki, nereden anlayacağız onun canlı bir embriyo olduğunu bir hücrenin mikroskop görüntüsü olsa gösterseler hemen yutarız severiz hücreyi aman da aman diye :) benCD bazı yerler yapıyorlardır 3 ken 5 diyebilirler sonra da çözünürsen bozuldu der oldu bitti..

Hamilelik oluşmuşsa eğer gidip oksapara rapor çıkartabilirsiniz arkadaşlar. Tüp bebek tedavisi görüyorsanız eğer tanıdık bir dahiliye dr u bulupta rapor çıkartabilirsiniz.

persembe transferim olucak insallah
Senden de güzel haberler alırız inşallah canım.
Bu topikte çok hamile var. Birlikte belirti arayarak gün geçirdik. Şimdi kalp atışı için kese için birlikte gün sayıyoruz.

Senden de güzel haberler alırız inşallah canım.
Bu topikte çok hamile var. Birlikte belirti arayarak gün geçirdik. Şimdi kalp atışı için kese için birlikte gün sayıyoruz. ❤
Takipteydim bu topigi okuyordum surekli ama daha baslamamistim tedaviye vallaha cok tatlisiniz ayyy saglikla gelsin yavrukuşlariniz insallahhhpitir pitir atsin kalpleri insallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…