- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.301
Havucu 2 gunde 1 kilo yeriz artik tavşanlarimiz icinBenim de meyve sikacagim yoktu her gun 4 5 tane yedim canim
Ekran goruntusunu aldim bunun . Insallah tutunur bana tavsanimBendede yok. Ben hergun 1 havuc 1 tanede avakado yedim
Ben yeni başladım ama sabah aç karnına kuru kayısı yiyip üstüne su içiyorumKizlar cok afedersiniz affiniza,siginarak soruyorum kabiz olmamak icin neler yaptiniz
Kesinlikle teşbih çekmenin çok etkisi olduğunu düşünüyorum psikojikmen bile rahatlatıyor. Ben ya halik ve ya varis de çektim.Bendede yok. Ben hergun 1 havuc 1 tanede avakado yedim
Kayisi ortak nokta o zamanBen yeni başladım ama sabah aç karnına kuru kayısı yiyip üstüne su içiyorum
Ben iki günde bir alıyorum. duş alma sıklığı konusun da bir şey demediler ama tabi ılık suyla duş alıp çok fazla vakit geçirme dedi hemşireKızlar hangi Aralıklarla duş alıyorsunuz? Sık duş almanın zararı var mıdır?
Paketli gıdalar pek tüketmemeye çalışıyorumKayisi ortak nokta o zamankayisi suyu da olur heralde
Çok sıcak olmadıktan sonra bir sıkıntı yok diye biliyorum ama ben yinede 3 4 günde bir alıyorumKızlar hangi Aralıklarla duş alıyorsunuz? Sık duş almanın zararı var mıdır?
Birde ayakta duş alın dendiKızlar hangi Aralıklarla duş alıyorsunuz? Sık duş almanın zararı var mıdır?
Hemşire bir şey demedi de büyükler çok fazla duşa girme diyorlar. O yüzden size de sorayım dedimBen iki günde bir alıyorum. duş alma sıklığı konusun da bir şey demediler ama tabi ılık suyla duş alıp çok fazla vakit geçirme dedi hemşire
Aynen ya saçlar da uzun yıkaması da zor oluyor o yüzden oyalanıyorum duş daÇok sıcak olmadıktan sonra bir sıkıntı yok diye biliyorum ama ben yinede 3 4 günde bir alıyorum
Ben transferden önce kestirdim boyadım hazırlığımı yaptımAynen ya saçlar da uzun yıkaması da zor oluyor o yüzden oyalanıyorum duş da
En sevdiklerimPaketli gıdalar pek tüketmemeye çalışıyorum
Yok canim hatta ben sukurler olsun hic kabizlik sorunu yasamadimkabiz etmedimi cok degilmi. Ben 1 tane anca yiyebildim korkumdan
Olur tabi canım ye her gün mutlakaHavucun kendisini yesek olar mi hergünbende kati meyve sikacagi yok
Oh oh maşallah annesivallahi ya ben agri falan da cekmedim ya tranferden sonra ondan birazda huzursuzlugum ama benim bebis uslu olacak galiba
Yok canım havuç neden kabız etsin kız ben de sıkarken 7 8 taneyi sıktım öyle içtim hepkabiz etmedimi cok degilmi. Ben 1 tane anca yiyebildim korkumdan
Hadi hayırlı uğurlu olsun. Hayırlı güzel haberler alırsın inşaallahBen transferden önce kestirdim boyadım hazırlığımı yaptımdün transfer oldum ama Yarın akşam mecburum yıkanmaya perşembe doktora gidicem raporu uzatmak için
Benim kadar olamazsın ama küstük aramızdaki herşeyi bitirdim eşime bile yedirtmiyorumEn sevdiklerimabur cubur tayfa
Aminn inşallah hepimizHadi hayırlı uğurlu olsun. Hayırlı güzel haberler alırsın inşaallah ❤
Dupalad şurup kullanıyorum ama çok şükür gerek kalmadı bendeKizlar cok afedersiniz affiniza,siginarak soruyorum kabiz olmamak icin neler yaptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?