- 10 Şubat 2017
- 159
- 166
- 103
- 34
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.341
Ah inşallah ya iyiki varsınızBenimle ayni seyler canim benimde 5 gun bel agrisi oldu 6 gun lekelenme yasadim sonra da hicbir belirtim olmadi insallah seninde guzel seyler olmustur
Devlet hastanesiydi benle beraber 13 kişi vardı hepimize aynı ilaç bilgi kağıdını uygun gördüler demekkiDoktorunuz boyle uygun gormus demekki
Ya oyle deme canmDevlet hastanesiydi benle beraber 13 kişi vardı hepimize aynı ilaç bilgi kağıdını uygun gördüler demekki
Ama öyle dosya kağıtları vardı hepimize dağıttılar saolsunlarYa oyle deme canm
Hadi bakalım inşaallah yarın güzel haberler verirsin. Bu arada kaçıncı günündesin hafta olarakKızlaar ben geldimm günlerdir dinleniyorum patlıyorum sıkıntıdanyarın dr randevumuz var inşallah bebişin kalp atışlarını duyarız❤
Canim benim haklisin vallaAma öyle dosya kağıtları vardı hepimize dağıttılar saolsunlar
İnşallahHadi bakalım inşaallah yarın güzel haberler verirsin. Bu arada kaçıncı günündesin hafta olarak
duyuluomuki kalp. Ayni gun ikimizin yerimde zor duruyorum ben.. bendemi gitsemkii...mİnşallahyarın tam 6+0 olcak transferden sonra 25. günüm
Bende transferin 9.günü lekelenme oldu. Hamileyim şu an çok şükür.Merhaba kızlar günlerdir sessiz takipteyim. 4. Denemem bugün 7. Günüm 3 tane 3. Gün embriyosu transfer oldum. Sormak istedigim 5. Gün fazlaca bel ağrısı yaşadım ve 6. Gün uyandigimda çamaşırımda 1 damla kahve kırmızı kan gördüm sonra 2 saat içinde peceteye sildikçe kahve leke oldu birden kesildi yani yanlızca 3 saat falan lekelenme yaşadım. Bugün hicbir agrim sızım olmadi ne diyorsunuz böyle bişey yaşayan var mı aranizda
Ben transferden sonraki gün almadım sadece. 3 hafta bitti. Hergün duşumu alıyorum. Doktorum ayakta ılık suyla duş alabilirsin demişti ertesi gün için bile.Kızlar hangi Aralıklarla duş alıyorsunuz? Sık duş almanın zararı var mıdır?
Ben de yaşamıştım canım , sadece 1 damla . Sonucum pozitif çok şükür . İnşallah seninki de güzel sonuçlara işarettirAdet kanaması gibi değildi yanlızca bir damlaydı doktorumu aradım hemen olabilir yat dinlen çok hareket etme dediler. Ama hemen geçti ve bugün hicbir şey hissetmiyorum resmen
Sagol arkadasim. Rabbim kucaginda gosteersin.11 Ocak transfer tarihimdi , tam 1 ay sonra bugün 11 Şubat'ta kalp atışı duyduk çok şükür . Kese için transferin 20 . Günü gitmiştim . Kese minicikti yolk kesesi bebek filan onlar daha görünmüyordu. 10 günde her şey değişmiş . Benim gibi endişe eden arkadaşlar vardı o yüzden yazmak istedim. Darısı hepimize inşallah
Canım hiç sitres olma o siyah olarak tarif ettiğin gibi bendede geliyordu jelden kaynaklı hatta bazen pembe tortu gibi geliyor karın ağrısıda çok şiddetli olmadığı kanaman olmadığı sürece doktorum bana normal dedi rahim büyüdüğü için olurmuşKızlar ben bunu jeli sokarken ve wc de siyah gibi ipimsi bişey geldi. Camasirimda yok bişey ama Karnım az az ağrıyor. Of yine öldü demi içimde .düşük mu olacak.delircem. neden böyle oluyor.yine mi kürtaj olcam
Inşallah canim senin kaçıncı gün olmuştu bu durum. Bel ağrın oldu muBen de yaşamıştım canım , sadece 1 damla . Sonucum pozitif çok şükür . İnşallah seninki de güzel sonuçlara işarettir
Gözün aydın arkadaşım sağlıkla büyüsün miniğin. Darısı başımıza. Bende transferin 16.günü gittim sadece kese vardı. Ayın 18inde randevum var. Bizde senin gibi duyarız inşallah kalp atışını.11 Ocak transfer tarihimdi , tam 1 ay sonra bugün 11 Şubat'ta kalp atışı duyduk çok şükür . Kese için transferin 20 . Günü gitmiştim . Kese minicikti yolk kesesi bebek filan onlar daha görünmüyordu. 10 günde her şey değişmiş . Benim gibi endişe eden arkadaşlar vardı o yüzden yazmak istedim. Darısı hepimize inşallah
Benim de yarın tam 6 olcakİnşallahyarın tam 6+0 olcak transferden sonra 25. günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?