2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korkma cnm benim resmen kanamam oldu iki gün onun öncesi tam da senin tarif ettiğin şey geldi iki kere ayrı günler de hafif adet ağrısını bende yaşıyorum ama tabi ağrının şiddeti önemli dayanılmıcak gibi değilse sorun yok ama emin ol bende yaşadım bugün biraz daha iyiyim dün kan sulandırıcıyı kesti o biraz rahatlattı

Kızlar günaydın bu jel kullananlar sürekli akıntı olduğundan kaşıntı başladı bende ya Mantar olmam inşallah sizin nasıl
İnsallah canim benimde surekli akintim var ic camasirim islanip mantar enfeksiyon olmayim diye hep peceteye koyuyorum lavaboda degistiriyorum hic islaklik hissetmiyorum sukur kasintimda yok islak kaldigi icin olabilir tatlım dikkat et

İcini ferah tut canim neden kotuyu cagiriyorsun Allaha sukur agrin siddetli degil kanaman cok cok birsey yoktur jeldendir

İnsallah canim benimde surekli akintim var ic camasirim islanip mantar enfeksiyon olmayim diye hep peceteye koyuyorum lavaboda degistiriyorum hic islaklik hissetmiyorum sukur kasintimda yok islak kaldigi icin olabilir tatlım dikkat et ♥
Evet sanırım ondan canım bende peçete koydum bugün ıslaklıktan oldu zaten benim hazırdır mantar olmaya pek sever

Bugün ilk kez toplu taşıma kullandım işe giderken eşim bırakıyordu hep şehir dışında olunca iş başa düştü oturacak yer bulayım diye bir durak sonra bindim mecburen ne zor ya

Evet ben onlardan biriyim darısı başımıza. İçim rahatladı biraz. İyice paranoyak oldum. Çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin

Evet sanırım ondan canım bende peçete koydum bugün ıslaklıktan oldu zaten benim hazırdır mantar olmaya pek sever
benimde oyledir bu yuzden erkenden tedbir alalim ben tek cozumu pecete ile buldum hem surekli lavaboda degistiriyorsun hemde islaklik olup kasinti mantar olmuyorsun pedlere guvenemiyorum acikcasi

benimde oyledir bu yuzden erkenden tedbir alalim ben tek cozumu pecete ile buldum hem surekli lavaboda degistiriyorsun hemde islaklik olup kasinti mantar olmuyorsun pedlere guvenemiyorum acikcasi
Pedler daha çabuk alerji yapıyor zaten bana canım aynen bende bu sabah öyle yaptım geldim işe şimdi değiştireceğim napalım idare edicez cuma günü kontrol var nasıl olsa soracağım doktora bakalım

Pedler daha çabuk alerji yapıyor zaten bana canım aynen bende bu sabah öyle yaptım geldim işe şimdi değiştireceğim napalım idare edicez cuma günü kontrol var nasıl olsa soracağım doktora bakalım
Ben dayanamiom bugun gidecem hastaneye. Bune arkadas hersey cile midem bulanio diyordum belki stresten bulaniyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…