- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.381
Ah bu mercimeklerBenimkide oyle. Bisey yemedigim surece devam ediyo
6 haftalık olan bebişinden herkese selamlar. Ah annecim sana kavuşmayı iple çekiyorum. Bazen karnını seviyorsun ya o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam. Bu hafta beyin odacıklarım, gözlerim ve organ tomurcuklarım oluşmaya başladı.Seni, göreceğim sesini duyacağım ve ‘anne’diyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. Olurda doktora gidersen kalp atışlarıma baktırmayı unutma belki duyarsın.Ah bu mercimekler
Yeni almadin mi ?Evet yeni bir sorunla karşınızdayımfolik asitin üzerinde 01.2020 tavsiye edilen tüketim tarihi yazıyor ve ben 12 gündür içiyorum ne olacak şimdi
Nornalde koekma hicc birsey olmaz. Haplarin aslinda tarihide gecmez, para acidan yapilan birsey bu. Hamile olmasan devam et derdim. Hamilesin yinede baska al.Evet yeni bir sorunla karşınızdayımfolik asitin üzerinde 01.2020 tavsiye edilen tüketim tarihi yazıyor ve ben 12 gündür içiyorum ne olacak şimdi
Tedaviye başladığımda almıştık temmuzda ne bileyim bu kadar çabuk biteceğini düşünmedim 120 tabletti çantama atmıştım 12 gün geçmiş sadece zaten bi de son kullanıl tarihi değil tavsiye edilen tüketim tarihi yazıyorYeni almadin mi ?
Başka var hemen ondan içtim attım çöpe baktım şimdi De sadece gerekli folik asit alımı alınmamış olur vitamin özelliği kayboluyormuş hap olmadığından. Çok korktum bi anNornalde koekma hicc birsey olmaz. Haplarin aslinda tarihide gecmez, para acidan yapilan birsey bu. Hamile olmasan devam et derdim. Hamilesin yinede baska al.
Aldigin eczaneye fisiyle beraber git fisin varsa ya da gittigin taroh saat bellidir. Kameradan teyit etsinler. Degistirsinler . Bana da baska imom omega diye bir folik asit vermisti. Doktor eczaci da imom latte(emziren anneler icin) olanini vermisti. Kullanmistim daEvet yeni bir sorunla karşınızdayımfolik asitin üzerinde 01.2020 tavsiye edilen tüketim tarihi yazıyor ve ben 12 gündür içiyorum ne olacak şimdi
Aman o umrumda değil birşey olmasında tek önemli olan zararı olmaması benim içinAldigin eczaneye fisiyle beraber git fisin varsa ya da gittigin taroh saat bellidir. Kameradan teyit etsinler. Degistirsinler . Bana da baska imom omega diye bir folik asit vermisti. Doktor eczaci da imom latte(emziren anneler icin) olanini vermisti. Kullanmistim dareceye bakasim geldi ordan fark ettim yoksa devam edicektim oyle
Bebis icin onemli kullanma benceAman o umrumda değil birşey olmasında tek önemli olan zararı olmaması benim için
Aynı dertten muzdaribim. Kaşıntı var kaç gündür. Krem filanda sürmedim. Salıya kadar idare edicem.Kızlar günaydın bu jel kullananlar sürekli akıntı olduğundan kaşıntı başladı bende yaMantar olmam inşallah sizin nasıl
Kullanmadım zaten de şuana kadar kullandığım zarar vermesin yeter banaBebis icin onemli kullanma bence
Evet ya bende gidince soracağım bakalımAynı dertten muzdaribim. Kaşıntı var kaç gündür. Krem filanda sürmedim. Salıya kadar idare edicem.
Yok yok kuruntu yapma allahin izni ile hicbirseycik olmazKullanmadım zaten de şuana kadar kullandığım zarar vermesin yeter bana
İnşallah canımYok yok kuruntu yapma allahin izni ile hicbirseycik olmaz
O jelin bir miktar geri gelmesi normal dimiEvet ya bende gidince soracağım bakalımcuma günü paylaşırım doktorun söylediği bilgiyi canım
Normal normal canım geliyor geriO jelin bir miktar geri gelmesi normal dimi
Ayy masaallah ya masaallahKızlar şükür bişey çıkmadı 9+1 olmusuz. Ne diyo bu foto anlatir misiniz
Prospektüsünde de yaziyor ama yine de dikkat ediliyorNormal normal canım geliyor geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?