- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.365
- 198
- 31
- Konu Sahibi Birumutbekleyen
-
- #6.401
Benim cildimde çok değişti. Ellerim özellikle mahvoldu. Eskiden egzamam vardı, tekrar başlayacak gibi oldu. Egzama kremi kullanmıyorum yinede.Evet ya bende gidince soracağım bakalımcuma günü paylaşırım doktorun söylediği bilgiyi canım
Fasulyene masaaaaallllaaaahhhhhhhKızlar şükür bişey çıkmadı 9+1 olmusuz. Ne diyo bu foto anlatir misiniz
Sakin surme kortizon var icinde. Bepanthen surubiliyor diye biliyorum o cok rahatlatiyor. Yinede sor emin olmak icin hamileyken kulanilabiliyor muBenim cildimde çok değişti. Ellerim özellikle mahvoldu. Eskiden egzamam vardı, tekrar başlayacak gibi oldu. Egzama kremi kullanmıyorum yinede.
Doktora danışmadan kullanma canım eğer izin verirse öyle sürBenim cildimde çok değişti. Ellerim özellikle mahvoldu. Eskiden egzamam vardı, tekrar başlayacak gibi oldu. Egzama kremi kullanmıyorum yinede.
Egzama bendede var o kesin yasakDoktora danışmadan kullanma canım eğer izin verirse öyle sür
Canım gayet iyi korkma %60 dan fazla artmışkızlar selam 11.gün değerim 263 tü.bugün 13.gün değerim 482 çıkmış.tam iki kartı artış olmamış ama iyi mi sizce
ay rahatlattın beni.be bu hesaplama işini bilmiyorum. ben direk 263 ü ikiyle çarptım iki katı artmamış diye kafaya taktıydım.bakalım öğlen doktor görecek.iki gün sonra gene kan için çağırır heralde demiCanım gayet iyi korkma %60 dan fazla artmış
Canım %60 fazlası 420 yapıyor. Yani şuan gayet iyi artmış evet belki görmek isteyebilir ama bir sorun yok benceay rahatlattın beni.be bu hesaplama işini bilmiyorum. ben direk 263 ü ikiyle çarptım iki katı artmamış diye kafaya taktıydım.bakalım öğlen doktor görecek.iki gün sonra gene kan için çağırır heralde demi
şimdi daha net anladım ve çok rahatladım canım.çok teşekkür ederim263*60/100 = 157 yapar
263+157 = 420
%60 dan fazla artmış şuan canım yani
Rica ederim canım ne demekşimdi daha net anladım ve çok rahatladım canım.çok teşekkür ederim
Sağol cnm.nerde hangi topicAyy masaallah ya masaallah
Bu arada bi topik var orda keseye gore tahminde bulunuyorlar. O topige gore kiza benziiyor. Tabiki gerceklik payi varmi bilmiyorum. Amac eglenmek.
Allahim kucaginda gostersin. Cok mutlu oldum senin adina
Masallah ona darisi bizim gormemize boyle insallahKızlar şükür bişey çıkmadı 9+1 olmusuz. Ne diyo bu foto anlatir misiniz
SEVİNNNN SEVİNNNN HAMİLESİNNNKızlar bende 25 ocak transferiyim. Bugün 18. günüm
11. gün - 235
13. gün 640
18. gün 7007
son 5 günde epey artmış, çift embriyo transferi olmuştu, acaba ikiz midir? Bu güne kadar hiç kanamam olmadı. Çok hafif kasıklarımda ağrı var. Cuma günü kese için randevu aldık. Ama sevinemiyoruz bile. İki haftadır ruh gibiyiz, hamile miyim? değil miyim?
Maşaallah artış çok güzel. Hepimiz aynı duygular içindeyiz. Bende hamileyim diye kendi kendime düşünüyorumKızlar bende 25 ocak transferiyim. Bugün 18. günüm
11. gün - 235
13. gün 640
18. gün 7007
son 5 günde epey artmış, çift embriyo transferi olmuştu, acaba ikiz midir? Bu güne kadar hiç kanamam olmadı. Çok hafif kasıklarımda ağrı var. Cuma günü kese için randevu aldık. Ama sevinemiyoruz bile. İki haftadır ruh gibiyiz, hamile miyim? değil miyim?
Aynen benimde öyle yalnız değilim o zaman normal demek ki çok kafama taktim çunkuBenim de aynı şekilde. Böyle bir an tatlı bir sizi oluyor. Sonra hemen geçiyor. Ben de buradan kim neler yaşıyor diye geldim. Genelde herkes aynı şeyleri yaşıyor. Doktorum bana olur dedi ilaçlarını düzenli kullan. Hareketlilik var normal dedi. İlaçlarda yapıyor diyor . İşte artık yavaş yavaş kese oluşuyor. Sürekli kendini dinleme dedi. Ufak bir su geliyor ara ara damla damla. O da normalmiş. Benim de 17. Gün
Sakin surme kortizon var icinde. Bepanthen surubiliyor diye biliyorum o cok rahatlatiyor. Yinede sor emin olmak icin hamileyken kulanilabiliyor mu
Salıya kadar sabredicem kızlar zaten. Sürmem bişey. Egzama tekrar baş gösterdi zaten durduk yere nerden çıktı anlamadım.Doktora danışmadan kullanma canım eğer izin verirse öyle sür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?