- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 63
- 34
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.361
Korkma cnm benim resmen kanamam oldu iki gün onun öncesi tam da senin tarif ettiğin şey geldi iki kere ayrı günler de hafif adet ağrısını bende yaşıyorum ama tabi ağrının şiddeti önemli dayanılmıcak gibi değilse sorun yok ama emin ol bende yaşadım bugün biraz daha iyiyim dün kan sulandırıcıyı kesti o biraz rahatlattıKızlar ben bunu jeli sokarken ve wc de siyah gibi ipimsi bişey geldi. Camasirimda yok bişey ama Karnım az az ağrıyor. Of yine öldü demi içimde .düşük mu olacak.delircem. neden böyle oluyor.yine mi kürtaj olcam
İnsallah canim benimde surekli akintim var ic camasirim islanip mantar enfeksiyon olmayim diye hep peceteye koyuyorum lavaboda degistiriyorum hic islaklik hissetmiyorum sukur kasintimda yok islak kaldigi icin olabilir tatlım dikkat etKızlar günaydın bu jel kullananlar sürekli akıntı olduğundan kaşıntı başladı bende yaMantar olmam inşallah sizin nasıl
İcini ferah tut canim neden kotuyu cagiriyorsun Allaha sukur agrin siddetli degil kanaman cok cok birsey yoktur jeldendirKızlar ben bunu jeli sokarken ve wc de siyah gibi ipimsi bişey geldi. Camasirimda yok bişey ama Karnım az az ağrıyor. Of yine öldü demi içimde .düşük mu olacak.delircem. neden böyle oluyor.yine mi kürtaj olcam
Bilmiyorum ki canım inşallah duyulur duyulmasa bile bebeği görürsem artık içim rahatlıcakduyuluomuki kalp. Ayni gun ikimizin yerimde zor duruyorum ben.. bendemi gitsemkii...m
Benim de yarın tam 6 olcak
Benim transferin 5 . Günü şiddetli bel ve karın ağrım oldu. 6 gün sabah da leke .Inşallah canim senin kaçıncı gün olmuştu bu durum. Bel ağrın oldu mu
Bende de oluyor , ben jel kullanıyorum . Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bence.Sagol arkadasim. Rabbim kucaginda gosteersin.
Sivi su gibi akintin geliyor mu.. benim geliyor endiseleniyorum . Emin degilim sanki progestan fitili koyduktan sonra oluyo
Evet sanırım ondan canım bende peçete koydum bugün ıslaklıktan oldu zaten benim hazırdır mantar olmaya pek severİnsallah canim benimde surekli akintim var ic camasirim islanip mantar enfeksiyon olmayim diye hep peceteye koyuyorum lavaboda degistiriyorum hic islaklik hissetmiyorum sukur kasintimda yok islak kaldigi icin olabilir tatlım dikkat et ♥
Sizinle aynıyızİnşallahyarın tam 6+0 olcak transferden sonra 25. günüm
Evet ben onlardan biriyim11 Ocak transfer tarihimdi , tam 1 ay sonra bugün 11 Şubat'ta kalp atışı duyduk çok şükür . Kese için transferin 20 . Günü gitmiştim . Kese minicikti yolk kesesi bebek filan onlar daha görünmüyordu. 10 günde her şey değişmiş . Benim gibi endişe eden arkadaşlar vardı o yüzden yazmak istedim. Darısı hepimize inşallah
Evet sanırım ondan canım bende peçete koydum bugün ıslaklıktan oldu zaten benim hazırdır mantar olmaya pek sever
Pedler daha çabuk alerji yapıyor zaten bana canımbenimde oyledir bu yuzden erkenden tedbir alalim ben tek cozumu pecete ile buldum hem surekli lavaboda degistiriyorsun hemde islaklik olup kasinti mantar olmuyorsun pedlere guvenemiyorum acikcasi
Ben dayanamiom bugun gidecem hastaneye. Bune arkadas hersey cilePedler daha çabuk alerji yapıyor zaten bana canımaynen bende bu sabah öyle yaptım geldim işe şimdi değiştireceğim napalım idare edicez cuma günü kontrol var nasıl olsa soracağım doktora bakalım
O da doğru benim sabahları biraz oluyor sonra geçiyor kusmam hiç yokBen dayanamiom bugun gidecem hastaneye. Bune arkadas hersey cilemidem bulanio diyordum belki stresten bulaniyo
Senin hala var mı kusman bulantınBen dayanamiom bugun gidecem hastaneye. Bune arkadas hersey cilemidem bulanio diyordum belki stresten bulaniyo
3 gundur kusmuyom. Ama icim bulaniyoSenin hala var mı kusman bulantın
Benim de öyle sabah kalktıktan yarım saat sonra başlıyor birşeyler yediğimde azalıyor sonra geçiyor senin ki ?3 gundur kusmuyom. Ama icim bulaniyo
Benimkide oyle. Bisey yemedigim surece devam ediyoBenim de öyle sabah kalktıktan yarım saat sonra başlıyor birşeyler yediğimde azalıyor sonra geçiyor senin ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?