2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ben bunu jeli sokarken ve wc de siyah gibi ipimsi bişey geldi. Camasirimda yok bişey ama Karnım az az ağrıyor. Of yine öldü demi içimde .düşük mu olacak.delircem. neden böyle oluyor.yine mi kürtaj olcam

O gelen şey ne tarif bile edemiyom. Hiç olmamisti. Protestan iğne ve crinone jel de kullaniyom. Neden böyle ki kızlar .nolur bişey soyleyin

Bende transferin 9.günü lekelenme oldu. Hamileyim şu an çok şükür.

Adet kanaması gibi değildi yanlızca bir damlaydı doktorumu aradım hemen olabilir yat dinlen çok hareket etme dediler. Ama hemen geçti ve bugün hicbir şey hissetmiyorum resmen
Ben de yaşamıştım canım , sadece 1 damla . Sonucum pozitif çok şükür . İnşallah seninki de güzel sonuçlara işarettir

11 Ocak transfer tarihimdi , tam 1 ay sonra bugün 11 Şubat'ta kalp atışı duyduk çok şükür . Kese için transferin 20 . Günü gitmiştim . Kese minicikti yolk kesesi bebek filan onlar daha görünmüyordu. 10 günde her şey değişmiş . Benim gibi endişe eden arkadaşlar vardı o yüzden yazmak istedim. Darısı hepimize inşallah

Sagol arkadasim. Rabbim kucaginda gosteersin.
Sivi su gibi akintin geliyor mu.. benim geliyor endiseleniyorum . Emin degilim sanki progestan fitili koyduktan sonra oluyo

Canım hiç sitres olma o siyah olarak tarif ettiğin gibi bendede geliyordu jelden kaynaklı hatta bazen pembe tortu gibi geliyor karın ağrısıda çok şiddetli olmadığı kanaman olmadığı sürece doktorum bana normal dedi rahim büyüdüğü için olurmuş

Gözün aydın arkadaşım sağlıkla büyüsün miniğin. Darısı başımıza. Bende transferin 16.günü gittim sadece kese vardı. Ayın 18inde randevum var. Bizde senin gibi duyarız inşallah kalp atışını.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…