2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah bu mercimekler
6 haftalık olan bebişinden herkese selamlar. Ah annecim sana kavuşmayı iple çekiyorum. Bazen karnını seviyorsun ya o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam. Bu hafta beyin odacıklarım, gözlerim ve organ tomurcuklarım oluşmaya başladı.Seni, göreceğim sesini duyacağım ve ‘anne’diyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum. Olurda doktora gidersen kalp atışlarıma baktırmayı unutma belki duyarsın.

Evet yeni bir sorunla karşınızdayım folik asitin üzerinde 01.2020 tavsiye edilen tüketim tarihi yazıyor ve ben 12 gündür içiyorum ne olacak şimdi

Evet yeni bir sorunla karşınızdayım folik asitin üzerinde 01.2020 tavsiye edilen tüketim tarihi yazıyor ve ben 12 gündür içiyorum ne olacak şimdi
Nornalde koekma hicc birsey olmaz. Haplarin aslinda tarihide gecmez, para acidan yapilan birsey bu. Hamile olmasan devam et derdim. Hamilesin yinede baska al.

Yeni almadin mi ?
Tedaviye başladığımda almıştık temmuzda ne bileyim bu kadar çabuk biteceğini düşünmedim 120 tabletti çantama atmıştım 12 gün geçmiş sadece zaten bi de son kullanıl tarihi değil tavsiye edilen tüketim tarihi yazıyor

Nornalde koekma hicc birsey olmaz. Haplarin aslinda tarihide gecmez, para acidan yapilan birsey bu. Hamile olmasan devam et derdim. Hamilesin yinede baska al.
Başka var hemen ondan içtim attım çöpe baktım şimdi De sadece gerekli folik asit alımı alınmamış olur vitamin özelliği kayboluyormuş hap olmadığından. Çok korktum bi an

Aldigin eczaneye fisiyle beraber git fisin varsa ya da gittigin taroh saat bellidir. Kameradan teyit etsinler. Degistirsinler . Bana da baska imom omega diye bir folik asit vermisti. Doktor eczaci da imom latte(emziren anneler icin) olanini vermisti. Kullanmistim da receye bakasim geldi ordan fark ettim yoksa devam edicektim oyle

Aman o umrumda değil birşey olmasında tek önemli olan zararı olmaması benim için

Kızlar şükür bişey çıkmadı 9+1 olmusuz. Ne diyo bu foto anlatir misiniz
Ayy masaallah ya masaallah
Bu arada bi topik var orda keseye gore tahminde bulunuyorlar. O topige gore kiza benziiyor. Tabiki gerceklik payi varmi bilmiyorum. Amac eglenmek.
Allahim kucaginda gostersin. Cok mutlu oldum senin adina

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…