2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Takipteydim bu topigi okuyordum surekli ama daha baslamamistim tedaviye vallaha cok tatlisiniz ayyy saglikla gelsin yavrukuşlariniz insallahhhpitir pitir atsin kalpleri insallah
Amin canım inşallah. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin. Sende yakında bize katılacaksın inşallah.

Merhaba kızlar günlerdir sessiz takipteyim. 4. Denemem bugün 7. Günüm 3 tane 3. Gün embriyosu transfer oldum. Sormak istedigim 5. Gün fazlaca bel ağrısı yaşadım ve 6. Gün uyandigimda çamaşırımda 1 damla kahve kırmızı kan gördüm sonra 2 saat içinde peceteye sildikçe kahve leke oldu birden kesildi yani yanlızca 3 saat falan lekelenme yaşadım. Bugün hicbir agrim sızım olmadi ne diyorsunuz böyle bişey yaşayan var mı aranizda

Canım ben yaşamadım ama yerleşme kanaması Olabilir çünkü ilaçları kullandığın sürece Adet olman. Imkansız doktoruna bir söyle istiyorsan

Canım ben yaşamadım ama yerleşme kanaması Olabilir çünkü ilaçları kullandığın sürece Adet olman. Imkansız doktoruna bir söyle istiyorsan
Adet kanaması gibi değildi yanlızca bir damlaydı doktorumu aradım hemen olabilir yat dinlen çok hareket etme dediler. Ama hemen geçti ve bugün hicbir şey hissetmiyorum resmen

Benimle ayni seyler canim benimde 5 gun bel agrisi oldu 6 gun lekelenme yasadim sonra da hicbir belirtim olmadi insallah seninde guzel seyler olmustur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…