2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben oksapar kullanmıyorum crinone jel, prolutex, Q-folin ve estrofem kullanıyorum
Prolutex zaten devlet karşılamıyor. 160 tl.biz 4 5 kutu kullandık sabah akşam vuruluyordum. Çok pahalı geldi başka doktor bana progestan günde 1 kalcadan iğne yazdı. Göbeği m kızarmış ti prolutexden bi de ateş yapti

Kizlar cok afedersiniz affiniza,siginarak soruyorum kabiz olmamak icin neler yaptiniz
Canım ben her gün bir tane kuru kayısı yedim. Çiğ kabak çekirdeği yedim her gün bir avuç kadar , sonra bol bol su içtim en önemlisi de bu zaten ve sıvı beslenmeye çalış yoğurt Çorba mutlaka ye

Canım ben her gün bir tane kuru kayısı yedim. Çiğ kabak çekirdeği yedim her gün bir avuç kadar , sonra bol bol su içtim en önemlisi de bu zaten ve sıvı beslenmeye çalış yoğurt Çorba mutlaka ye
Mutlaka deniycem . Cok teşekkürler.

Evet canım insan öyle oluyor sıpalar yerleşince belirtiler bitiriyor bizi de korku sarıyor daha dur bitmeyecek bu korkular
vallahi ya ben agri falan da cekmedim ya tranferden sonra ondan birazda huzursuzlugum ama benim bebis uslu olacak galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…