2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim cildimde çok değişti. Ellerim özellikle mahvoldu. Eskiden egzamam vardı, tekrar başlayacak gibi oldu. Egzama kremi kullanmıyorum yinede.
Sakin surme kortizon var icinde. Bepanthen surubiliyor diye biliyorum o cok rahatlatiyor. Yinede sor emin olmak icin hamileyken kulanilabiliyor mu

kızlar selam 11.gün değerim 263 tü.bugün 13.gün değerim 482 çıkmış.tam iki kartı artış olmamış ama iyi mi sizce

Canım gayet iyi korkma %60 dan fazla artmış
ay rahatlattın beni.be bu hesaplama işini bilmiyorum. ben direk 263 ü ikiyle çarptım iki katı artmamış diye kafaya taktıydım.bakalım öğlen doktor görecek.iki gün sonra gene kan için çağırır heralde demi

Canım %60 fazlası 420 yapıyor. Yani şuan gayet iyi artmış evet belki görmek isteyebilir ama bir sorun yok bence

Kızlar bende 25 ocak transferiyim. Bugün 18. günüm
11. gün - 235
13. gün 640
18. gün 7007

son 5 günde epey artmış, çift embriyo transferi olmuştu, acaba ikiz midir? Bu güne kadar hiç kanamam olmadı. Çok hafif kasıklarımda ağrı var. Cuma günü kese için randevu aldık. Ama sevinemiyoruz bile. İki haftadır ruh gibiyiz, hamile miyim? değil miyim?

SEVİNNNN SEVİNNNN HAMİLESİNNN MAŞALLAHH ALLAH IM DARISII BAŞIMIZA İNŞALLAHH

Kızlar belim çok ağrıyor. Sizde de var mı bu ağrı. Herşey den korkar oldum. İne den kaynaklanıyor olabilir mi

Maşaallah artış çok güzel. Hepimiz aynı duygular içindeyiz. Bende hamileyim diye kendi kendime düşünüyorum keseyi gördük biz ama kalp atışını duymayana kadar rahat edemeyeceğim.

Aynen benimde öyle yalnız değilim o zaman normal demek ki çok kafama taktim çunku

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…