- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.321
En sevdigim gece ozellikle bayilirim yemeğeBenim kadar olamazsın ama küstük aramızdaki herşeyi bitirdim eşime bile yedirtmiyorum
Doktor mu verdi yoksan eczaneden mi aliyoruDupalad şurup kullanıyorum ama çok şükür gerek kalmadı bende
Doktor verdi canımDoktor mu verdi yoksan eczaneden mi aliyoru
Gerektiğinde 3 defa içebilirsin demişti 15 ml yani 1 kapakDoktor verdi canım
Amin canım inşallah. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin. Sende yakında bize katılacaksın inşallah.Takipteydim bu topigi okuyordum surekli ama daha baslamamistim tedaviyevallaha cok tatlisiniz ayyy saglikla gelsin yavrukuşlariniz insallahhh pitir pitir atsin kalpleri insallah
Bana da vrrsin diyim bakiim vercei miDoktor verdi canım
Canım ben yaşamadım ama yerleşme kanaması Olabilir çünkü ilaçları kullandığın sürece Adet olman. Imkansız doktoruna bir söyle istiyorsanMerhaba kızlar günlerdir sessiz takipteyim. 4. Denemem bugün 7. Günüm 3 tane 3. Gün embriyosu transfer oldum. Sormak istedigim 5. Gün fazlaca bel ağrısı yaşadım ve 6. Gün uyandigimda çamaşırımda 1 damla kahve kırmızı kan gördüm sonra 2 saat içinde peceteye sildikçe kahve leke oldu birden kesildi yani yanlızca 3 saat falan lekelenme yaşadım. Bugün hicbir agrim sızım olmadi ne diyorsunuz böyle bişey yaşayan var mı aranizda
Adet kanaması gibi değildi yanlızca bir damlaydı doktorumu aradım hemen olabilir yat dinlen çok hareket etme dediler. Ama hemen geçti ve bugün hicbir şey hissetmiyorum resmenCanım ben yaşamadım ama yerleşme kanaması Olabilir çünkü ilaçları kullandığın sürece Adet olman. Imkansız doktoruna bir söyle istiyorsan
Büyük ihtimalle yerleşme kanamasıydi canım sen yat dinlen inşallah bebeğin seninle korkma❤Adet kanaması gibi değildi yanlızca bir damlaydı doktorumu aradım hemen olabilir yat dinlen çok hareket etme dediler. Ama hemen geçti ve bugün hicbir şey hissetmiyorum resmen
Ne ilacı bana transferden sonra sadece jel verdiler herkese farklımı oluyor ki ?Canım ben yaşamadım ama yerleşme kanaması Olabilir çünkü ilaçları kullandığın sürece Adet olman. Imkansız doktoruna bir söyle istiyorsan
Inşallah canim icime biraz su serptin Allah razı olsunBüyük ihtimalle yerleşme kanamasıydi canım sen yat dinlen inşallah bebeğin seninle korkma❤
Hergun 7 8 tane havucumu ictinOlur tabi canım ye her gün mutlaka
Oh oh maşallah annesi ❤
Yok canım havuç neden kabız etsin kız ben de sıkarken 7 8 taneyi sıktım öyle içtim hep
Benimle ayni seyler canim benimde 5 gun bel agrisi oldu 6 gun lekelenme yasadim sonra da hicbir belirtim olmadi insallah seninde guzel seyler olmusturMerhaba kızlar günlerdir sessiz takipteyim. 4. Denemem bugün 7. Günüm 3 tane 3. Gün embriyosu transfer oldum. Sormak istedigim 5. Gün fazlaca bel ağrısı yaşadım ve 6. Gün uyandigimda çamaşırımda 1 damla kahve kırmızı kan gördüm sonra 2 saat içinde peceteye sildikçe kahve leke oldu birden kesildi yani yanlızca 3 saat falan lekelenme yaşadım. Bugün hicbir agrim sızım olmadi ne diyorsunuz böyle bişey yaşayan var mı aranizda
Tabikide her doktor farkli ilac veriyo mesala benimki crinone jel progestan igne coraspin estrofem vermistiNe ilacı bana transferden sonra sadece jel verdiler herkese farklımı oluyor ki ?
Canım zaten bir bardak havuç ancak ediyorHergun 7 8 tane havucumu ictin
Sendende insallahInşallah canim icime biraz su serptin Allah razı olsun
Bende nedense havuc kabiz ediyor. Bunyeden bunyeye degisiyor demeki. Hemen arkadasa soleyim ben ona kabiz olursun demistim . Megersem ben oyleymisimCanım zaten bir bardak havuç ancak ediyor
Hımm anladım... Benimde crinone jel folik asit ve coraspin varTabikide her doktor farkli ilac veriyo mesala benimki crinone jel progestan igne coraspin estrofem vermisti
Doktorunuz boyle uygun gormus demekkiHımm anladım... Benimde crinone jel folik asit ve coraspin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?