- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 43
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.281
Ya boyle sayfalarda mutlu haberler okuyunca cok seviniyorumhepinize masalllaaahhhh masalllaahhh darisi bana insallahhh motive oluyorum resmen olumlu yazilarla
Persembe günü 5 gunluk bebisimi kapip gelicem insallahdarisi sana insallah canim hemencecik bebisini al gel sende
Hadi inşallah rabbim sağ Salim pozitif aldığın günleri de göstersinPersembe günü 5 gunluk bebisimi kapip gelicem insallah
Insallah cok pozitif bir topik burasi suracik yerlesiyim duruyim sonuc alana kadarHadi inşallah rabbim sağ Salim pozitif aldığın günleri de göstersin
Insallah cok pozitif bir topik burasi suracik yerlesiyim duruyim sonuc alana kadar
Evettt cok sukur canim darisi digerlerini gormeye insallah hicbirsey hissetmiyordum icim rahatladi
Ben hic sanmiyordum bu noktaya kadae gelicegimi cok şükür yine deinsallah ugurlu geliriz sen hep pozitif dusun Allahin iziyle olur
Evet canım insan öyle oluyorEvettt cok sukur canim darisi digerlerini gormeye insallah hicbirsey hissetmiyordum icim rahatladi
Prolutex zaten devlet karşılamıyor. 160 tl.biz 4 5 kutu kullandık sabah akşam vuruluyordum. Çok pahalı geldi başka doktor bana progestan günde 1 kalcadan iğne yazdı. Göbeği m kızarmış ti prolutexden bi de ateş yaptiBen oksapar kullanmıyorum crinone jel, prolutex, Q-folin ve estrofem kullanıyorum
Bana kadın doğum doktoru kendi okşayarak için rapor çıkardı sağolsun .sürekli biter bu diyeHamilelik oluşmuşsa eğer gidip oksapara rapor çıkartabilirsiniz arkadaşlar. Tüp bebek tedavisi görüyorsanız eğer tanıdık bir dahiliye dr u bulupta rapor çıkartabilirsiniz.
Canım ben her gün bir tane kuru kayısı yedim. Çiğ kabak çekirdeği yedim her gün bir avuç kadar , sonra bol bol su içtim en önemlisi de bu zaten ve sıvı beslenmeye çalış yoğurt Çorba mutlaka yeKizlar cok afedersiniz affiniza,siginarak soruyorum kabiz olmamak icin neler yaptiniz
Mutlaka deniycem . Cok teşekkürler.Canım ben her gün bir tane kuru kayısı yedim. Çiğ kabak çekirdeği yedim her gün bir avuç kadar , sonra bol bol su içtim en önemlisi de bu zaten ve sıvı beslenmeye çalış yoğurt Çorba mutlaka ye
Tutunması içinde her gün bir bardak taze sıkılmış havuç suyu içtim canım hala da içiyorum tavsiye ederimMutlaka deniycem . Cok teşekkürler.
Havucun kendisini yesek olar mi hergünTutunması içinde her gün bir bardak taze sıkılmış havuç suyu içtim canım hala da içiyorum tavsiye ederim
Evet canım insan öyle oluyorsıpalar yerleşince belirtiler bitiriyor bizi de korku sarıyor daha dur bitmeyecek bu korkular
Benim de meyve sikacagim yoktu her gun 4 5 tane yedim canimHavucun kendisini yesek olar mi hergünbende kati meyve sikacagi yok
Bendede yok. Ben hergun 1 havuc 1 tanede avakado yedimHavucun kendisini yesek olar mi hergünbende kati meyve sikacagi yok
kabiz etmedimi cok degilmi. Ben 1 tane anca yiyebildim korkumdanBenim de meyve sikacagim yoktu her gun 4 5 tane yedim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?